Gewerbeservice - Honlapkészítés osztrák piacra

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és egyedi megjelenés
Tartalomfeltöltés
Keresőoptimalizálás
Honlapkészítés árak összesen:
10.000 Ft/év
10.000 Ft
10.000 Ft
0.000 Ft
30.000 Ft
 

A honlapkészítés közben elsősorban az egyedi, tulajdonosi igényeknek kellett megfelelnem nekem, illetve a honlapnak. Megbízóm egy "szürke", nem kihívó, nem túl színes honlapot szeretett volna, amit tökéletesen meg is kapott, ő legalábbis nagyon elégedett volt a végén. A logót és a képek többségét ő maga tervezte és készítette, szeret alkotó tevékenységet végezni.

A honlapkészítés, illetve tartalomfeltöltés közben semmi bonyolult vagy rendkívüli kihívással nem találkoztam, így viszont nem is lehet sokat írni a feladatról. Nem titkolt célom, hogy jó lenne külföldi cégeknek is honlapot készíteni, így bízom benne, hogy ez egy jó kezdet lehet, amivel sikerül kapcsolatokat építeni.

 

A honlap mindössze a Joomla alaprendszerből, egy űrlapkezelőből és egy képgalériából áll, azaz a szerkezet "egy pillanat alatt" összeállt, és szerencsére a tartalomfeltöltés is jól haladt, ezért a honlapkészítés árak igazán minimálisak voltak az osztrák árakhoz képest.

 


A Gewerbeservice egy magyar tulajdonban lévő, külföldi megrendelőknek dolgozó profi vállalat, mely a munkatársak széleskörű tapasztalatának és az ügyes alvállalkozóknak köszönhetően számtalan problémát megold a házban és a ház körül is.

www.gewerbeservice.at (időközben megszűnt)

2013 | Minden jog fenntartva!