Sóterápia, jóga és masszázs sószobában

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és egyedi megjelenés
Tartalomfeltöltés
Keresőoptimalizálás
Honlapkészítés árak összesen:
5.000 Ft/év
10.000 Ft
10.000 Ft
0.000 Ft
25.000 Ft
 

A honlapkészítés maga nem volt kihívás, mert egy már létező honlapot kellett átrakni Joomla alapokra. A probléma abból adódott, hogy amikor elvállaltam a munkát, akkor még azt hittem, hogy egy "normális" kódszerkezettel van gondolom, de később kiderült, hogy ezek a HTML fájlok valójában nem emberi kéz alkotásai, hanem egy szoftver generálta őket.

Ennek megfelelően tele volt a szöveg fölösleges formázásokkal, a menüpontok képei rosszak voltak és úgy csúsztak egymásra, hogy magát a navigációt is akadályozták néhol. Ez utóbbi olyan komoly probléma, hogy nem is lett volna szabad eredetileg így átadni a honlapot.

A simának induló "pár órás" honlapkészítés így valójában majdnem két napig tartott, mert előbb ki kellett bogarászni a régi kódok közül a lényeget, újra kellett gyártani a képeket a megjelenéshez. Ezek felül bele kellett rakni néhány extrát, hogy a honlap megfeleljen a kor elvárásainak, pluszban még lett néhány új menüpont is.

Nem panaszkodni akarok, de ez az oldal tipikusan arra példa, hogy a végső honlapkészítés árak nagyon megnőhetnek az eredetileg kalkuláltakhoz képest, mert sok apró nehézség derül ki már menet közben.

A tulajdonosok végül kértek egy alapszintű honlapkészítés oktatást is, így összességében egy egyszerű, de általuk is könnyen kezelhető és bővíthető honlap lett a végeredmény.


A légúti betegségek (mint pl. asztma, allergia) leghatékonyabb természetes kezelési módszere a sóterápia, mely az esetek 90%-ban képes teljes, tünetmentes gyógyulást eredményezni. Az INDISO sóterápia 100%-ban természetes, mellékhatásoktól mentes és biztonságos, hosszú távú megoldás!

Régen (és ma is egyébként) az emberek, ha tehették, valódi sóbányákba jártak gyógyulni, de ma már erre nincs szükség, mert a modern technológia nemcsak utánozni tudja a természetes sóbányák mikroklímáját, de annál hatékonyabbat tud előállítani az emberei szervezet számára. Ezáltal rövidebb idő alatt, teljesebb gyógyulás várható.

Egy teljes sóterápiás kúra 10 vagy 20 kezelési alkalomból áll, függően a betegség krónikusságától, illetve a kezelés céljától. Ne feledje, az INDISO SPELEO száraz sóterápia egészségügyi intézményekben, egészségügyi tevékenységként zajlik! Ez nem csak egy újabb jól hangzó ígéret a betegeknek!

Az ellazulás és koncentráció önmagában is hasznos a szervezet számára, de a sóterápiával kombinálva a kettő gyógyhatása jelentős mértékben fokozódik. Kiegészítő szolgáltatásaink a gyógyászati sószobában: kismama jóga, baba-mama jóga, gyerekjóga, lávaköves masszázs és Kriston Intim Torna®.

Látogasson el családjával bátran a zuglói INDISO száraz sóterápiás klinikára (Uzsoki Kórház), ha szeretnének egészségesebben, tünetmentesen élni a mindennapokban:

www.lelegezzenfel.hu (időközben megszűnt)

2013 | Minden jog fenntartva!