Korrekt honlapkészítés árak | Online vevőszerzés kisvállalkozóknak

Gyors megoldás

Ugye nem szeretne heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3 munkanapon belül, amit utána közösen fejlesztünk tovább.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Ezért 100%-os garanciát adunk minden új weblaphoz.
Ezt nem bánja meg utólag!

Profitnövekedés

Túl erős a konkurencia, nem tud új vevőket szerezni? Megerősítsük piaci pozícióját, megnöveljük a profitot a jólbevélt online marketing megoldásokkal.

Videós oktatás

Szeretné önállóan is kezelni a honlapját? Semmi probléma! Ha pedig kérni, akkor a kész rendszerhez szívesen csinálunk oktatóvideókat is.

Szolgáltatásaink

Fő tevékenységünk a honlapkészítés, illetve az ehhez kapcsolódó domain név és tárhely ügyintézés, hogy ügyfeleink mindent egy helyen megkapjanak. Emellett lefedjük az online marketing egyéb területeit is, mint keresőoptimalizálás, közösségi marketing és a hirdetésszervezés.

Honlapot [szinte] bárki tud csinálni, de az önmagában csak egy rakás kód lesz. Keressen bennünket, ha elégedetlen a mostani honlapja teljesítményével vagy ha egy új vevőszerző honlapot szeretne, ami nemcsak "van", hanem profitot is termel Önnek!

Domain ügyintézés - Bármilyen végződésű domain név megvásárolható rajtunk keresztül, melyek közül kiemelten kedvezményes árú a .hu domain név. Ennek ára általában 2.500 Ft 2 évre, vagy pedig 1.500 Ft/év. A könnyebb követhetőség érdekében a tárhelyet és a domain nevet minden év dec 31-ig szoktuk kiszámlázni.

Tárhelybiztosítás - Az ország egyik leggyorsabb szerverén találhatóak azok a villámgyors, megbízható tárhelyek, melyeket viszonteladói rendszerben biztosítunk megbízóink számra. A gyorsaság különösen fontos, ha a honlap szeretne a keresőben jó helyet elérni, ezért érdemes rá évente pár ezer forinttal többet rákölteni, hogy a honlapkészítés igazán jól sikerüljön végül. 

De hiába drágább az 1MB-ra eső költség, a legtöbb honlapnak nincs szüksége 1-200 MB-nál többre, így akár jóval olcsóbban is megúszhatja a tárhellyel kapcsolatos kiadásokat. Lehet, hogy máshol 500MB kerül 10.000 Ft-ba, de ha a honlapnak csak 200MB kell, akkor sokkal jobban jár, ha nálunk vásárolja meg azt pl. 7.000 Ft-ért. Jobbat kap olcsóbban, a 300MB-nyi különbözetre pedig egyébként sincs szüksége. [Nagy tárhelyet nagyon olcsón általában az tud adni, aki lassú szerveren van.]

 

Honlapkészítés - Maga a honlapkészítés egy nagyon sok részfeladatot magába foglaló folyamat, melyekről külön pl. itt, a honlapkészítés lépései oktatósorozatban olvashat elsősorban.

 

Keresőoptimalizálás - A téma kiemelt fontossága miatt egy külön cikk, illetve egy külön weboldal foglalkozik ezzel a témakörrel. » Tovább az oldalon belül «

 

Hirdetésszervezés [AdWords] - Fizetett online hirdetésekre akkor van szükség, ha a honlap nem elég erős keresőben, azonban fontos tudni, hogy a hirdetési költségek nagyban függnek a honlap tartalmától és attól, hogy mennyire sikerült eltalálni a látogatók ízlését/problémáját. Ha a honlapunkat a Google felértékeli, akkor olcsóbban is hirdethetünk, ha viszont a honlap rossz, extra hirdetési díjjal büntet bennünket. Tehát ha az oldal jól van megcsinálva, ugyanannyi látogatóért kevesebbet kell fizetni, ezért a fizetett hirdetésekből álló kampánynak is a profi honlapkészítés kell legyen az első lépése.

 

Keress(en) bennünket bizalommal,
mert mi néhány órán belül válaszolunk.

Kérem, adja meg a nevét!

Kérem, helyes email címet adjon meg!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait.

Kis-Simonka TamásBevallom, elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.
Kis-Simonka Tamás - www.bormax.hu

Nemesné Emri SzilviaGábor a honlapkészítés során végig odafigyelt arra, hogy pontosan azt kapjam, amit kértem. Igaz, pár nappal tovább tartott a munka, de összességében maximálisan elégedett vagyok. A honlap szép és áttekinthető lett.
Nemesné Emri Szilvia

Barati RichárdNagyon elégedett vagyok a weblapkészítés eredményével, mert több év "önálló próbálkozása" után végre egy igazán szép, profi weblapom van!:) Időközben már az egyik kollégám is kért egy honlapot magának.
Barati Richárd - www.fakivago.hu

Spisák PéterCsak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!
Spisák Péter - www.spisakpeter.hu

További vélemények

2020 | Minden jog fenntartva!