Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_allvideos has a deprecated constructor in /home/hka/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 18

Gyakori kérdések a honlapkészítés kapcsán

Valósak a feltüntetett honlapkészítés árak?

Természetesen, nálunk nincsenek rejtett költségek! Sőt, ha Ön pl. ma kér árajánlatot, de holnap mi megváltoztatjuk az árakat, akkor egy bizonyos ideig, általában 2 hétig akkor is fenntartjuk a kedvezőbb árakat, ha a honlapkészítés elkezdése előtt szeretné átgondolni a dolgokat, hogy kit bízzon meg a feladattal. Ez a két bőven elég egy tesztoldal elkészítéséhez, így Ön pontosan látja végül, hogy mi mennyibe kerülne.

Meddig tart a honlapkészítés?

Ez leginkább az Ön elképzeléseitől függ, míg kis mértékben attól, mennyire vagyunk elfoglaltak. A közzétett honlapkészítés csomagok lényege, hogy akár már 24 órán belül is lehet egy modern, profitszerző honlapja, amelyet később bármikor egyedivé lehet alakítani. Ha sok tartalom kerül fel a honlapra (pl. termékkatalógus vagy webáruház esetén) és azt szeretné, hogy ezt mi csináljuk meg, akkor a honlapkészítés néhány nappal tovább fog tartani, de ezt mindig megmondjuk előre.

Meddig tart a Google keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás alapjait már a honlap elkészítése során le kell rakni, de az általunk használt rendszerek esetén ez 'gyárilag' benne lesz, mert mi csak keresőbarát, Google barát honlapokat adunk át. A további szövegírás és linképítés időtartama nagyon sok tényezőtől függ, ezt minden esetben egyedileg szoktuk megbeszélni.

Egyik honlapkészítés csomag sem megfelelő számomra, egyedi weblapokat is készítenek?

Természetesen, habár azt tudnia kell, hogy azért ilyen alacsonyak nálunk (viszonylag) a honlapkészítés árak, mert nem profi programozók vagyunk, hanem elsősorban tapasztalati tudásunk van a honlapok elkészítése és menedzselése során. Amit tőlünk X Ft-ért kap meg, az sok más helyen ennek a két- vagy háromszorosáért adnák csak azért, mert nekik szakirányú végzettségük is van. (Egy időben mi is meg akartuk szerezni, de olyan gyorsan változik az internetes kereskedelem, hogy a mindennapokban úgyis elavult lesz 3 év múlva, amit ma még a hallgatóknak tanítanak.) Olvassa el a Jogi nyilatkozatunkat!

Van garancia az átadott honlapokhoz?

Igen, kétféle garanciát biztosítunk. Minden honlap ingyen kipróbálható szerkezetileg és egy egyedire alakított megjelenéssel, mielőtt Ön a megvásárlásáról dönt. Ez lényegében egy 100%-os pénzvisszafizetési garancia, de nálunk még a pénzt sem kell átutalnia. Ha a rendszerrel elégedett, akkor kezdődhet a tartalom feltöltése.

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu