Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_allvideos has a deprecated constructor in /home/hka/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 18

Honlapkészítés tanfolyam kezdőknek

Az általunk szervezett honlapkészítés tanfolyam során kétféle "modult" lehet megtanulni. Az egyik a honlapkészítés technikai kivitelezése a Joomla alaprendszerrel, a másik pedig az ehhez szorosan kapcsolódó elméleti online marketing tudásanyag.

Honlapot ma már szinte bárki tud készíteni, de hiába technikai hozzáértés, ha hiányoznak azok a látogatottságnövelő és értékesítést segítő megoldások, amivel a weblap igazán magas profitot tud termelni.

Ez a honlapkészítés tanfolyam kezdőknek és cégvezetőnek szóló iskolarendszeren kívüli tanfolyam, azaz semmiféle hivatalos igazolást nem fogunk adni. Mindemellett arra vonatkozó garanciát tudunk adni, hogy lelkiismeretes tanulással önállóan is meg fog tudni csinálni egy olyan honlapot, amiért szakemberek akár 100.000 Ft-ot is elkérnének.

Akkor érdemes részt vennie a képzésen, ha nem papírra, hanem gyakorlati tudásra van szüksége!

A honlapkészítés tanfolyam időtartama 4 hét, heti bontásban.

1. Az első héten megtanuljuk, mire kell figyelni a honlapkészítés megkezdése előtt és a későbbi munkavégzés során. Letisztázzuk a legalapvetőbb fogalmakat és szempontokat, amelyekre szükség lesz a gyakorlati munkavégzés során.

2. A második héten megismerkedünk a Joomla alaprendszerrel és a legfontosabb olyan kiegészítőkkel, amire egy céges értékesítő honlapon szükség lehet. Ezen a héten a kellő rutin megszerzése a cél, mert sokan nagyon bátortalanul kezelik a számítógépüket.

3. A harmadik hét elején gyorsan átvesszük a legfontosabb szempontokat, amely mentén fel kell tölteni egy honlapot. A hét további részében feltöltjük a szöveget, a képeket, a videókat. Létrehozzuk az űrlapokat, formázzuk a honlap megjelenését, tehát ez egy elég sűrű hét lesz.

4. A tanfolyam negyedik hétében a meglévő honlapot fogjuk optimalizálni, bizalomgerjesztőbbé varázsolni és beállítunk néhány olyan extrát, amivel növeljük az interneten keresztül érkező megrendelések vagy ajánlatkérések számát.

 

Miben más a honlapkészítés tanfolyam, mint a honlapkészítés oktatás?
A honlapkészítés oktatás lényege a már átadott honlap egyszerű, alapszintű kezelésének a megtanítása, amellyel az elkészült oldalt naprakészen lehet tartani. A tanfolyam lényege, hogy a nulláról építkezünk, azaz a képzésen részt vett személy bármennyi honlapot létre tud hozni és fejleszteni önállóan.

Muszáj 4 hétig húzni? Én gyorsan tanulok!
Nem muszáj betartani az általunk javasolt fejlődési ütemet, külön kérésre átküldjük egyben a teljes oktatóanyagot.

Mennyibe kerül a honlapkészítés tanfolyam?
A tanfolyam ára az aktuális akcióktól és hozzáadott extráktól függ mindig. A tanfolyam alapára (a nagyon hasznos, azonnal alkalmazható online marketing tippekkel együtt) csak 35.000 Ft. A tanyagot DVD lemezen kapja meg, tehát nincs utazási költség, nincs kötött menetrend.

Eladhatom, továbbadhatom a tanfolyam anyagát?
Határozottan nem! Sőt, minden egyes postázott DVD tökéletesen egyedi videókat is tartlamaz, véletlenszerűen. Minden megrendelőnek külön módosítunk és jegyzőkönyvezünk néhány videót, így ha egy fájmegosztón viszontlátjuk az anyagot valaha is, akkor a jegyzőkönyvek alapján azonnal be tudjuk azonosítani, hogy kinek a példánya került fel.

Ha szeretné a barátjának, simerősének is megvenni, akkor írjanak egy e-mailt és a második tanyagot jelentős kedvezménnyel tudjuk biztosdítani. Egyébként pedig a megszerzett tudással meg tudja előzni a konkurenciát, ezáltal a saját érdeke, hogy a lehető legkevesebb emberhez jusson el, pláne ingyen.

 

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu