Fakivágás, favágás alpintechnikával

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és egyedi megjelenés
Tartalomfeltöltés
Keresőoptimalizálás
Honlapkészítés árak összesen:
5.000 Ft/év
10.000 Ft
5.000 Ft
0.000 Ft
10.000 Ft
 

A honlapkészítés gyorsan és gördülékenyen ment, mert a sablon egyes elemei és maga a tartalom is adott volt. Igaz, a teljes oldalszélességet át kellett variálni, amikor a honlap jobb oldalra is kapott egy oszlopot, de ezzel együtt is kényelmesen véget ért a honlapkészítés már kora délutánra.

A honlap egy lényegében egy egyszerű bemutatkozó oldal egy szolid diavetítővel, nehéz bármi izgalmasat elmondani a készítés módjáról és körülményeiről. Richárd a honlap mellé oktatóvideókat is kért, mert korábbi ingyenes tárhelyen, aldomain alatt futó honlapját egyedül építette fel a nulláról az évek során, azaz kellő tapaszttal bírt a honlapkészítés terén.


Barati Richárd szerint ő nem profi favágó, de ezzel sajnos nem tudok vele egyetérteni. Bárki, aki látta már őket munka közben, szintén velem ért egyet. A fakivágás, ahogyan ő csinálja, az nem munka, hanem az extrém sport és a művészet keveréke. "Nézni is rossz, ahogy 15-20 méter magasban dolgozik", mégsem tudja levenni róla a szemét az ember... A fakivágó szakember sokszor van veszélyes szituációban, ezért senki ne próbálja utána csinálni, amit a képeken látott!

www.fakivago.hu

2013 | Minden jog fenntartva!