Kutyafajták adatbázisa, adottságok, történet, ápolás, stb.

Tárhely, domain (az első évben)
Szerkezet és egyedi megjelenés
Tartalomfeltöltés v. oktatás
Keresőoptimalizálás
Honlapkészítés árak összesen:
10.000 Ft/év
30.000 Ft
999.000 Ft
999.000 Ft
999.000 Ft
 

A fenti 999-es honlapkészítés árak természetesen nem igazak! Egyszerűen csak arról van szó, hogy ez olyan saját célra létrehozott honlap, ami soha nem lesz kész és messze-messze több munkaórát kell beleraknom, mint bármilyen céges vevőszerző oldalba.

Több száz, sőt várhatóan ezernél is több munkaóra lesz a honlapban néhány év alatt, amit ha csak egy 2.000 Ft-os óradíjjal szoroznánk fel, akkor is egy nagyon magas végösszeg jönne ki - amit egyébként ez a honlap soha nem fog kitermelni. Ez a honlap tehát nem egy megfontolt üzleti vállalkozás, sokkal inkább egy időigényes hobbi.

A honlap Joomla + K2 rendszerre épül, melyben minden egyes kutyafajtának egy külön adatlapja van jelen pillanatban egy képgalériával és a leírással. A későbbiekben szeretném bővíteni az adatlapokat egy videóbeillesztéssel.

A tervek szerint 2014 elején beíptek egy összetett keresőt, amivel lehet majd fajtára, származási országra, méretre, illetve olyan tulajdonságokra keresni, ami döntő szempont lehet egy jövőbeli kutya fajtájának a kiválasztásakor.

A honlap hamarosan mobilra optimalizált is lesz, azaz a két oldalsó menüoszlop eltűnik a kisebb kijelzővel rendelkező eszközökön. A felső képsor sem marad meg, illetve a menü is átalakul majd mobilra.:)

 


A kutyafajtak.hu oldal célja, hogy a laikus kutyarajongók is könnyedén megtalálják a hozzájuk illő fajtát, illetve a már "gyakorló" gazdák többet megtudhassanak a kutyájuk személyiségéről. K

Sajnos egyre nagyobb probléma a "divatkutyák" tartása. Néhány évente vannak nagyon népszerű, hirtelen divatossá váló fajták. Ekkor gyorsan eladhatóak, ezért egyre többen kezdenek a tenyésztésükkel (amatőr szinten) foglalkozni, de mire eltelik az a 2-3 év, hogy a népszerű kiskutyák szaporodóképesek lesznek, addigra a divat kifullad. Nagyon sok "fölöslegessé vált" tenyészállat és kölyök kerül a menhelyekre vagy ingyen olyan gazdákhoz, akik nem is ismerik a fajta elvárásait sem, csak a külsejük alapján választanak.

Gyere, ismerd meg a fajtákat és csak olyat vegyél magadhoz, aki illik hozzád, akinek te is biztosítani tudod a szükséges körülményeket, mint minőségi étel, kellően nagy terület, napi játék, profi orvosi ellátás.

www.kutyafajtak.hu

2013 | Minden jog fenntartva!