Reptéri transzferek Budapestre, Bécsbe

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és egyedi megjelenés
Tartalomfeltöltés
Keresőoptimalizálás
Honlapkészítés árak összesen:
5.000 Ft/év
10.000 Ft
10.000 Ft
0.000 Ft
25.000 Ft
 

A weboldal elkészítése során az egyszerűség volt a fő szempont, mert a téma önmagában elég száraz ahhoz, hogy túl sok aloldalon lehessen tárgyalni a részleteket. Jómagam ismét egy olyan honlap keresőoptimalizálásába futottam be, aminek a témájáról abszolút semmi előismeretem nem volt. Számomra a reptéri transzfer egy értelmezhetetlen kifejezés volt még két héttel ezelőtt.

Gyanítom, hogy nagyon sokan hasonló cipőben járnak, azaz akkor sem fogják a "reptéri transzfer Budapest" kifejezést beütni a keresőbe, ha történetesen erre a szolgáltatásra van szükségük, azaz szeretnének egy kisbusz bérelni sofőrrel, amely elviszi őket a reptérre.

A honlapkészítés során ezért igyekeztünk olyan egyszerű felépítést és rávezető képeket alkalmazni, amelyek láttán a "gyanútlan", hirdetések útján érkező látogató számára is a lehető leggyorsabban érthető legyen, hogy miről szól a honlap, mivel foglalkozik a Novak Rent Kft.

A fejléc ezért a megszokottól eltérően nemcsak 1 nagy diavetítőből áll, hanem 2 további fix képet is elhelyeztünk. A repülőgép szimbolizálja a reptéri transzfereket, míg a vízben pihenő nő az egy napos kirándulásokra utal.


A privattranszfer.hu a Novak Rent Kft. tulajdona, a cég bemutatkozó oldala. A Kft. elsősorban Budapesti és bécsi reptéri transzferek szervezésével foglalkozik.

Mi mi a reptéri transzfer? Jó kérdés! Ígérem, hamarosan pontos válasszal szolgálhatok, de addig is nem szeretnék butaságokat leírni.:) További információk az alábbi honlapon:

www.privattranszfer.hu

2013 | Minden jog fenntartva!