Masszázs, Lávaköves Masszázs

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és megjelenés
Tartalomfeltöltés
Keresőoptimalizálás
Honlapkészítés árak összesen:
5.000 Ft/év
40.000 Ft
20.000 Ft
0.000 Ft
65.000 Ft
 

A fenti ár csak egy tipp, mert fogalmam sincs hirtelen, hogy ez a honlap másnak mennyibe került volna. Saját magunknak csináltuk a párommal, nem kevés időt és energiát rááldozva, de azt gondolom, hogy az eredmény önmagáért beszél. Ez a honlap nemcsak szép és könnyen áttekinthető, de a honlapkészítés maximálisan a célnak lett alárendelve - mindenféle fölösleges sallang nélkül, de minden olyannal együtt, ami segíti a vendégkör építését.

A főoldali fejlécbe egy szép, modern diavetítő került, melyen a masszázsfolyamatok különböző pillanati láthatóak. Mellette két kisebb modul kapott helyet. Ez viszont csak a főoldalon van így, mert az összes többi oldalon egy masszázsról szóló leírás bevezetője kap helyet a diavetítő helyett.

A honlapkészítés során a legnagyobb problémát az okozta, hogy a cikkek egy része nagyon hosszú, más részük viszont rövid, ezért sok esetben üres volt a bal oldal. (Máskor viszont túlságosan magas és zsúfolt hatású lett volna.) Persze megoldható lett volna, hogy egyenként határozzuk meg, hogy hová hány modul kerül, de honlapkészítőként ilyen "béna" megoldást nem akartam.

Régóta szerettem volna már egy olyan megoldást, ahol az utolsó modul fixen az oldal tetején marad, ha a honlapot tekerjük és végre találtam is egy olyan profi kiegészítőt, amit ezentúl valószínűleg egyre gyakrabban fogok használni a magasabb értékű honlapkészítés csomagokban.

www.mobil-masszazs.hu

2013 | Minden jog fenntartva!