Sova Apartman Hajdúszoboszló

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és egyedi megjelenés
Tartalomfeltöltés
Keresőoptimalizálás
Honlapkészítés árak összesen:
5.000 Ft/év
10.000 Ft
5.000 Ft
0.000 Ft
20.000 Ft
 

A honlapkészítés közben fő szempont volt az egyszerű felépítés és az átláthatóság, mert a Hajdúszoboszlón nyaraló turisták nagy része az idősebb korosztályokból kerül ki és ők biztosan jobban átlátják az ajánlat lényegét, ha a honlap nincs tele csillogó-villogó, animált képekkel. Ezek bár elsőre látványosak, de hosszútávon fárasztják az embereket. A honlap eredetileg egy nyelven, csak magyarul készült el, de nem sokkal az átadás után további nyelvekkel kellett bővíteni.

Szerencsére a Joomla alaprendszer egyszerűen továbbfejleszthető bármikor, ha a megrendelő igényei menet közben vagy a weblap átadása után megváltoznak, így az eredetileg kifizetett honlapkészítés árak soha nem vesznek kárba, mert nem kell az elejéről kezdeni a teljes munkafolyamatot.

Sokszor hallottam már, hogy az eredeti webmesterek eltűntek vagy rendkívül drágák lettek, így a honlaptulajdonosok nehéz helyzetbe kerültek, amikor aktuálissá váltak a következő fejlesztések. Hogy ezt elkerülje, lehetőleg nyílt forráskódú alaprendszerre kérje honlapját!


A Sova Apartman Hajdúszoboszló egyik legjobb helyén, a fürdőtől nem messze, de kellően csendes utcában várja a vendégeit. A városban számtalan apartmanház található, melyek közül garantáltan kiemelkedik a Sova Apartman az igényességével és a felszereltségével.

A ház kifejezetten vendéglátás céljából épült, ezért 2-3 személyes, saját fürdőszobás és étkezősarkos szobákkal várják Önt. A fenti apartmanok klímával is felszereltek, míg a teljes házban korlátlan vezeték nélküli internet és szobánként egyedileg szabályozható fűtési rendszer van a téli időszakban.

Minden apartmanhoz kamerarendszerrel védett, a zárt udvaron belüli parkolóhely jár, így autója és értékei is nagyobb biztonságban lesznek, mint bárhol más, hasonló árkategóriájú szálláshely esetén.

Naprakész információk és szállásfoglalás:

www.sovaapartman.hu

2013 | Minden jog fenntartva!