Holistic Pulsing masszázs, lélekmasszázs - Tata

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és egyedi megjelenés
Tartalomfeltöltés v. oktatás
Keresőoptimalizálás (50 link)
Honlapkészítés árak összesen:
6.000 Ft/év
20.000 Ft
4.000 Ft
10.000 Ft
40.000 Ft
 

A honlapkészítés közben a legnagyobb kihívást a fix magasság és a színezett "csúszka" jelentették, ugyanis a Firefox böngésző nem szívesen jeleníti meg a színeket az oldal szélén. A honlap két különböző megjelenéssablont használ. A tartalom mérete átlagosnak számít, így az árak meghatározásakor az egyedül az egyedi igények miatti pluszmunkát kellett figyelembe venni. Ha nem kellett volna a fix magasság és a színes scroll, akkor egy egyszerű kis bemutatkozó oldal lett volna, így viszont maximálisan ki tudtuk elégíteni a megrendelő igényeit.

A keresőoptimalizálás csak alapszintű, csak a kapott anyagból dolgoztam és 50 linket helyzetem el. A szöveg megírásakor és a képbeillesztéskor persze figyeltem arra, amire csak tudtam, de a kevés szöveg tartalom miatt korlátozott lehetőségekkel indultunk.

 


A honlap tulajdonosa Nemesné Emri Szilvia, Holistic Pulsing terapeuta. A Holistic Pulsing - más néven "lélekmasszázs" - egy olyan speciális masszázs, mely az ember teljes egészére hat, azaz a lelkünkre is hatással van. A kezelés ruhában történik, a cél a teljes ellazulás, a stressz oldása, a természetes gyógyító folyamatok beindítása.

www.holisticpulsing-tata.hu (időközben megszűnt)

2013 | Minden jog fenntartva!