Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_allvideos has a deprecated constructor in /home/hka/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 18

Honlapkészítés fogalomtár

Ads = Awords

Az Ads (korábban Adwords) a Google kattintás alapú fizetős hirdetési rendszere. Ez azt jelenti, hogy csak akkor kell fizetni, ha ténylegesen egy érdeklődő kattint a honlapra, tehát nem a megjelenésért kell fizetni, mint pl. egy újsághirdetésben. Ha jó a honlap és a termék, és jó a hirdetés beállítása is, akkor szinte képtelenség vele mínuszban zárni. A hirdetések akkor jelennek meg a "normális találatok" fölött vagy mellett, ha valaki a Google keresőt használja.

Ads (Adwords) kupon

A Google bizonyos feltételek között lehetőséget biztosít pl. arra, hogy az új érdeklődők ingyenes kipróbálhassák a hirdetési rendszerüket. Ilyen kupont nem lehet vásárolni, de ha érdekli Önt, vegye fel velünk a kapcsolatot és tájékoztatjuk a feltételekről. Ha bennünket választ a honlapja elkészítésre, feltételül érdeklődjön erről a lehetőségről!

Analytics

A Google által biztosított, profi, ingyenes webhelystatisztika. A beállítása csak néhány percetet igényel, ha szakember végzi el, de az adatok mélyebb kielemzéséhez (azon túl, hogy mennyein látták) széleskörű tapasztalat és szaktudás szükségeltetik.

Domain, domain átirányítás

A honlap maga a fájlok összessége, amik egy tárhelyen (egy fix fizikai címen) vannak fent. Ezt az helyet az IP cím jelöli az interneten, de hogy az embereknek ne kelljen számsorozatokat fejben tartani, létrejöttek a domain nevek, melyek a felhasználó és a tárhely közötti "legkönnyebben megjegyezhető" utat biztosítják. A honlap tehát 3 részből áll: a honlapkészítés során létrejött fájlok összessége + a tárhely, ahová ezeket felmásoltuk + a domain név, hogy a honlapot (a fájlokat) a lehető legegyszerűbben megtalálják az érdeklődők.

Frissítés, honlapfrissítés

A honlapkészítés során általában többféle szoftver közül lehet választani, ha egy-egy problémára keresünk megoldást. Mindig az aktuális elvárásoknak és a közeli céloknak megfelelően választjuk ki a szoftvereket, de a mai technika olyan gyorsan fejlődik, hogy ami a legújabb, az egy év múlva már réginek számíthat. Ebben az esetben érdemes a szoftvereket egyedileg frissíteni, ha van rá mód. A korábban átadott honlap csak nagyon ritkán lesz problémás, de a maximális biztonság érdekében érdemes legalább évente egyszer frissíteni a teljes rendszert.

Honlapkészítés

A honlapkészítés szűk értelemben véve olyan fájlok/szoftverek létrehozása, amik segítségével más emberekhez eljuttathatjuk az üzenteinket. Ez volt régen.. de ma már ez kevés! A honlapkészítés ma már csak akkor lesz sikeres, ha az összes lényeges szakterületet átfogjuk a tervezés és a kivitelezés során, mint pl. grafikai tervezés, keresőoptimalizálás, online marketing, szövegírás, linképítés, statisztikai elemzések és weblapfrissítés, stb.

Joomla

A Joomla egy nyílt forráskódú, modern, folyamatosan fejlesztett és frissített ingyenes rendszer, amelyre különböző kiegészítőkkel szinte bármilyen honlapot fel lehet építeni, legyen az közösségi oldal, fórum, webáruház, vagy akár csak egy egyszerű céges bemutatkozó honlap. A honlapkészítés egy ingyenes rendszerrel sokkal olcsóbb, de a munka közben vannak bizonyos korlátok, amik miatt a weblaptulajdonosoknak "csak a 90%-ának" lehet jó választás. Extra egyedi igények kivitelezésére nem alkalmas.

Keresőoptimalizálás / SEO

A keresőoptimalizálás a honlapkészítés teljes folyamatának egy kis szegmense, de attól élesen el is választható. A keresőoptimalizáláshoz kell egy jó honlapszerkezet, a minél bővebb, releváns (témához illő) szöveges tartalom és a profi linképítés. A keresőoptimalizálás bármikor elvégezhető, akár jóval a honlap átadása után is.

Linképítés / Rámutató link

A linképítés során az interneten, különböző honlapokra kihelyezünk egy adott honlapra mutató linkeket. Lehet ez egyetlen szó vagy sor is, de jobb esetben néhány mondatos leírást tartozik hozzá. A linképítés elvileg ingyenes, de sok időbe telik egyedileg elvégezni a feladatot, hogy szinte mindig megéri szakemberre bízni a munkát. A rámutató link egy olyan hivatkozás, ami egy másik honlapon van és valaki rákattint, akkor hozzánk jut el.

Nyílt forráskód

A nyílt forráskódú szoftverek ingyenesek, ezért a kisebb feladatokra sokkal egyszerűbb és jobb választás, mint egy egyedileg szoftver. Az ilyen rendszerek további előnye, hogy sokan értenek hozzá, a megrendelő bármikor kereshet új szakembert, míg az egyedi fejlesztésű honlapnál "oda van láncolva" az eredeti készítőhöz.

Tárhely

A tárhely lényegében az a tarólóhely, ahol a honlaphoz tartozó fájlokat megtaláljuk. Minden tárhelynek van egy IP címe, aminek a segítségével az emberek megtalálhatják az őket érdeklő honlapot, de ezek helyett a domain neveket használjuk a gyakorlatban. A honlap tehát 3 részből áll: a honlapkészítés során létrejött fájlok összessége + a tárhely, ahová ezeket felmásoltuk + a domain név, hogy a honlapot (a fájlokat) a lehető legegyszerűbben megtalálják az érdeklődők.

Viszontlinkek

Ha azt szeretnénk, hogy mások kirakjanak bennünket a honlapjukra, akkor joggal várják el, hogy mi is viszonozzuk ezt a szívességet pl. egy olyan hivatkozással, ami az ő honlapjukra mutat. A viszontlink lényegében tehát egy csere eredménye, ami mindkét fél számára előnyös lehet. Ügyelni kell arra, hogy rossz minőségű honlapra ne hivatkozzunk, mert az bennünket is gyengíthet.

Weblapfotó

A profi honlapkészítés során kiemelten fontos tekintettel lennni arra, hogy a hagyományos minőségű képek sokszor nem alkalmasak az online értékesítés támogatására, sőt kifejezetten károsak is lehetnek pl. egy webáruház esetén. A jó weblapfotó minimum 1024px szélességű, kellően éles, nincsenek benne zavaró részek (oda nem illő háttér vagy belógó más tárgyak). A jó fotókat sok esetben grafikai szoftverekkel tovább javítják. Egy ilyen profi fotó össze sem vethető egy véletlenszerűen, sietve készített fényképpel. A weblapfotó tehát minőségi kategória, attól függetlenül, hogy mit ábrázol.

Wordpress

A honlapkészítés sokkal egyszerűbb és gyorsabb, ezáltal olcsóbb is, ha már egy kész honlaprendszerre, CMS rendszerre építjük fel. A Wordpress is egy ilyen keretrendszer, ami elsősorban blogként használható, de ma már számtalan kiegészítő van ehhez is, mint a Joomlához. Személy szerint én azt gondolom, hogy a Joomla sokkal logikusabb, biztonságosabb, ezért én kizárólag a Joomlával dolgozom. (WordPress honlapjaim is voltak régen, de megszüntettem őket.)

 

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu