Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_allvideos has a deprecated constructor in /home/hka/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 18

Honlapkészítés csomagok

Hogy a honlapkészítés árak átláthatóbbak és jobban kalkulálhatóak legyenek, különböző honlapkészítés csomagokat állítottunk össze. Természetesen egyedi honlapokat is kérhetsz, de minden szempontból jobban jársz egy már sokszorosan letesztelt megoldás-csomaggal.

A honlapkészítés során kiemelten fontos a helyes célok meghatározása a pillanatnyi lehetőségek figyelembevételével. Egy problémára számtalan megoldás létezik a legolcsóbbtól a legprofibbig - nem mindenkinek ugyanarra van szüksége.

Érthető, hogy egy induló vállakozás nem akar még pluszban százezreket honlapra és online marketingre költeni. Ezért több egymásra épülő honlapcsomagot dolgoztunk ki. Indulhatsz kicsiben, aztán válthatsz még hatékonyabb megoldásokra a már online megszerzett bevételeidből. Bármelyiket kérheted teljes kivitelezéssel és oktatással is, ha önállóan szeretnéd kezelni a kész rendszert.

Jelenleg 3 egymásra épülő honlapcsomag közül választhatsz, a hozzájuk tartozó leggyakoribb "honlap-elemeket" pedig az alábbi táblázatban találod felsorolva.

Alapozó Vevőszerző Profitnövelő

Modern, vevőbarát felépítés A V P
Egyedi, céges e-mail címek A V P
Villámgyors, mobilra is optimalizált A V P
Keresőbarát felépítés A V P
Bármikor továbbfejleszthető A V P
Képgaléria, diavetítő, felugró ablak A V P
Kapcsolatfelvételi űrlap A V P
Blogrendszer A V P
Google / Facebook integráció A V P
Google optimalizálás és hirdetések létrehozása - V P
Többnyelvűség beállítása - V P
Profi exit popup (felugró ablak)   V P
Haladó marketing tanácsadás - V P
Profi analitikai szoftverek - V P
Kártyás fizetés - V P
Katalógus- / Webáruházrendszer - V P
SWOT analízis - - P
Beépített hírlevélküldő - - P
Konkurencia-elemzés - - P
Egyedi megoldások igény szerint - - P

Aktuális irányárak az egyedi igényektől függően

Alapozó:
  • 6 napos határidővel: 78.000 Ft-tól
  • 10-14 napos határidővel: 58.000 Ft-tól
Vevőszerző:
  • 8 napos határidővel: 98.000 Ft-tól
  • 15-20 napos határidővel: 85.000 Ft-tól
Profitnövelő:
  • 12 napos határidővel: 138.000 Ft-tól
  • 20-25 napos határidővel: 118.000 Ft-tól

 

A nagyon egyedi fejlesztések díja 4.000 Ft/óra, de 99%-ban erre nincs szükség, mert belefér valamelyik csomagba.

Ne tévesszen meg, ha túl olcsónak tűnik más ajánlatokhoz képest! Nekem ez most inkább már hobbi, mert szeretem csinálni, de egyébként nem ebből élek, illetve nem rövidtávra tervezek. Mindhárom rendszerhez ingyenes próbalehetőséget biztosítok és 100% pénzvisszafizetési garanciát adok - így számodra nincs benne semmi kockázat.

Alapozó honlapkészítés csomag

Kezdő vállalkozásoknak ajánlott, ha az induló költségek alacsonyan tartása a fő szempont. A honlapkészítés során a fő vezérelv a gyors kivitelezés a lehető legalacsonyabb költségekkel. A honlap biztosítja azt online jelenlétet, amivel a vállalkozás megtalálható és az első pozitív benyomást biztosítja az érdeklődők számára. A rendszer bármikor továbbfejleszthető.

Vevőszerző / Ügyfélszerző honlapkészítés csomag

Egy nagyon egyszerű webshop is belefér ebbe a csomagba. Ezt a csomagot akkor ajánlom, ha igazán komolyan gondolod a webes megjelenést és már most is hosszútávra terveznel. A honlapkészítés során kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy a Google és a közösségi oldalak is szeressék a weboldalad. A csomag része a honlap alapos keresőoptimalizálása és a hirdetések hatékonyságára. Az ügyfélszerző honlapkészítés csomag minden olyan részterületet magába foglal, amit le kell fednünk ahhoz, hogy egy igazán sikeres céges weboldalad lehessen. A tervezés közben a profi marketingmegoldásokat alkalmazzuk, tehát nem csak a keresőoptimalizálási szempontoknak fog a honlap megfelelni.

Profitnövelő honlapkészítés csomag

Egy átlagos induló webshop is belefér ebbe a csomagba. A profitnövelő csomag esetén a honlapkészítés eredménye egy olyan rendszer, amely a fizetett hirdetések útján érkező látogatókból a lehető legrövidebb idő alatt vevőket hoz, azaz hatékonyan növeli a vállalkozás profitját. A fizetett hirdetésekkel nagy létszámú érdeklődőt irányítunk a honlapra, akik rövid időn belül vásárolnak, így a cégnek azonnali bevétele képződik. Egy ilyen honlap "rendszeres törődést" igényel, az eredményeket pedig célszerű hetente/havonta kiértékelni. Egy ilyen honlapot már szélesebb körben láthatnak az első hónapokban is, ha megfelelő mértékű hirdetési keret tartozik hozzá. Fontos kiemelni, hogy az egyedi megjelenés önmagában semmit sem ad el, érdemes ennek a felárát inkább hirdetésre költeni!

Értékesítő honlapkészítés csomag

Ez nincs benne a táblázatban most, de az értékesítő honlapkészítés csomag lényege a többihez képest, hogy mindenképpen egy webáruházrendszerre épül. Igazán akkor lehet egy ilyen értékesítő honlapot rendesen beindítani, ha kezdetben fizetett hirdetésekkel és profi keresőoptimalizálással támogatjuk meg. Pár hónappal később már a honlap "önállóan" is tud vevőket szerezni a Google keresőből. Érdemes rendszeresen frissíteni, bloggal kiegészíteni.

Kérem, adja meg a nevét!
Kérem, helyes email címet adjon meg!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Feltételeket, mert enélkül nem küldheti el a személyes adatait a honlapon keresztül.

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu