Bőrtáska webáruház

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és egyedi megjelenés
Tartalomfeltöltés
Keresőoptimalizálás
Honlapkészítés árak összesen:
10.000 Ft/év
25.000 Ft
5.000 Ft
5.000 Ft
45.000 Ft
 

A honlap alapja a Joomla 2.5 és a VirtueMart 2.0 webáruház. Maga a honlapkészítés csak 2 napot vett igénybe, de az alatt rengeteg kis apró dolgot kellett formázni, illetve még sok apróság hátra is van.

Sajnos a VM webáruház-rendszer még nagyon új, ezért több kisebb hibát is kellett javítanom külföldi fórumok alapján. Ezekről egyszer talán hosszabban is írok, de a lényeg, hogy ha már egyszer megvan, akkor ezután mindaddig használni lehet a honlapkészítés közben javított fájlokat, míg egy nagyszabású javítócsomagot ki nem adnak a VM-hoz. Ezt azt jelenti, hogy a következő webáruház megrendeléskor a honlapkészítés árak még ennél is kedvezőbbek lehetnek, ha a már elkészített rendszerben csak kisebb változásokra lesz szükség

A honlap annyiban tér el a megszokott webáruházaktól, hogy regisztráció nélkül is le lehet adni rendelést, így talán kicsivel nagyobb arányban vásárolnak majd azok, akik eredetileg a kosárban tettek 1-1 terméket.

A honlapkészítés közben szándékosan törekedtem a lehető legegyszerűbb megjelenésre, hogy a látogatókat figyelmét semmi ne terelje el a lényegről, tehát a vásárlásról. Elmaradt a látványos diavetítők és a termékajánlók is, habár ezek végül belekerülnek a rendszerbe talán.


A bőrtáska webáruház 150-nél is több különböző női bőrtáska, aktatáska, autós táska és övre csatolható bőrtáska gyűjtőhelye - minden másféle terméktől mentesen. Itt nem fordulhat elő az, hogy valaki bőrtáskát keres, de bőrövet nyomnak a képébe, hogy vegye meg az is, ha már erre jár. Az összes bőrtáska kiváló minőségű, többnyire olasz dizájn alapján készültek. A "divat női bőrtáskák" rostbőrből, a klasszikus bőrtáskák "táblabőrből" készültek.

www.bortaskawebaruhaz.hu

2013 | Minden jog fenntartva!