Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_allvideos has a deprecated constructor in /home/hka/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 18

Honlapkészítés referenciák

Az elmúlt 12+ évben évben kb. 130 weboldal tervezésében és elkészítésben vettem részt, Ezeket gyakorlatilag a nulláról építettük fel a tulajdonossal és nem egy közülük országosan is piacvezetővé vált egy-egy kulcskifejezésre. Ma persze már sokkal nehezebb az Google dobogós megszerezni, de egy jól felépített vevőszerző rendszerrel még most is gyorsan megelőzhető a konkurencia.

A honlapkészítés közben elsősorban a megbízóink ízlésvilágát és elképzeléseit jelenítjük meg, ezért vannak köztük igazán egyediek is (amivel nem mindig értek egyet maximálisan). Programozóként igyekszem mindent az ügyfél kéréseinek megfelelően végrehajtani, de marketingesként sokszor adok tanácsot, hogy mi működik és mit érdemes elengedni. Fő célom, hogy a honlap profitot termeljen a tulajdonos számára. A weboldal soha nem a tulajdonosnak, hanem a célpiacnak készül!

Általában ajánlás útján dolgozok és sok az állandó ügyfelem, ezért a referenciaoldalak frissítése sajnos eléggé háttérbe szorult - de most (2022. július) felraktam párat. A lentebbi képeken pedig a 4-5 évvel ezelőtti állapotok láthatóak. Azon  weboldalak többsége a mai trendeknek már nem felel meg külsőre.

View the embedded image gallery online at:
https://honlapkeszitesarak.hu/referenciak#sigProIdffa713b499

A régebbi verziók:

View the embedded image gallery online at:
https://honlapkeszitesarak.hu/referenciak#sigProId9b9225e01c

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu