Manu, Stegu kőburkolatok

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és egyedi megjelenés
Tartalomfeltöltés
Keresőoptimalizálás
Honlapkészítés árak összesen:
10.000 Ft/év
10.000 Ft
15.000 Ft
15.000 Ft
50.000 Ft
 

Maga a weblapkészítés rutinmunkának számított, így nem is nagyon tudok írni róla semmi okosat. A dizájn egy korábbi honlapsablon átszerkesztése után egy óra alatt elkészült, a kategorizálás pedig 15 hasonló honlap összerakása után gyerekjátéknak sem nevezhető, hiszen mielőtt hozzákezdek, már pontosan tudom, hogy mikor hová fogok kattintani és milyen fájlokat kell majd hogyan formázni.

A honlapkészítés után a keresőoptimalizálás volt soron, ami szerencsére kis költségvetésből is jól sikerült, hála a gyenge konkurenciának, akik sem akkor, sem azután nem kapcsoltak, hogy az internet ma már nem annyiból áll, hogy kirakunk valamit és majd megnézik a haverok és de jó lesz.:)

A honlap alapja a "szokásos" Joomla + K2, egy egyszerű oldalra ugró menüvel. Az egész oldalra az egyszerűség, és a könnyű átláthatóság a jellemző, nem bonyolítottunk túl semmit szerencsére és őszintén azt hiszem, hogy ez volt a legjobb megoldási lehetőség.


 

 

A Kosztin Kft két fő tevékenységi köre közül az egyik a kőburkolatok forgalmazása a péceli telephelyen, míg a másik fő tevékenységük a különféle nyílászárók és redőnyök forgalmazása és beépítése.

Nem ismerem sem a forgalmazott, sem a konkurens termékeket, de a fotók és a referenciamunkák alapján azt gondolom, hogy a MANU és STEGU kőburkolatok igazán szép és jó minőségű építőanyagok / dekoranyagok. Amint lehetőségem lesz rá, én magam is kérni fogom a Kosztin Kft-t, hogy az általam már kinézett burkolólapokkal műveljenek egy olyan csodát, amint egynéhány referenciaképen láttam.

Legyen szó egy rusztikus, egyedi kőburkolatról vagy csak egy egyszerű téglaburkolatról.. ha profi megoldást keres, feltétlenül nézze meg az alábbi honlapot:

www.diszkoburkolat.hu

2013 | Minden jog fenntartva!