Bőrkabát webshop

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és egyedi megjelenés
Tartalomfeltöltés oktatása
Keresőoptimalizálás (extra csomag)
Honlapkészítés árak összesen:
15.000 Ft/év
30.000 Ft
10.000 Ft
30.000 Ft
85.000 Ft

A honlap elkészítése során több különböző szerkezetet és módszert kipróbáltunk, mire a most is látható eredményig jutottunk. Maga a termékcsalád nem igazán alkalmas az online értékesítésre, hiszen a legtöbb ember szereti a ruhát felpróbálni, mielőtt megveszi. Ennek ellenére nagyon örülök annak, hogy a honlapkészítés ára már az első negyedévben visszajött, de ehhez nagy szükség volt a tulajdonos rátermettségére is, aki jó minőségű képeket rakott ki a honlapjára.

A honlap nem a klasszikus webáruház motort használja, mert az űrlapos megoldással egyszerűbb módon, gyorsabban, több hasznos adatot tudunk bekérni, az érdeklődőnek pedig nem kell regisztrálnia. Biztos lehet abban, hogy nem fog tőlünk kéretlen reklámleveket kapni, hogy vásároljon már újra és újra.

A tartalom mérete messze átlagon felüli, viszont nem én töltöttem fel, így a végleges árak "jóval barátságosabbak". Egy hasonló méretű honlap feltöltése kb. 80-100.000 Ft lenne a szükséges képméretezésekkel együtt.

A keresőoptimalizálás rendkívül jól sikerült, mert a honlap a témakör legfontosabb kulcsszavaira már lassan két éve folyamatosan az 1-3. helyen található. Igaz, nem keresik sokan a bőrkabátokat, de az online érdeklődők 99%-a előbb utóbb biztosan meglátogatja az oldalt.

 


A honlap tulajdonosa Kis-Simonka Tamás, a Python bőrruházat tulajdonosa. Tamás egy rendkívül megbízható és korrekt üzletember, aki igazi minőséget kínál kedvező áron. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A 2 éve vásárolt bőrkabát ma is pontosan ugyanolyan, mint amikor a boltból kihoztam! Az üzlet nem nagy, viszont az ott lévő férfi bőrdzsekik, női bőrkabátok, irhakabátok közül bárki találhat az ízlésének megfelelőt. A Tamás által üzemeltetett bőrkabát webáruház maximálisan betartja a törvényi feltételeket, sőt azon túlmenően extra garanciákat is biztosít.

www.bormax.hu

2013 | Minden jog fenntartva!