Bőrpénztárca webáruház

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és egyedi megjelenés
Tartalomfeltöltés
Keresőoptimalizálás
Honlapkészítés árak összesen:
10.000 Ft/év
25.000 Ft
5.000 Ft
5.000 Ft
45.000 Ft
 

Ez a honlap Tamás "többedik" hasonló stílusú és felépítésű webáruháza, ennek ellenére a honlapkészítés során ismét belefutottam pár "érdekességbe". A problémát az okozza, hogy a honlap alapjául szolgáló Virtuemart 2 webáruház-rendszer jelenleg is folyamatos fejlesztés alatt áll. Ez egyrészt előny, mert így sok tekintetben naprakész tud lenni a szoftver, másrészt viszont hátrány, mert a sok kiegészítő nem mindig működik együtt tökéletesen.

Egy már meglévő webáruház "sima átmásolása" általában 2-3 órát vesz igénybe, azonban egy verziócserés honlap-átalakítás akár több napos feladat is lehet. Jelen esetben sajnos ismét a több napos verzió lépett életbe. Az egészben az a legszomorúbb, hogy ha kijön a legújabb, stabil verzió, akkor újra át kell helyeznem a kész rendszert és az összes terméket.

A webáruház (jelenlegi verziója) tartalmaz minden olyan fontos dolgot, amire egy webáruházban szükség lehet, illetve a honlapkészítés - honlapjavítás során ismét belekerült a rendszerbe jópár olyan extra is, ami a személyes eladásokat, illetve az online rendelések számának a megnövelését segítik. Ezekről konkrétan nem szeretnék beszélni, hiszen együtt alkotnak rendszert és nem szeretnénk a konkurenciának tippeket adni.:)

 


"Bőr pénztárcák" vagy éppen "bőrpénztárcák" viszonylag szűk választéka található meg a honlapon, ugyanakkor más kapcsolódó bőrtermékek közül is választhat a látogató, mint bőr telefontartók, kulcstartók, névjegykártyatartók.

Jelenleg 34 női bőr pénztárca és 42 férfi bőr pénztárca közül választhat, melyek mindegyike igen magas minőséget képvisel. A pénztárca webáruház hajdúszoboszlói üzletében természetesen ennél sokkal szélesebb termékválaszték várja, de a webshop felépítésekor az átláthatóság egy fontos szempont volt, ezért a telezsúfolt kategóriák helyett csak a legjobb termékek kerültek fel.

A termékek dönt többségéhez több fotó is tartozik, míg a leírásuk minden esetben pontos és kellően részletes. Mindezek alapján bátran ajánlhatom, hogy vásároljon nyugodtan, kockázatmentesen a bőr pénztárca webáruház kínálatából, mert nem fogja megbánni!

www.borpenztarcawebaruhaz.hu

2013 | Minden jog fenntartva!