Szállás Igal, Pal-Cappone panzió

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és megjelenés
Tartalomfeltöltés
Keresőoptimalizálás
Honlapkészítés árak összesen:
5.000 Ft/év
20.000 Ft
20.000 Ft
0.000 Ft
45.000 Ft
 

Hú, hát régen volt már ilyen nehéz dolgom, amikor ennyire nehezen sikerült eltalálni a megbízóm ízlésvilágát és mindig csak javítgatni kellett a már késznek hitt oldalt és csak telnek a napok és még mindig nem jó...

Sajnos a honlapkészítés ilyen is tud lenni és de ez nem valakinek a hibája, hanem egyszerűen csak mindenkinek más tetszik, szinte mindenki másképpen gondolja, mi kell egy honlapra... Néha nagyon nehéz összeegyeztetni az elméleti és a gyakorlati ismereteket, pláne nehéz egy jónak tűnő rendszert nagyban átalakítani azért, hogy utána még jobb lehessen.

De térjünk rá magára a honlapra...

A honlap a szokásos Joomla alaprendszer, melyre felkerült néhány alapvető kiegészítő, mint űrlap, képgaléria, diavetítő, profi lenyílós menü, de van néhány rejtett extra is az oldalon, melyek vagy az adminisztrációt vagy az időszakos hirdetési kampányokat segítik.

Megbízóim kérték a honlapkészítés oktatást is, ezért a lehető legegyszerűbb felépítésre és kezelhetőségre kellett törekednem, aminek azt hiszem, sikerült is megfelelni úgy, hogy nem ment a honlap rovására. Sajnos van pár részlet, amit egy ponton túl nem lehet automatizálni, ha igényes megjelenést szeretnénk, de bízom benne, hogy sikerül gyorsan megtanulni a szükséges munkafolyamatokat az oldal kezeléséhez.

Ez a honlapfelépítés ideális bármelyik szállásadónak, ennél több nem kell egy ilyen típusú vállalkozásnak, csak ügyesen kell majd használni a honlapot és a siker szinte már jönni fog magától. Remélem, hogy igazam lesz!:)


 

Igal egy éppen fejlődőben lévő fürdőváros, melynek gyógyfürdője Európa ásványi anyagokban egyik leggazdagabb vizével rendelkezik, ezért várhatóan évről-évre nőni fog a településre látogatók száma.

Ha az igali Pal-Cappone panziót választja szálláskereséskor, egészen biztosan nem lesz csalódott, mert jó áron kínálnak finom, egészséges ételeket és a szobáik is átlagon felüli pihenési lehetőséget kínálnak.

A szállásnak több előnye is van, de a legnagyobb talán az, hogy házon belül masszázst is kérhet, ami igazán jó hatással van az emberi szervezetre, különösen azután, hogy a gyógyvízben kellőképpen ellazult az ember.

A szállás Igal központi területén található, a fürdőtől mindössze 150 méterre, így az idősebb korosztály számára is ideális választás, mert nem kell majd sokat gyalogolni a gyógyfürdő és a panzió között.

Ismét egy olyan hely, amit nyugodt szívvel ajánlhatok, hogy látogasson el családjával bátran, ha szeretnének egészségesebben élni, vagy csak egy kicsit kikapcsolódni:

www.termalfurdo-palcapponepanzio.hu

2013 | Minden jog fenntartva!