Korrekt honlapkészítés árak | Online vevőszerzés kisvállalkozóknak

Gyors megoldás

Ugye nem szeretne heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3 munkanapon belül, amit utána közösen fejlesztünk tovább.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Ezért 100%-os garanciát adunk minden új weblaphoz.
Ezt nem bánja meg utólag!

Profitnövekedés

Túl erős a konkurencia, nem tud új vevőket szerezni? Megerősítsük piaci pozícióját, megnöveljük a profitot a jólbevélt online marketing megoldásokkal.

Videós oktatás

Szeretné önállóan is kezelni a honlapját? Semmi probléma! Ha pedig kérni, akkor a kész rendszerhez szívesen csinálunk oktatóvideókat is.

Gyors kérdések/válaszok a honlapkészítéssel kapcsolatban

Kell-e találkoznunk a honlapkészítés kivitelezése előtt, közben, után?

Ügyfeleink 95%-ával soha nem találkoztunk személyesen, mivel messze élnek tőlünk és egyszerűen egyikőnknek sem lenne jó, ha a honlapkészítés árak a kiszámlázott útiköltség miatt nőne feleslegesen. Ha valaki az interneten keresztül nem tudja elmondani, hogy mire van szüksége, akkor hogyan fogja meggyőzni a célpiacát bármiről is? Természetesen nem zárkózunk el a találkozás elől, csak fölöslegesnek tartjuk.{/slider}

Írunk-e szerződést a megbízásról?

Nem zárkózunk el előle, de mivel az ajánlatunk lényege egy ingyenes tesztoldal, így Ön semmit sem kockáztat. Akár azt is mondhatnám, hogy a szerződéssel csak a saját lehetőségeit korlátozná. Küldje át a szerződésmintát és ha rendben van, egy héten belül visszaküldjük aláírva.

Mi az az ingyenes tesztoldal?

Általános tapasztalat, hogy a honlapkészítés során még sokat tudnak változni a megrendelő elképzelései vagy egyszerűen egyedi elképzelései / ízlésvilága van. Ilyenkor különböző problémák adódhatnak és az ügyfél a végeredmény láttán csalódott lehet. Ezt néha nem lehet elkerülni, viszont az megoldható, hogy legalább a honlapkészítés árát megspórolja, tehát csak olyat vegyen át és fizessen ki, amivel tényleg elégedett.

A tesztoldalon látja, hogyan működne a honlap, illetve hogyan nézne ki és pontosan mennyibe kerülne végül. Ha nem tetszik az eredmény, nem kell semmit sem fizetni. Természetesen ilyenkor a weblap sem kerül a megrendelő tulajdonába.

Mi kell a honlapkészítés megkezdéséhez?

A legjobb az, ha az első pár napban megbeszéljük a honlap külsejét, majd pedig a lehető legrövidebb belül minden szükséges szöveget és képet átküld. Az átküldés történhet e-mailben, fájlküldő honlapokkal (ha nagy a mérete), közvetlen FTP kapcsolattal vagy akár postai úton is.

Mennyibe kerül a honlapkészítés?

Nem tudom, mert ez attól függ, hogy mire van szüksége és "azt a valamit" milyen megoldással kéri, mert ezektől függ a honlapkészítés várható ideje. Minél egyedibb igényei vannak, annál többe kerül a honlap. Igaz, ennek megfelelően annál sikeresebb is lehet a konkurenciánál.

Mi van akkor, ha nem készül el a honlap időben?

Ez nagyban függ attól, hogy ki miatt nem készül el, mert sokszor nem kapjuk meg azt az anyagot, amivel a határidőre meg lehetne csinálni a kész oldalt, később pedig már más honlapokkal kell foglalkozunk így az átadás sokat csúszhat. Mivel előre nem kell pénzt adnia, azt tudom mondani, hogy ha bármikor úgy érzi, hogy nem tud tovább várni, egyszerűen csak írja ezt meg. Ezzel párhuzamosan mi is fenntartjuk a jogot, hogy a komolytalannak tűnő megrendeléseket visszamondjuk.

Hogyan vonhatja vissza a megrendelését?

A tesztoldal átvétele előtt bármikor indoklás nélkül visszavonhatja a megbízást a honlapra vonatkozóan, utána viszont már erre nincsen lehetősége, hiszen pontosan azt kapta, amit előzőleg ingyen kipróbálhatott. (Ha nem tudja eredményessé tenni az online vállalkozási tevékenységét, az már nem a mi felelősségünk.) Kivételt képez ez az alól az összes olyan szoftver vagy domain név, amit kifejezetten a megbízó kérésére vásároltunk meg, mert azokat köteles átvenni.

Mennyibe kerül a honlap éves fenntartása?

Ez nagyban függ a honlap tartalmának a nagyságától, illetve attól is, hogy hány domain nevet vásárolt magának korábban. A honlapkészítés árának a tervezésekor általában (de nem mindig!) az aktuális év végéig kalkuláljuk a szükséges domain és tárhely árát, majd az évfordulón az ártáblázatnak megfelelő számlát állítjuk ki, ha továbbra is szeretnének nálunk maradni.

Egy átlagos céges honlap éves fenntartási költsége évi 5-10.000 Ft, egy webáruház fenntartása évi 15-20.000 Ft szokott lenni. Ez az ár nem tartalmazza az esetleges szoftverfrissítéseket, mert az mindig külön megállapodás tárgyát képezi. A legtöbb honlapot 1-2 évente célszerű frissíteni, ennek az ára a honlap összetettségétől függően változik.

.. és mi az Ön kérdése? Írja meg, kérem! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Keress(en) bennünket bizalommal,
mert mi néhány órán belül válaszolunk.

Kérem, adja meg a nevét!

Kérem, helyes email címet adjon meg!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait.

Kis-Simonka TamásBevallom, elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.
Kis-Simonka Tamás - www.bormax.hu

Nemesné Emri SzilviaGábor a honlapkészítés során végig odafigyelt arra, hogy pontosan azt kapjam, amit kértem. Igaz, pár nappal tovább tartott a munka, de összességében maximálisan elégedett vagyok. A honlap szép és áttekinthető lett.
Nemesné Emri Szilvia

Barati RichárdNagyon elégedett vagyok a weblapkészítés eredményével, mert több év "önálló próbálkozása" után végre egy igazán szép, profi weblapom van!:) Időközben már az egyik kollégám is kért egy honlapot magának.
Barati Richárd - www.fakivago.hu

Spisák PéterCsak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!
Spisák Péter - www.spisakpeter.hu

További vélemények

2020 | Minden jog fenntartva!