CD, DVD másolás

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és egyedi megjelenés
Tartalomfeltöltés
Keresőoptimalizálás
Honlapkészítés árak összesen:
10.000 Ft/év
30.000 Ft
10.000 Ft
15.000 Ft
55.000 Ft

A honlapkészítés egyrészt egyszerű volt, mert előre elkészített sablont kaptam, másrészt sok kelletlenséget okozott a főmenü, ami nagyon sok gyakori kiegészítővel "összeakadt". Megrendelőm - teljesen érthető módon - mindenképpen szerette volna megtartani azt a látványos főmenüt, ezért a honlapkészítés az átlagosnál többe került számára.

A honlapkészítés árak mindig attól függnek, hogy mennyi ideig dolgozom a honlapon. Ha valaki előre megvesz egy olyan megjelenéssablont vagy kiegészítőt, amit nem könnyű a többivel összhangba hozni, akkor könnyen 'duplán is ráfizethet'. Ez alatt azt értem, hogy egy előre elkészített sablon ára, testreszabása eleve 10-15.000 Ft sokszor és még erre jöhet az az extra költség, amit nem kellett volna megfizetni a honlapkészítéskor, ha "normál" megjelenéssablont választ valaki.

Maga a honlap nem tartalmaz semmi extrát, egyedül a szerkezet nem szokványos a fent említett okok miatt, de azt a látogatók igazából nem érzékelik. A honlap képeit készen kaptam a HVS-től, melyek döntő többségét ők maguk készítették, így az átlagosnál szebb, látványosabb megjelenés nem az én érdemem.

A honlapkészítés utolsó fázisa a közvetett keresőoptimalizálás volt, azaz nem elsősorban a tartalom lett optimalizálva, hanem a linképítést helyeztük az előtérbe. Sajnos a téma miatt nem volt könnyű értelmes, keresőre optimalizált tartalmat megírni, illetve a honlapon a látványelemek dominálnak inkább.


A HVS Stúdió Kft már évtizedes tapasztalattal végzi különböző adathordozók PROFI sokszorosítását, emellett igényes grafikai munkát biztosítanak megrendelőiknek. A videókazetták digitalizálása nagyon időszerű, ha Önnek még vannak a polcon ilyen elavult, veszélyeztetett adathordozó. A cég fő tevékenysége a DVD másolása, sokszorosítása, illetve a korral haladva már USB adathordozók másolásával, pendrive sokszorosítással is foglalkoznak.

www.cd-dvd-masolas.hu

2013 | Minden jog fenntartva!