Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_allvideos has a deprecated constructor in /home/hka/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 18

Hatékony online marketing

Gondolkodjunk egy pillanatra! Ki a legnagyobb tartalomszolgáltató? Tudsz mondani egy vezető szállásfoglaló oldalt? Egy jó taxis céget (külföldön)?

A legnagyobb tartalomszolgáltatók egyike a facebook, vagy akár a YouTube. Pedig a FB-nak nincs újságírója, a YT pedig nem készít videókat. A szallas.hu-nak nincs ingatlana, az uber-nek pedig nincsenek autói. Akkor hogy lehetnek ők a piacvezetők?!

A válasz egyszerű. A 21. században már nem az a király, akinek a legjobb terméke van, vagy a legügyesebb a szakmájában. A világban a legnagyobb érték jelenleg az információ. Vagy mondhatjuk azt is, hogy az "elérhetőség".

Az lesz sikeres, akit megtalálnak az emberek. Egészen pontosan azok lesznek sikeresek, akiket megtalálnak és ahová szívesen is térnek!

Persze, tudom. A hazai kisvállalkozók 95%-a nem lesz soha meghatarozó még országosan sem, pláne nemzetközi színtéren. Arra viszont Neked is megvan az esélyed, hogy a saját piacodon, a saját régiódban (vagy akár egy jó webáruházzal országosan is!) eléred azt, hogy rád figyeljenek az emberek. Azután pedig újra és újra visszatérjenek.

Egyszerűen le kell számolni azzal a mítosszal, hogy a több munka majd garantáltan meghozza a sikert! Nem! Akkor leszel sikeres, ha ügyesebb vagy, mint a konkurenciád.

Mi kell ehhez?

  • Egy piacképes termék / szolgálatás / ötlet
  • Értékesítési stratégia (némi elmélet + ügyes hirdetések)
  • Az offline és online rendszerek összekapcsolása

Marketingesként és honlapkészítőként van egy jó hírem. Még nagyon sok olyan vállalkozás van, aki 5-10 évvel le van maradva és csak a korábbi sikereik miatt vannak még a piacon. Ha most egy jó vállalkozásod és nem sajnálod az időt a tanulásra, tervezésre, kivitelezésre - akkor garantáltan sikeres leszel. Akár egy régi vállalkozás modernizálásáról van szó, akár egy új ötlet megvalósításáról.

Ha segítségre van szükséged, én itt leszek. Tudok ajánlani olyan megoldásokat, amik máshol is működnek évek óta. Tudok ajánlani könyveket, mutatni oktatóvideókat. Segítek beállítani az induló hirdetési kampányokat. Ha szeretnéd, akkor folyamatosan optimalizáljuk a honlapot a friss statisztikák alapján. (Ez a legbiztosabb módja az online sikernek egyébként.)

A lényeg, hogy kezdd el még ma! Vagy kezdjük el együtt mielőbb - mert az online világban általában nemerősebb győzi le a gyengét, hanem a gyorsabb a lassabbat.

Ami az egyik vállalkozásnak fejlesztés és modernizáció,  - az a többieknek lemaradás, piacvesztés, hanyatlás. Akár követni szeretnéd a többieket, akár új ötletet megvalósítani, érdemes már ma megtenni az első lépést! Ha nem tudod, hol érdemes kezdeni, akkor töltsd le valamelyik ingyenes ebook-ot a honlapunkról vagy írj egy üzenetet ITT.

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu