Elmeszakértő, drogszakértő

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és egyedi megjelenés
Tartalomfeltöltés
Keresőoptimalizálás
Honlapkészítés árak összesen:
5.000 Ft/év
5.000 Ft
5.000 Ft
10.000 Ft
20.000 Ft

A honlapkészítés alapja egy már kész sablon volt, így nem kellett sokat bajlódni sem a szerkezettel, sem megjelenéssel, ami nagyban lecsökkenti mindig a végösszeget. A honlapkészítés ára így mondhatni "baráti" volt.

Magáról a honlap igazából olyan egyszerű, hogy nem is lehet elmondani róla szinte semmit, hiszen se űrlap, se térkép, se diavetítő... Az egész csak egy egyszerű színes oldal, ami egy nem mindennapi témával foglalkozik.

Fodor úr kifejezett kérése volt, hogy a Google keresőben a lehető legjobb helyre vigyük be az oldalt, azonban a téma annyira szokatlan, hogy ez korántsem olyan egyszerű feladat, mint elsőre tűnhet. Igaz, a konkurencia sem erős a témában, de egyedi tartalom híján szinte lehetetlen jó helyezést elérni.

Nem maradt hát más, mint hogy a honlapkészítés során célzottan olyan menüpontokat létrehozni, amelyek túlmutatnak az eredeti elképzelésen - egy sima bemutatkozáson. Ügyfelem ráadásul nem is szeret magáról beszélni, így egyelőre bizonytalan a keresőoptimalizálás végkimenete. Mindenesetre én bízom a legjobbakban - és a linképítés erejében.:)

 


Dr. Fodor Miklós elmeszakértő, drogszakértő honlapja. A Doktor Úr különböző, habár általában egy ember életében ritkán előforduló élethelyzetekben tud segíteni - nem is lehet mindössze pár mondatban összefoglalni a tevékenységét. Idősödő társadalmunkban az elmeszakértői vizsgálat egyre fontosabb szerepet tölt be majd csakúgy, mint a pszichológiai alkalmassági vizsgálat. A fiatalok sajnos egyre többször kerülnek drogszakértő elé, mert rohamosan terjednek a tiltott szerek. Minden ilyen és más jellegű problémában tud Önnek segíteni Dr. Fodor Miklós.

www.fodormiklos.hu

2013 | Minden jog fenntartva!