Faházak építése és más asztalosmunkák

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és egyedi megjelenés
Tartalomfeltöltés
Keresőoptimalizálás
Honlapkészítés árak összesen:
10.000 Ft/év
10.000 Ft
40.000 Ft
10.000 Ft
70.000 Ft
 

A honlap felépítése során sok egyedi igénynek kellett megfelelni, illetve a tartalmat is én töltöttem fel. Az összesített honlapkészítés árak tartalmazzák a feltöltést is! Ha az ügyfél oktatóvideókat kért volna a feltöltés helyett, akkor maga a rendszer kihozható lett volna kb. a feléből, azaz kb. 35.000 Ft lett volna a vége.

A sablon egy nagyon egyszerű ingyenes sablon átdolgozása, ezért nem túl látványos, sőt inkább régimódinak tűnhet elsőre - de ha egyszer a tulajdonos így szerette volna, akkor természetesen nem fogom felülbírálni. Nincs vele gond, de egy új, profi szerkezetű honlaphoz ennél látványosabbat érdemes választani.

A honlapkészítés során több fizetős kiegészítőt használtam fel, melyek közül az egyik a lenyíló menürendszert létrehozó modul, míg a másik a keresőoptimalizálás javításért felelős kiegészítő. Ez a kiegészítő teszi lehetővé azt, hogy a minden egyes aloldalnak, azaz terméknek a katalógusban, egyedi meta leírásokat adhassunk és szép URL-eket generálhassunk hozzájuk.

Ha Ön is egy ilyen online termékkatalógust szeretne, akkor a honlapkészítés várhatóan 2 napba fog kerülni, míg a szerkezet és a külső elnyeri végső állapotát - de a termékfeltöltés ebben nincs benne. Maga a honlap akár egy webáruház-motorra is épülhetett volna, itt azonban a sokoldalú K2 komponenst választottuk a probléma megoldásához.

 


A jakuteam.hu három ügyes kezű asztalos szakember családi vállalkozását mutatja be. Gyakorlatilag bármit el tudnak készíteni, ami fából van, azonban a faházak építése során külföldi gyárak profi elemit építik be. Áraik nem a legalacsonyabbak a szakmában, viszont ideális választás a cég, ha tapasztalt szakembert keres, akik profi munkát végeznek magánszemélyek és vállalkozások számára!

www.jakuteam.hu (időközben megszűnt)

2013 | Minden jog fenntartva!