Szolgáltatások | Domain és tárhely ügyintézés, honlapkészítés

Domain ügyintézés - Bármilyen végződésű domain név megvásárolható rajtunk keresztül, melyek közül kiemelten kedvezményes árú a .hu domain név. Ennek ára általában 2.500 Ft 2 évre, vagy pedig 1.500 Ft/év. A könnyebb követhetőség érdekében a tárhelyet és a domain nevet minden év dec 31-ig szoktuk kiszámlázni.

Tárhelybiztosítás - Az ország egyik leggyorsabb szerverén találhatóak azok a villámgyors, megbízható tárhelyek, melyeket viszonteladói rendszerben biztosítunk megbízóink számra. A gyorsaság különösen fontos, ha a honlap szeretne a keresőben jó helyet elérni, ezért érdemes rá évente pár ezer forinttal többet rákölteni, hogy a honlapkészítés igazán jól sikerüljön végül. 

De hiába drágább az 1MB-ra eső költség, a legtöbb honlapnak nincs szüksége 1-200 MB-nál többre, így akár jóval olcsóbban is megúszhatja a tárhellyel kapcsolatos kiadásokat. Lehet, hogy máshol 500MB kerül 10.000 Ft-ba, de ha a honlapnak csak 200MB kell, akkor sokkal jobban jár, ha nálunk vásárolja meg azt pl. 7.000 Ft-ért. Jobbat kap olcsóbban, a 300MB-nyi különbözetre pedig egyébként sincs szüksége. [Nagy tárhelyet nagyon olcsón általában az tud adni, aki lassú szerveren van.]

 

Honlapkészítés - Maga a honlapkészítés egy nagyon sok részfeladatot magába foglaló folyamat, melyekről külön pl. itt, a honlapkészítés lépései oktatósorozatban olvashat elsősorban.

 

Keresőoptimalizálás - A téma kiemelt fontossága miatt egy külön cikk, illetve egy külön weboldal foglalkozik ezzel a témakörrel. » Tovább az oldalon belül «

 

Hirdetésszervezés [AdWords] - Fizetett online hirdetésekre akkor van szükség, ha a honlap nem elég erős keresőben, azonban fontos tudni, hogy a hirdetési költségek nagyban függnek a honlap tartalmától és attól, hogy mennyire sikerült eltalálni a látogatók ízlését/problémáját. Ha a honlapunkat a Google felértékeli, akkor olcsóbban is hirdethetünk, ha viszont a honlap rossz, extra hirdetési díjjal büntet bennünket. Tehát ha az oldal jól van megcsinálva, ugyanannyi látogatóért kevesebbet kell fizetni, ezért a fizetett hirdetésekből álló kampánynak is a profi honlapkészítés kell legyen az első lépése.

 

Tovább a kategóriában: Havidíjas honlapkészítés csomagok »
2013 | Minden jog fenntartva!