Eladó modern festmények

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és egyedi megjelenés
Tartalomfeltöltés
Keresőoptimalizálás
Honlapkészítés árak összesen:
5.000 Ft/év
10.000 Ft
10.000 Ft
0.000 Ft
25.000 Ft
 

Az adott téma figyelembevételével a honlap készítése során a szokásostól eltérően a látványvilágra koncentráltam eleinte elsősorban, de mire Róberttel megbeszéltük a honlap szerkezetének és megjelenésének a végleges verzióját, addigra már meg is változtak az eredeti elképzeléseim.

Mivel a honlap elsősorban képeket tartalmaz, szöveget alig, a fix fejléc melletti gyors navigációt részesítettük előnyben. A képek (festmények) nevei önmagukban nem sok információt hordoztak volna, ezért a honlapkészítés során az ikonképes menüpontokra esett a választásunk.

A honlap alapja a Joomla CMS, a K2 kiegészítő komponens és néhány további olyan kiegészítő, melyek a gyors áttekintést és a festmények sikeres értékesítését segítik.


Budai Róbert festőművész modern festményei számára hoztuk létre a honlapot, mert Róbert a közeljövőben nem tervez újabb élő kiállítást Budapesten

A festmények különböző méretben és technikával készültek, ennek megfelelően az árak is egy igen széles skálán mozognak. A honlapon jelenleg fent lévő festmények visszatérő témája a csendélet, de a képek többségén nonfiguratív vagy "elvont" alakokat és motívumot találunk, akár különleges méretű és alakú vásznon is.

Válogasson bátran, ha egy egyedi, modern festményt szeretne otthonába:

www.eladomodernfestmeny.hu (időközben megszűnt)

2013 | Minden jog fenntartva!