Profi hajátültetés gyorsan, hatékonyan

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és egyedi megjelenés
Tartalomfeltöltés
Keresőoptimalizálás
Honlapkészítés árak összesen:
5.000 Ft/év
10.000 Ft
15.000 Ft
0.000 Ft
30.000 Ft
 

A prohair.hu tulajdonosa már rendelkezett egy statikus honlappal, melyet azonban szaktudás nélkül nem tudott karbantartani. A honlapkészítés célja tehát egy már meglévő honlap átalakítása volt egy olyan rendszerre, aminek van adminisztrációs felülete is. Ebből kifolyólag az oldal külseje és a tartalom nagy része is már adott volt, a legfontosabb formázásokat készen kaptuk, ezáltal a honlapkészítés árak jóval kedvezőbben alakultak.

A prohair.hu egy többnylevű, Joomla 2.5 honlap, melyhez a "gyári" nyelvkezelő rendszert használtuk, azaz nem raktunk fel külön bővítményt a többnyelvűség biztosítása érdekében. Ezzel együtt a teljes munkafolyamat 2-3 napot vett igénybe, mert néha bizony keresni kellett a Joomla megfelelő kiegészítőit, hogy az eredeti weblapot a lehető legpontosabban tudjuk lemásolni.

A honlap egészét tekintve semmi különös elvárás nem volt a honlapkészítés során, de a végén ügyfelünk  kért néhány oktatóvideót, melyekkel ő maga is adminisztrálni tudja a már kész rendszert - ezzel megoldódott az eredeti problémája.


A hajátültetés szó hallatán először valami véres, fájdalmas dolog jutott eszembe, még a képeket is féltem megnézni.. de óriásit tévedtem! Mint mindenben, e szakterületen is rengeteget fejlődött a tudomány, nem utolsósorban a ProHair Hajátültetési Klinika vezető orvosának, Dr. Mantse Tamásnak köszönhetően. Nemcsak hogy a legújabb eszközöket és technológiákat használja, de ő maga is sokat tesz a hajátültetés szakterület fejlesztésének érdekében.

Több esetben szerepelt országos újságokban és TV műsorokban (pl. TV2, RTL Klub), hogy röviden elmondja, hogy van egy speciális FUE hajátültetési technika, mely során hosszú hajszálakat is képet átültetni, azaz a páciens akár már másnak munkába is állhat, nem marad feltűnő leborotvált rész a beavatkozás után!

Tamás nemcsak jó szakember, de megbízható és diszkrét is. Keresse őt bátran e-mailben, telefonon vagy a honlapján található online konzultációs űrlapon.

www.prohair.hu

2013 | Minden jog fenntartva!