Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_allvideos has a deprecated constructor in /home/hka/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 18

Sajnos az elmúlt években a CMS rendszereknek (Joomla, Wordpress, stb.) több lett a hátránya, mint az előnye. Ha csak biztonsági frissítésről van szó, vagy nagyon ragaszkodsz a Joomlához, akkor meg tudom oldani - de egyébként már minden új projekthez egy saját, egyedi rendszert használok. Ez sokkal gyorsabb, rugalmasabb, jobban szereti a Google és a FB is.

Hasonló árkategóriában tudom adni, tehát ez nem áremelés, hanem minőségi javulás. Mivel 12 évig használtam a Joomlát, így az adminfelület hasonlóan működik. Több ügyfelem már átállt erre és mindannyian jobban szeretik (sokkal kevesebb menüpont, nagyobb sebesség, minden egy helyen, bármilyen egyedi igény megvalósítható napokon belül).

Joomla honlapkészítés

A Joomla lényegében egy olyan már kész honlaprendszer, amivel a honlapkészítés gyorsan, ezáltal alacsony áron is kivitelezhető. Ha a "semmiből" szeretnénk egyedileg egy honlapot felépíteni, az több napig vagy hétig is eltarthat, míg egy hasonló a működés Joomla rendszerre építve akár még aznap kész lehet.

A Joomla tud kellően biztonságos lenni a hackertámadásokkal szemben, ha folyamatosan karban van tartva. Ugyanakkor egy ingyenes rendszer sem tökéletes.. és amit sokan használnak, annál a rosszindulatú támadók is szívesebben bepróbálkoznak. A Joomla honlapkészítés előnyeit és hátrányait összeszedtem néhány pontba:

A Joomla honlapkészítés előnyei

1. Azonnal használható = Egy tapasztalt fejlesztő, akár néhány óra után átadhat egy olyan rendszert, amibe felvihető a tartalom, ha nagyon sürgős a működő online megjelenés. Általában 1-2 hetes határidőt szoktam javasolni, hogy profi módon minden a helyére kerüljön.

2. Olcsó = A Joomla honlap azért tud(na) olcsóbb lenni, mert gyorsan elkészül és mivel viszonylag sokan értenek hozzá, kevésbé szabadulnak el az árak, mint az egyedi rendszerek esetén. Amit egy átlagos webfejlesztő cég mond egy adott tudású egyedi honlapra, annak kb. a feléért, harmadáért meg lehet csinálni közel ugyanolyan minőségben.

3. Magyar adminisztrációs felülettel rendelkezik = Sok kisvállalkozó szeretné önmaga kezelni a honlapját, viszont nincs megfelelő szaktudásuk ehhez a feladathoz, ezért nagyon fontos a logikus felépítés és a beépített szövegszerkesztő. A Joomla honlapkészítés eredménye egy könnyen kezelhető rendszer, aminek a használatát néhány óra alatt is meg lehet tanulni.

4. Bármikor továbbfejleszthető, rugalmas = Bármikor továbbfejleszthető ingyenes vagy alacsony árú kiegészítőkkel, így "egy pillanat alatt" bővíthető a legmodernebb online megoldásokkal, vagy átalakulhat akár fórummal, webáruházzá, apróhirdetési portállá is.

5. Fejlesztőfüggetlen = A Joomla nyílt forráskódú rendszer, viszonylag sokan értenek hozzá. Ha bármi miatt az eredeti készítő nem tudja folytatni a munkát, akkor nem kell máshol, mással mindent az elejéről kezdeni. Csak arra kell odafigyelni, hogy nem mindenki egyformán ért hozzá és nem mindenki ugyanolyan becsületesen dolgozik...

6. Nem "zsákbamacska" = A rendszer és a hozzá tartozó kiegészítők előre is megnézhetőek működés közben (pl. a sok referenciahonlapon). Szerződés helyett inkább referenciaoldalakat érdemes böngészni, , mert így a megrendelő nem csak a végén tudja meg, hogy mit kap pontosan a honlapkészítés végeztével. (Nem egy ilyen esetben tudok komoly csalódásokról és elhúzódó pereskedésről.)

A joomla honlapkészítés hátrányai

1. Véges testreszabhatóság = A Joomla legnagyobb előnye a legnagyobb hátránya is egyben, mivel egy már működő kész rendszerből indulunk ki, illetve a kiegészítőket is sokszor készen kapjuk. Egy ponton túl már nem lehet testreszabni, bizonyos meglévő keretek között kell maradni. Ezért mondom azt, hogy a Joomla kisvállalkozások számára ideális leginkább. Ha viszont nagyon egyedi igényei vannak és megteheti, hogy évi 100-200.000 Ft-ot költsön csak a honlap kialakítására, akkor nem biztos, hogy ezt a rendszert érdemes választania.

2. A biztonsági kockázatok miatt évente 1-2 alkalommal frissíteni kell = Bár a Joomla nem annyira sérülékeny, mint a Wordpress, de előbb-utóbb találni fognak hibát a hackerek és akkor több hasonló honlapnál is "bepróbálkoznak". Ez a feltörési kísérlet akkor szokott sikeres lenni, ha a honlap már régen készült, ezért a legfontosabb dolog, hogy a honlapot évente 1-2 alkalommal frissíteni kell. Általunk készített és kezelt, rendszeresen frissített honlapot még soha nem törtek fel.

3. Lassú = A fejleszők "mindent IS" belepakolnak azért, hogy "hátha egyszer valakinek pont ez fog kelleni". Emiatt nagyon sok a háttérben a fájl, a kódsor, a különböző matematikai és logikai számítás. Amire normál esetben elég lenne fél másodperc, az Joomlán belül néha 1-2 másodpercig is eltart, emiatt a Google és a felhasználó is elégedetlen.

4. Nem szereti a Google és a Facebok = Az alapbeállításokkal, az ingyenes megoldásokkal nem lehet igazán gyors és minden adatot (és fényképet) normális kezelő rendszert építeni. Ha pedig telepakoljuk kiegészítőkkel, akkor egyre lassabb lesz a honlap és bonyoltabb az adminisztráció.

 

Összegzés 2022: Már 2017 óta egyre kevésbé volt érdemes Joomla vagy Wordpress honlapot vásárolni, 2021 óta pedig nem is ajánlom. (Nem is készítem, mert eljárt felettük az idő.) A technológia és az online marketing rohamosan fejlődött, amit ezek a régi rendszerek nem tudtak gyorsan lereagálni. Sőt, az adottságaik (hátrányok rész) miatt soha nem is lesznek már versenyképesek egy hasonló árkatóriás egyedibb megoldással szemben!

Összegzés korábban: A Joomla honlapkészítés gyors és ezért olcsóbb is (általában). A rendszer magyar adminisztrációs felülettel rendelkezik, a használata akkor is megtanulható, ha nincsenek előzetes HTML ismereteid. Elsősorban kisvállalkozásoknak ajánlott, nagyobb cégeknek célszerű egyedi rendszert választani profi fejlesztőcsapattal. A rendszer biztonságos, de figyelni kell arra, hogy rendszeresen frissítve legyen!

Mikor érdemes tehát a Joomla vagy Wordpress alapú honlapkészítés mellett döntened?

  • 2020 után már nem igazán tudok igazán jó érvet. Talán csak akkor, ha nem találsz egy olyan fejlesztőt, aki normális áron elkészíti azt a rendszert, amire valóban szükséged van. Otthoni hobbi-projektek esetén még

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu