Titoktartási nyilatkozat a honlapkészítéssel kapcsolatban

Vállaljuk azt, hogy soha nem adunk tovább harmadik félnek semmit, amit Ön küldött át nekünk, illetve semmi olyan információt, amihez a honlap elkészítése vagy üzemeltetése közben jutottunk hozzá. Ilyen adatok pl. a regisztrált felhasználók száma, az oldal látogatottsága, a reklámkampányok eredményessége, a keresőoptimalizálás során alkalmazott megoldások részletei, stb.


Igazán akkor lehet csak sikeres a honlapkészítés, ha maximálisan megbízunk egymásban. Meg kell értenie és el kell fogadnia, hogy hosszútávon együttműködve tudunk mindketten igazán sikeresek lenni, ezért számunkra nem az egyszeri eladás a fontos, hanem a kölcsönös együttműködés. Pl. ha azt gondolja, hogy az általunk kalkulált honlapkészítés árak magasabbak, mint amennyit az általunk kínált végeredmény ér, akkor máris oda a bizalom. [Ezt tudjuk is, ezért soha nem kockáztatnánk meg, hogy többet számlázunk, mint amennyit a munkánk ért.]

Nekünk tudnunk kell, hogy mik az Ön céljai és lehetőségei, máskülönben egészen biztosan nem azt fogja kapni, amire a vállalkozásának szüksége van. Különösen egy fizetett hirdetésnél vagy egy jól sikerült akciós kampánynál fordulhat elő, hogy több érdeklődő jut el a céghez, mint amit az ki tud szolgálni - nem egyszer volt már erre példa, hogy "túl jól sikerült" egy-egy vevőszerző kampány.

Önnek nehezebb a dolga, mert meg kell bennünk bíznia, pedig a legtöbb esetben ismeretlenül, a Google keresőből vagy más internetes weboldalról jutott el hozzánk - így csak egy vagyunk a több száz honlapkészítéssel foglalkozó cég közül.

Szeretnénk egy kicsit megkönnyíteni a dolgát, ezért egyrészt ingyenes próbalehetőséget és pénzvisszafizetési garanciát adunk Önnek, de tudjuk, ha manapság az egyik legfontosabb érték a biztos információ, az ügyféladatbázis és meglévő statisztikai adatok összessége.

2013 | Minden jog fenntartva!