Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_allvideos has a deprecated constructor in /home/hka/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 18

Aktuális honlapkészítés akciók

Különféle időszakos és állandó honlapkészítés akciók közül választhat, ha új honlapot kér, azonban fontos, hogy csak akkor módunkban jóváírni az akció keretein belül kínált engedményt vagy ajándékot, ha még a számlázás előtt felhívja erre a figyelmünket. Erre azért van szükség, mert sokszor 1-1 akció csak pár napig tart, míg egy összetett honlap elkészítése hetekig is eltarthat és egyszerűen kimegy a fejünkből, hogy melyik időszakban kezdtük el.

Az árengedmény kizárólag az egyedi, első megbízás kapcsán felmerülő munkadíjra vagy az először megrendelt előkészített honlapkészítés csomagokra vonatkozik, tehát nem kérhet csak tárhelyet vagy domaint, hiszen az nekünk is fix összegbe kerül.

"Országos akció" (-10% árengedmény)

Ez a honlapkészítés akció akkor elérhető az Ön számára, ha a vállalkozásának a székhelye olyan magyarországi településen van, ahonnan még nincs ügyfelünk. A célunk az, hogy országosan is ismertek legyünk, hiszen a honlapkészítés során egyébként sincs szükség személyes találkozásra. Ügyfeleink, megbízóink kb. 90%-ával soha nem találkoztunk és várhatóan nem is fogunk.

"Viszonteladói" honlapkészítés akció (-15% vagy ingyen SEO)

Nem elég csak eljutni valamelyik településre az országban, fontos az is, hogy a már meglévő ügyfeleink továbbadják a jó hírünket. Ha Ön a honlapkészítés során, még a számla kifizetése előtt ajánlás útján új ügyfelet szerez nekünk, akkor 15% árengedményt vagy ennek megfelelő linképítést kap ajándékba. Ha a számla kiegyenlítése után hoz új ügyfelet, akkor vagy a következő rendeléskor (pl. éves fenntartás) írjuk jóvá vagy ajándék linképítést adunk ajándékba. Elnézést kérünk, de pénzt visszautalni nem áll módunkban, mert aránytalanul sok jogi/könyvelési adminisztrációval járna.

Nincs más dolga tehát, mint megmutatni honlapunkat vagy szórólapunkat ismerőseinek és felhívni figyelmüket arra, hogy ha ajánlással érkezik hozzánk, akkor neki is jár 10% kedvezmény.

"Ajánlóval jöttem" akció (-10%)

Akkor jogosult rá, ha megnevezi azt a személyes ismerősét vagy üzleti partnerét, aki Önnek megmutatta a mi honlapunkat. A "Viszonteladó honlapkészítés akció" párja, annak kivételével bármelyik másik akcióval összevonható. Egyszerre természetesen csak egy ajánlót nevezhet meg.

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu