Akciós honlapkészítés árak

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és egyedi megjelenés
Tartalomfeltöltés
Keresőoptimalizálás
Honlapkészítés árak összesen:
5.000 Ft/év
20.000 Ft
20.000 Ft
10.000 Ft
55.000 Ft
 

A HonlapDepo volt a legelső komoly honlapom, amit magamnak csináltam néhány évvel ezelőtt. Az itt feltüntetett honlapkészítés árak becslésen alapulnak, mert olyan sokszor szabtam át a szerkezetet és a tartalmat is, hogy utólag fogalmam sincs, mennyi időt töltöttem el ezzel a jelenelegi verzióval.

A keresőoptimalizálás terén meglehetősen kezdő voltam a weblap indulásakor, a későbbiekben pedig inkább az újabb ötleteimre koncentráltam, ezért a honlapkészítés ezen "szakterületére" ebben az esetben sajnos nem maradt energiám. Ma már tudom, hogy mennyire naív voltam, mikor SEO nélkül, pusztán az emberek józan ítélőképességében bíztam, ezért is igyekszem megbízóimat a jó irányba terelni. Mindegy, hogy mit gondolunk a saját ajánlatunkról, sőt az is mindegy, hogy tényleg jól látjuk-e azt, mennyire átlagon felüli az ajánlat - hosszútávon csak az számít, hogy megtaláljanak bennünket és aktív cselekvésre bírjuk rá az érdeklődőket.

Szerettem volna egy jól átlátható, lehetőleg képekkel is megtámogatott menürendszert, mert azt vettem észre, hogy sokan számára "túl sok volt az információs", ezért inkább bezárták és egy egyszerűbbnek tűnő megoldást kerestek. Azt gondolom, hogy a most használt felső menüsor kellően látványos és jól áttekinthető a honlap logikai felépítése.


A tulajdonos tehát én vagyok, de a különböző honlapjaim nem egyformák, mint ahogy az emberek igényei és lehetőségei is különbözőek. A feltüntetett árak között jelentős eltérés is lehet, de a célom nem a megtévesztés, hanem a minél pontosabb differenciálás. Senkire sem szeretnék egy sablonos megoldást ráerőltetni, így a munkadíj is széles skálán mozoghat.

2013 | Minden jog fenntartva!