InnoXS

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és megjelenés
Tartalomfeltöltés
Keresőoptimalizálás
Honlapkészítés árak összesen:
5.000 Ft/év
15.000 Ft
5.000 Ft
0.000 Ft
25.000 Ft
 

Nem szokásom dícsérni az ügyfeleket, mert könnyen félreérthető, de ezúttal tényleg azzal szeretném kezdeni, hogy ha minden esetben így menne a honlapkészítés, akkor jóval kevesebb ősz hajszálam lenne.:) Persze itt is volt több megjelenés, utólag átírt cikkek, meg pár apróság... de messze jobban tudtam haladni a weblappal, mint általában szoktam.

Kezdjük azzal, hogy készen volt a tartalom! Ami ugye alap lenne egy honlap esetén, hogy a tulajdonosa TUDJA, hogy mit szeretne felrakni.. vagy mit szeretne elérni.. vagy látni.. vagy legalább tudja azt, hogy mennyit szán arra, hogy mindezt mások kitalálják a számára. No mindegy, lehet, hogy ma nyitok egy privát blogot is itt a honlapon belül, hogy ez megmaradhasson szakmai szempontoknak.

Visszatérve az InnoXS honlapjára... A honlap alapötlete az egyszerűség és az áttekinthetőség volt, ezért a fejlécbe nem egy diavetítő került, hanem 8 állandó kép, melyek a legfontosabb tartalmakra hivatkoznak. A diavetítő látványos, de 8 kép esetén legalább 30-40 másodpercbe telne a végignézése, ami a legtöbb felhasználó számára egyszerűen sok.

A szabványosság egyszerűen "nem divat" a webszerkesztők körében, mert vannak olyan megoldások, amikkel gyorsan és egyszerűen meg lehet oldani egy feladatot, viszont így nem minden böngészőben lájuk ugyanazt az eredményt.

Tudni kell azt, a különböző webböngészők (Chrome, Firefox, Explorer, stb..) más-más módon jelenítik ("fordítják le") meg ugyanazt a kódot. Az elméletben a szabványosság lenne a kulcs, viszont a gyakorlatban a szabványosság sokkal megterhelőbb a programozó számára, ezért inkább csak félmegoldásokat alkalmazunk. Ez a felhasználói élményt nem befolyásolja, csak akkor tűnik fel általában, hogy "nagyítóval nézzük" a weblapot.

Tekintettel a cég üzletpolitikájára és a profizmusukra, ennek jegyében a honlapkészítés során kiemelten odafigyeltünk a szabványos programozásra. Kicsit hülyén hangzik biztosan, hogy kiemelem, hogy "ez a honlap" tökéletes kódolású", míg a többi nem, de az az igazság, hogy az interneten lévő honlapok 99%-a nem szabványos, ezért igenis nagy dolog.:)


 

Az InnoXS Tanácsadó és Szolgáltató Kft. a gyógyszerfejlesztés és törzskönyvezés területén végez szakértői tevékenységet a humán és állatgyógyászati készítmények széles skáláját magába foglalóan.

Az InnoXS Kft. célkitűzése, hogy az egészségügyi ellátás során használt gyógyszerek és egyéb termékek, így a gyógyhatású-, illetve étrend-kiegészítő készítmények, valamint kozmetikumok és kiindulási anyagok kutatása és fejlesztése, valamint törzskönyvezése területén a legmagasabb minőséget képviselje szerepvállalásával.

Az InnoXS fő tevékenységei közé tartozik a preklinikai és klinikai tervezés és projekt menedzsment, törzskönyvezési dokumentációk készítése és értékelése, törzskönyvezés és engedélyezés Európában és Európán kívül, életciklus követés, tanácsadás.

www.innoxs.hu

2013 | Minden jog fenntartva!