Budapest - Kolozsvár busz, buszjárat | Sova Impex

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és egyedi megjelenés
Tartalomfeltöltés
Honlapkészítés árak összesen:
5.000 Ft/év
12.000 Ft
8.000 Ft
25.000 Ft
 

A honlapkészítés során többféle szempontot kellett összhangba hozni, hiszen a modern honlapoknál egyformán fontos a könnyű átláthatóság és kezelhetőség, a keresőoptimalizálás és számos egyéb apró tényező. A keresőbarát kialakítás volt jelen esetben a legkönnyebb feladat, de a sok információ átláthatóvá tétele komoly kihívást jelentett.

Egyelőre nem is vagyok tökéletesen megelégedve a honlap megjelenésével, egészen biztosan hozzányúlunk még az átadás után, annak már természetesen nem lesz külön ára, hiszen nálunk nincsenek rejtett költségek és nem hagyunk félben semmit, hogy majd fél év múlva közöljük, hogy "hahó, még ennyit kellene fizetni, hogy készen legyen a honlap". Ugyanakkor igaz az is, hogy néha nem sikerül elsőre eltalálni az ideális megoldást, kellenek hozzá a látogatók visszajelzései.

A honlapkészítés eredménye most tehát egy már használható állapotot tükröz, mert a keresőoptimalizáláshoz szükséges biztos alap megvan, a látogatók megtalálják azt, amit keresnek, de biztos vagyok abban, hogy a mostani honlap még javítható és ezt meg is fogjuk tenni az eredeti árért, a látogatottsági statisztikák későbbi ismeretében.


A Sova Impex az egyik legnagyobb, legtapasztaltabb és legmegbízhatóbb magánfuvarozó Dés-Szamosújvár környékén. Szolgáltatásaik közül kiemelkedik a helyközi busz- és taxiszolgálat, valamint a nemzetközi Budapest-Kolozsvár buszjárat, mely napi 2 járatot jelent (kétszer oda-vissza). Mindezek mellett még busz- és autó bérbeadással és más kapcsolódó tevékenységekkel is foglalkoznak.

A Sova Impex Budapest-Kolozsvár-Dés busza kb. 7 óra alatt teszi meg a teljes távolságot, ebből a Kolozsvár-Dés útszakasz kb. 30 perc. Az árak véleményem szerint nagyon kedvezőek, mert egy menetjegy csak 6.000 Ft, míg egy menettérti jegy csak 10.500 Ft most (2012 júniusában). Megnéztem az elvirán, hogy mennyi egy menettérti vonatjegy én is inkább egy légkondicionált buszt választanék, ha utazni szeretnék..

Attól sem kell félni, hogy a busz lerobban vagy késik, mert mindig, mindkét fő indulási helyen egy tartalék buszuk az ilyen esetekre, sőt más utazásszervezőkkel is jó kapcsolatban vannak.

A Sova Impex munkatársait magyar és román nyelven egyaránt hívhatják a honlapon megadott számokon, a tulajdonosokat személyesen is ismerem és tudom azt, hogy tényleg komolyan veszik azt, amit mondanak. Keressék őket bizalommal!

www.budapestkolozsvar.hu

2013 | Minden jog fenntartva!