Jelmezvarroda, jelmezkészítés

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és egyedi megjelenés
Tartalomfeltöltés
Keresőoptimalizálás
Honlapkészítés árak összesen:
5.000 Ft/év
5.000 Ft
5.000 Ft
0.000 Ft
15.000 Ft
 

A honlapkészítés célja az volt, hogy az ügyfél meglévő honlapját egy modernebb, adminisztrációs felülettel rendelkező rendszerre építsük fel újra, mert a jövőben önállóan szeretné a honlapot kezelni. További szempont volt, hogy a kész honlap később jó helyen szerepeljen a találati listában, azaz fontos volt a keresőbarát kialakítás.

Szerencsére az összes feladatot egyszerre, könnyen meg lehetett oldani, hiszen az általam használt Joomla 2.5 alaprendszer tökéletes megfelelt a feladatra. Ennek a megfelelően a honlapkészítés ára alacsony volt, hiszen nem igényelt egyedi programozást a megjelenést leszámítva - ami viszont már adott volt, csak át kellett ültetni a Joomlára.

Mivel a honlap már korábban, nagyban hasonló külsővel létezett, így az egyedi megjelenéshez szükséges képek és ikonok elkészítése nem tartott sokáig.

 


A Brinda varroda elsősorban díszes, modern, ugyanakkor kényelmes és strapabíró ruhákat készít, természetesen mindig az adott megrendelői igényeknek megfelelően. A profi szakemberek és több éves tapasztalat garantálják, hogy Ön maximálisan elégedett lesz az eredménnyel, azaz a kész ruhával.

www.jelmezvarroda.hu (időközben megszűnt)

2013 | Minden jog fenntartva!