Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_allvideos has a deprecated constructor in /home/hka/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 18

Webáruház készítés árak

A webáruház készítés árak rendkívül széles sávban mozognak, mert az ingyenestől az egyedileg folyamatosan fejlesztett rendszerekig gyakorlatilag bármi elérhető... és pontosan ez az, ami miatt egy átlagos "kereskedő" nem tud megalapozott döntés hozni. Pláne egy induló webshop esetén.

A kereskedő kifejezést pozitív értelemben használom. Nekem is van olyan ügyfelem, aki kiváló üzleti érzékkel építette fel bolthálózatát a 90-es években, de amikor az online marketingre lett szüksége 15 évvel ezelőtt, akkor egyszerűen nem boldogult. Számára ez egy másik világ volt, a megbízott honlapkészítő pedig csak átadott egy rendszert, amit senki nem tudott normálisan kezelni. Nem is értette, miért nem jönnek a megrendelések és elkönyvelte magában, hogy "nem jó semmire az internet". Mi pár évvel később találkoztunk és fél éven belül megtízszereztük az online forgalmát. (Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy 10 évvel ezelőtt még sokkal könnyebb volt jó eredményeket elérni.)

A fenti problémát egyébként a mai napig tapasztalom. Hiába van egy jól működő szoftver! Ha a kezelő nem tudja, hogy mit, miért és hogyan töltsön fel, akkor az a webáruház egyszerűen nem lesz elég sikeres. Tehát ha bármiféle honlapról van szó, mindig érdemes figyelembe venni. Akkor lehet kihozni a szoftverből és a vállalkozásból a maximumot, ha a szükséges elméleti (főleg marketing-) tudás és a kapcsolódó (technikai) gyakorlat is megvan.

Ezért én nem csak szoftvereket adok, hanem a lehető legalaposabban elmagyarázom, hogy mire kell figyelni a tartalom kialakításánál, a szövegek megírásakor. Milyen egy jó kép, milyen figyelemfelkeltő és vásárlásösztönző megoldásokban érdemes gondolkodni. Ezek fontosabbak, mint maga a szoftver!

De visszatérve a webshop készítés árakhoz. Vagyis előbb még egy fontos kérdés van:

Webáruház vásárlás vagy bérlés?

Szinte mindig felmerül ez a kérdés. A bérlés melletti legnagyobb érv, hogy alacsony költségekkel elindítható és nagyon sok minden már be van építve - csak össze kell kattintgatni. A rendszer (jó eséllyel) gond nélkül fog működni az év 365 napján. A webáruház bérlés legnagyobb hátránya, hogy hosszútávon többe kerül, mint egy saját rendszer ára. Lényegében ez egy kamatokkal terhelt részletfizetés. A másik probléma, hogy a felhasználó nagyon egyedi igényeihez nem alakítható át. (Egyszerűen nem érné meg a fejlesztőknek olyan szoftvermódosításokat végrehajtani, amit 100-ból csak 1 ember akar kifizetni.)

Az egyedi webáruház készítés nem is különbözik annyira nagyon a bérelhető rendszerek fejlesztésétől. A legnagyobb eltérés az, hogy míg egy bérelhető webshopban van 30 kiszállítási mód, addig egy egyedi rendszerben van 3-4. De most őszintén, hány felhasználónak lesz szüksége Magyarországon 3-nál többre? Valamelyik futárszolgálat, csomagpont vagy automata, esetleg privát céges kiszállítás. Emiatt kár 30-félét létrehozni. Ha pedig bárkinek egyedi kérése van, akkor jön a képbe az, hogy bele lehet tenni egyszerűen. Legutóbb pl. a FoxPost automatás kiszállítást írtam néhány óra alatt.

A webáruház készítés árak két dologtól függnek igazából:

  • Egyedi vagy keretrendszerre épülő. Általában kevesebbe kerül, ha Wordpress vagy más ingyenes CMS alapú. Ilyenkor a honlapkészítő letölt egy ingyenes csomagot, feltelepít pár bővítményt és szól, hogy készen van. Egyedi megoldásokban nem érdemes reménykedni. Az ilyen rendszer sokszor lassú és nem is elég biztonságos. De azért vannak pozitív kivételek is! A másik megoldás, hogy a rendszer teljesen egyedi. Az elkészítése kicsit tovább tart, általában többe is kerül, viszont hosszútávon bőven megtérül a plusz befektetés.
  • Mennyi pénzt akar keresni a vállalkozó. Tudom, hogy ez csúnyán hangzik, de ez az igazság. Ahogy az élet más területén, itt is teljesen el tud válni a ráfordított munkaórák száma a végösszegtől. Én nem tartom tisztességesnek, hogy pár órás "összekattintgatásért" elkérjek 100-200.000 Ft-ot, aztán amikor baj van vagy egyedi fejlesztés kellene, akkor pedig csak sokan megvonják a vállukat, hogy nem tudnak mit csinálni. (Erről írtam már a Wordpress honlapkészítés cikkben is.)

 

Régebben én is készítettem keretrendszeres webáruházakat, de mostanra mindet lecseréltem saját fejlesztésűre. Egyszerűen eljárt felettük az idő. 5-10 éve még óriási előny volt, hogy egy webshop elindítható szinte ingyenesen is és nem kell százezreket kifizetni érte, mára viszont sokkal kisebb lett a különbség. "Élelmes" vállalkozók az ingyenes rendszereket árulják 100.000 Ft felett (szerintem nem túl tisztességesen), míg a nagy verseny miatt a korábban akár félmillió forintba kerülő rendszerek ma már elérhetőek 2-300.000 Ft-ért is. A minőségbeli különbség ma is óriási, de az árak alapján egy laikus vállalkozó már nem még nehezebben tud választani.

Én olyan honlaprendszert építek, ami modulokból áll, tehát mindig csak az kerül bele, amire a felhasználónak szüksége van. Ez igaz egy kisebb céges oldalra és egy több ezer termékes webshopra is. Ezáltal a webáruház készítés árak is alacsonyan tarthatóak - mégis megmarad a rugalmasság. Ezt azt jelenti, hogy egy induló vállalkozás alacsony költségekkel el tudja kezdeni az online értékesítést, a későbbiekben pedig már a bevételből finanszírozható minden további fejlesztés.

Az általam készített webshop is úgy épül fel, hogy

  • a lehető leggyorsabban, legegyszerűbben lehessen kezelni
  • szaktudás nélkül is megfelelő legyen minden beállítás, szöveg és kép
  • kompatibilis legyen a Google, Facebook, stb. rendszerekkel
  • minden marketingszempontnak megfeleljen
  • korlátlanul bővíthető legyen (hírlevél, értékelések, szavazás, blog, bármi)
  • mindezek mellett is villámgyors maradjon

Ahogy minden más honlap esetén, ugyanúgy minden új webáruházhoz is készítek egy kockázatmentes, ingyenes tesztoldalt. Élőben meg tudod nézni, ki tudod próbálni. Ha pedig bármi miatt nem vagy vele elégedett, akkor nincs fizetési kötelezettséged.

A fentiekből kiderült, hogy minden rendszerem egyedi, ezért nehéz lenne bármilyen fix árat leírni. Nagy általánosságban azt tudom mondani, hogy egy nagyon egyszerű webáruházat már ki tudok hozni 80-120.000 Ft-ból is, de inkább érdemes 120-150.000 Ft-ban gondolkodni már az induláskor is. Ebben a csomagban már vannak olyan marketingmegoldások is, amik segítségével már kisebb látogatottság esetén is gyorsan megtérülhet a különbség. Ezekről részletesen e-mailben tudlak tájékoztatni, hiszen nem szeretnénk a konkurenciádnak is ötleteket adni.. :)

 

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu