Online Vevőszerzés

Profi honlapkészítés, korrekt árak

Aktuális akció

Jó helyen jársz, ha szeretnél egy vevőszerző honlapot. Az induláshoz tökéletes lesz, de előbb-utóbb extrákra is szükséged lesz, hogy biztosan megelőzd a konkurenciát. Ha most kérsz árajánlatot, akkor választhatsz egyet ajándékba. Melyiknel örülnék leginkább?

  • Nyomdakész QR-kódos névjegygrafika, ha offline is aktív vagy
  • 3 különböző hirdetési kampány, hogy többen megtaláljanak
  • Automatizált online marketingmegoldások

Bemutatkozás / Elérhetőségek

Elnézést kérek, de a mobilszámom nem publikus. Ennek egyszerűen az az oka, hogy egy időben rengeteg komolytalan érdeklődő volt, akikre sok idő elment a valódi ügyfelek rovására. A sorrend pedig egyértlemű. Akivel már együtt dolgozom, arra szeretnék a leginkább koncentrálni. (Írj egy e-mailt a terveiddel, pár órán belül válaszolok és utána tudunk beszélni telefonon is.)

 

Elsősorban kis- és középvállalkozásoknak segítünk abban, hogy a lehető legtöbb online látogatót szerezzék, illetve hogy az interneten megelőzzék a tőkeerősebb konkurenciát is.

Nagy GáborFő szakterületem a honlapkészítés és a keresőoptimalizálás. Végzettségemet tekintve marketing menedzser (diploma) és boltvezető (OKJ) vagyok - így nem csak elméleti, hanem gyakorlati tapasztalataim is vannak.

Oyan kisvállalkozóknak segítek a honlapkészítés során, akiknek még nem sikeresek az interneten. Biztos alapot és számos gyakorlati segítséget is adok, hogy a honlap minél népszerűbb legyen a célpiacuk előtt. Megmutatom a vállalkozóknak azt, hogy a honlap ár - érték aránya az egyik legfontosabb szempont a döntés meghozatalakor. Általában én vezénylem le a teljes folyamatot, de önállóan szerkeszthető honlapcsomagokat is kínálok.

facebook profilom »»


 

Ildi sajnos már nem állandó munkatárs, de kisebb projektekben még szívesen részt vesz, ha ideje engedi. || Szabó Ildikó - Eredetileg magyar irodalom és nyelvtan tanár vagyok, ezért elsősorban a keresőoptimalizálással és a szövegírással foglalkozom. Keressen bizalommal, ha egy igazán jó vevőszerző  tartalomra van szüksége - ami ráadásul nyelvtanilag is kifogástalan. Segítek, ha valakinek nincs ideje, esetleg érzéke a tartalom megírásához.

 

Mások véleményét rólunk és munkáinkról itt olvashatja: Ajánlások.

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Kis-Simonka Tamás

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.
Kis-Simonka Tamás - bormax.hu

Fazekasné Judit

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.
Fazekasné Judit - karcagiszallas.hu

Landenberger Béla

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.
Landenberger Béla - vakolatshop.hu

Spisák Péter

Csak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!
Spisák Péter - spisakpeter.hu

További vélemények