Korrekt honlapkészítés árak | Online vevőszerzés kisvállalkozóknak

Gyors megoldás

Ugye nem szeretne heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3 munkanapon belül, amit utána közösen fejlesztünk tovább.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Ezért 100%-os garanciát adunk minden új weblaphoz.
Ezt nem bánja meg utólag!

Profitnövekedés

Túl erős a konkurencia, nem tud új vevőket szerezni? Megerősítsük piaci pozícióját, megnöveljük a profitot a jólbevélt online marketing megoldásokkal.

Videós oktatás

Szeretné önállóan is kezelni a honlapját? Semmi probléma! Ha pedig kérni, akkor a kész rendszerhez szívesen csinálunk oktatóvideókat is.

Honlapkészítés csomagok

Hogy a honlapkészítés árak átláthatóbbak és jobban kalkulálhatóak legyenek, különböző honlapkészítés csomagokat állítottunk össze. Természetesen egyedi honlapokat is kérhetsz, de minden szempontból jobban jársz egy már sokszorosan letesztelt megoldás-csomaggal.

A honlapkészítés során kiemelten fontos a helyes célok meghatározása a pillanatnyi lehetőségek figyelembevételével. Egy problémára számtalan megoldás létezik a legolcsóbbtól a legprofibbig - nem mindenkinek ugyanarra van szüksége. Ne az legyen a kérdés, hogy mennyibe kerül egy képgaléria vagy hogy ezek a honlapkészítés árak hány aloldal feltöltését tartalmazzák. Ezek részletkérdések, mi rugalamasan állunk az elképzeléseidhez.

Érthető, hogy egy induló vállakozás nem akar még pluszban százezreket honlapra és online marketingre költeni. Ezért több egymásra épülő honlapcsomagot dolgoztunk ki. Indulhatsz kicsiben, aztán válthatsz még hatékonyabb megoldásokra a már online megszerzett bevételeidből. Bármelyiket kérheted teljes kivitelezéssel és oktatással is, ha önállóan szeretnéd kezelni a kész rendszert.

Jelenleg 3 egymásra épülő honlapcsomag közül választhatsz, a hozzájuk tartozó leggyakoribb "honlap-elemeket" pedig az alábbi táblázatban találod felsorolva.

Alapozó Vevőzerző Profitnövelő

Mondern, vevőbarát felépítés A V P
Egyedi, céges e-mail címek A V P
Mobilra is optimalizált rendszer A V P
Keresőbarát felépítés A V P
Látogattotsági statisztikák A V P
Bármikor továbbfejleszthető A V P
Képgaléria, diavetítő, felugró ablak A V P
Kapcsolatfelvételi űrlap A V P
Google és Facebook integráció A V P
Google optimalizálás és hirdetések létrehozása - V P
Többnyelvűség beállítása - V P
Profi exit popup (felugró ablak)   V P
Haladó marketing tanácsadás - V P
Profi analitikai szoftverek - V P
Blogrendszer - V P
Konkurencia-elemzés - - P
SWOT analízis - - P

Beépített hírlevélküldő

- - P
Katalógus- / Webáruházrendszer - - P

Egyedi megoldások igény szerint

- - P
Aktuális irányárak, egyedi igényektől függően
  • Alapozó: 24-34.800 Ft
  • Vevőszerző: 39-49.800 Ft
  • Profitnövelő: 59-79.800 Ft

 

Most mindhárom rendszerhez ingyenes próbalehetőséget biztosítunk és átvétel után 1 év kiemelt vírusvédelmet adunk ajándékba.

 

Alapozó honlapkészítés csomag

Kezdő vállalkozásoknak ajánljuk, ha az induló költségek alacsonyan tartása a fő szempon. A honlapkészítés során a fő vezérelv a gyors kivitelezés a lehető legalacsonyabb költségekkel. A honlap célja egy egyszerű online jelenlét, de a rendszer bármikor továbbfejleszthető lesz, hogy önállóan is komoly látogatószámot vonzzon. A honlapkészítés 3-5 munkanapot vesz igénybe.

Vevőszerző / Ügyfélszerző honlapkészítés csomag

Ezt a csomagot akkor ajánljuk, ha igazán komolyan gondolod a webes megjelenést és már most is hosszútávra terveznel. A honlapkészítés során kiemelt figyelmet fordítunk a keresőoptimalizálásra és a hirdetések hatékonyságáre. Az ügyfélszerző honlapkészítés csomag minden olyan részterületet magába foglal, amit le kell fednünk ahhoz, hogy egy igazán sikeres céges honlapunk lehessen. A tervezés közben a profi marketingmegoldásokat alkalmazzuk, tehát nem csak a keresőoptimalizálási szempontoknak fog a honlap megfelelni.

Profitnövelő honlapkészítés csomag

A profitnövelő csomag esetén a honlapkészítés eredménye egy olyan rendszer, amely a fizetett hirdetések útján érkező látogatókból a lehető legrövidebb idő alatt vevőket hoz, azaz hatékonyan növeli a vállalkozás profitját. A fizetett hirdetésekkel nagy létszámú érdeklődőt irányítunk a honlapra, akik rövid időn belül vásárolnak, így a cégnek azonnali bevétele képződik. Egy ilyen honlap "rendszeres törődést" igényel, az eredményeket pedig célszerű hetente/havonta kiértékelni. Egy ilyen honlapot már szélesebb körben láthatnak az első hónapokban is, ha megfelelő mértékű hirdetési keret tartozik hozzá. Fontos kiemelni, hogy az egyedi megjelenés önmagában semmit sem ad el, érdemes ennek a felárát inkább hirdetésre költeni!

Értékesítő honlapkészítés csomag

Az értékesítő honlapkészítés csomag lényege a többihez képest, hogy egy webáruházrendszerre épül. Igazán akkor lehet egy ilyen értékesítő honlapot rendesen beindítani, ha kezdetben fizetett hirdetésekkel és profi keresőoptimalizálással támogatjuk meg. Pár hónappal később már a honlap "önállóan" is tud vevőket szerezni a Google keresőből. Érdemes rendszeresen frissíteni, esetleg bloggal kiegészíteni.

 


Mi lesz a honlap témaköre? Mi a vállalkozás fő profilja?
(egy cég bemutatása, egy termécsoport, egy szolgálatatás, "mindenből egy kicsi", stb.)

Invalid Input
Ki lesz a honlap célközönsége?
(pl. életkor, végzettség, lakhely alapján)
Invalid Input
Mi a fő célja a honlappal? Mi legyen az, amit a látogató megtesz, miután látta a honlapot?
(pl. azonnali váráslás, ajánlatkérés, telefonhívás, látogatás a boltba, stb.)

Invalid Input
Az Ön neve: *

Kérem, adja meg a nevét!
Email címe: *

Kérem, helyes email címet adjon meg!
Telefonszáma:

Invalid Input

Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Feltételeket, mert enélkül nem küldheti el a személyes adatait a honlapon keresztül.


Keress(en) bennünket bizalommal,
mert mi néhány órán belül válaszolunk.

Kérem, adja meg a nevét!

Kérem, helyes email címet adjon meg!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait.

Kis-Simonka TamásBevallom, elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.
Kis-Simonka Tamás - www.bormax.hu

Nemesné Emri SzilviaGábor a honlapkészítés során végig odafigyelt arra, hogy pontosan azt kapjam, amit kértem. Igaz, pár nappal tovább tartott a munka, de összességében maximálisan elégedett vagyok. A honlap szép és áttekinthető lett.
Nemesné Emri Szilvia

Barati RichárdNagyon elégedett vagyok a weblapkészítés eredményével, mert több év "önálló próbálkozása" után végre egy igazán szép, profi weblapom van!:) Időközben már az egyik kollégám is kért egy honlapot magának.
Barati Richárd - www.fakivago.hu

Spisák PéterCsak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!
Spisák Péter - www.spisakpeter.hu

További vélemények

2020 | Minden jog fenntartva!