Kedvező honlapkészítés árak, profi kivitelezés, 100% garancia

Aktuális akció

Jó helyen jársz, ha szeretnél egy vevőszerző honlapot. Az induláshoz tökéletes lesz, de előbb-utóbb extrákra is szükséged lesz, hogy biztosan megelőzd a konkurenciát. Ha most kérsz árajánlatot, akkor választhatsz egyet ajándékba. Melyiknel örülnék leginkább?

 • Nyomdakész QR-kódos névjegygrafika, ha offline is aktív vagy
 • 3 különböző hirdetési kampány, hogy többen megtaláljanak
 • Automatizált online marketingmegoldások

Covid Special

Az elmúlt hónapokban egyre többen döbbentek rá, hogy profi online jelenlét nélkül nem elég versenyképesek, ezért sürgősen szükségük lenne egy weboldalra, vagy akár egy egyszerűbb webáruházra, ahová már azonnal elkezdhetik a termékek feltöltését.

A korábbi honlapkészítés csomagok továbbra is elérhetőek itt, de azok átfutási ideje akár 2-3 hét is lehet. (Tekintettel arra, hogy egyre több a megkeresés és ez az időszak sok cég esetén már javában a karácsonyi főszezon.)

A helyzre való tekintettel kitaláltunk egy megoldást, ha sürgősen szeretne egy azonnal használható weboldalt.

Előnyök

 1. Mindhárom alapcsomagot újraterveztetük
 2. Az "egyszerűbb" verziók akár 2 nap alatt aktiválhatók
 3. Az áruk is jóval kedvezőbb // 20-30% kedvezmény
 4. Bármikor továbbfejleszthető lesz

Hátrányok

 1. Nem lesz teljesen egyedi a megjelenés
 2. Csak az első 10 aloldal feltöltését vállaljuk
 3. Nem tudjuk vállalni a tartalom megírását (csak a feltöltést)
 4. Nem tudjuk vállalni a webáruház termékeinek a feltöltését

Tehát a tartalmat (szövegeket és a képeket) Önnek kell biztosítani, ezt természetesen gyorsan és szakszerűen feltöltjük. Ha szükséges, akkor oktatóvideókat készítünk róla, ami után önállóan is el tudja végezni a módosításokat vagy a bővítést.

Ezzel a megoldással szinte azonnal lehet egy működő rendszere, fogadhatja a látogatókat, értékesítheti a termékeit. Ha pedig később szeretne fejleszteni, akkor korlátlan lehetőség lesz rá.

Ha szeretne további részleteket megtudni, töltse ki az alábbi űrlapot és néhány órán belül válaszolunk!

Kérem, adja meg a nevét!
Kérem, helyes email címet adjon meg!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Feltételeket, mert enélkül nem küldheti el a személyes adatait a honlapon keresztül.

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Kis-Simonka Tamás

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás
bormax.hu

Fazekasné Judit

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit
karcagiszallas.hu

Landenberger Béla

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla
vakolatshop.hu

Spisák Péter

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter
spisakpeter.hu