Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_allvideos has a deprecated constructor in /home/hka/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 18

Aktuális honlapkészítés árlista

Az alábbi honlapkészítés árlista csak arra esetre vonatkozik, ha egyszerre csak 1-2 elemre van szüksége a meglévő honlapjához. Ezekbe az árakba bele van kalkulálva az elemenkénti megbeszélés, külön tervezés óradíja is.

Az árlista tehát tájékoztató jellegű! Ha egy komplett honlapot szeretne vagy egyszerre több tételt is (pl. összetett keresőoptimalizálást) kér, akkor kedvezményeket tudunk biztosítani. Így tehát a végösszeg alacsonyabb lesz, mint külön az egyes elemek végösszege. A legoptimálisabb választás egy komplett honlapkészítés csomag.

A mobilra (is) optimalizálás már (régóta) alapvető követelmény, ezért nincs külön díjszabása.

Joomla / Wordpress alaprendszer telepítés és konfigurálás 5.000 Ft / alk
Meglévő Joomla / Wordpress alaprendszer frissítése a szükséges kiegészítőkkel 15.000 Ft -tól
Egyedi webdizájn felépítése minta alapján 10.000 Ft -tól
Webdizájn (Megjelenés) II. teljesen egyedi 40.000 Ft / db
Tartalomfeltöltés 2.500 Ft / óra
Keresőoptimializálás 3.500 Ft / óra
Képgaléria, Űrlapkezelő, Diavetítő, Felugró ablak, GDPR sütikezelés, Többnyelvűség beállítása 5.000 Ft / db
Lenyíló, oldalra nyíló/ugró menü telepítés és beállítás 5.000 Ft / db
Kisebb kiegésztők és dizájnelemek telepítése vagy beállítása 3.000 Ft / óra
Egyedi blogrendszer telepítése és beállítása 10.000 Ft / db
Egyszerű hírlevélküldő rendszer telepítése, beállítása 5.000 Ft / alk
Honlapkészítés oktatás videókkal 3.500 Ft / óra
Teljesen egyedi fejlesztések 4.500 Ft / óra

A honlapkészítére vonatkozó árlista a számla ellenében, utólag fizetendő "bruttó" ár. Nem vagyunk ÁFA-körben, tehát nincsen "+áfa". A számlát a munka végeztével állítjuk ki, általában 30 napos fizetési határidővel (utalással).

Figyelem! A honlapkészítés csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy racionális keretek között automatizálható legyen a honlap felépítése és csak a testreszabás igényeljen egyedi programozást, ezért jóval kedvezőbb áron tudjuk őket kínálni. Amikor csak teheti, kérjen egy teljes honlapcsogat, mert az a lehető legjobb választás anyagi szempontból. Holnapkészítés csomagok »

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu