Korrekt honlapkészítés árak | Online vevőszerzés kisvállalkozóknak

Gyors megoldás

Ugye nem szeretne heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3 munkanapon belül, amit utána közösen fejlesztünk tovább.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Ezért 100%-os garanciát adunk minden új weblaphoz.
Ezt nem bánja meg utólag!

Profitnövekedés

Túl erős a konkurencia, nem tud új vevőket szerezni? Megerősítsük piaci pozícióját, megnöveljük a profitot a jólbevélt online marketing megoldásokkal.

Videós oktatás

Szeretné önállóan is kezelni a honlapját? Semmi probléma! Ha pedig kérni, akkor a kész rendszerhez szívesen csinálunk oktatóvideókat is.

Bemutatkozás / Elérhetőségek

Elnézést kérünk, de jelenleg csak meglévő ügyfeleink érnek el telefonon bennünket. Viszont a facebook-on próbálunk a lehető leggyorsabban válaszolni:

https://www.facebook.com/honlapkeszites.gyorsan

Elsősorban kis- és középvállalkozásoknak segítünk abban, hogy a lehető legtöbb online látogatót szerezzék, illetve hogy az interneten megelőzzék a tőkeerősebb konkurenciát is.

Nagy GáborFő szakterületem a honlapkészítés és a keresőoptimalizálás. Végzettségemet tekintve marketing menedzser (diploma) és boltvezető (OKJ) vagyok - így nem csak elméleti, hanem gyakorlati tapasztalataim is vannak.

Oyan kisvállalkozóknak segítek a honlapkészítés során, akiknek még nem sikeresek az interneten. Biztos alapot és számos gyakorlati segítséget is adok, hogy a honlap minél népszerűbb legyen a célpiacuk előtt. Megmutatom a vállalkozóknak azt, hogy a honlap ár - érték aránya az egyik legfontosabb szempont a döntés meghozatalakor. Általában én vezénylem le a teljes folyamatot, de önállóan szerkeszthető honlapcsomagokat is kínálok.

Szabó Ildikó | Eredetileg magyar irodalom és nyelvtan tanár vagyok, ezért elsősorban a keresőoptimalizálással és a szövegírással foglalkozom. Ha egy jó és nyelvtanilag is kifogástalan értékesítőszövegre van szükség, akkor is érdemes megkeresnie Segítek, ha valakinek nincs ideje, esetleg érzéke a tartalom megírásához. Általában az én feladatom az ügyfélszolgálati segítségnyújtás is, elég gyakran én veszem fel a telefonunkat.

 

Mások véleményét rólunk és munkáinkról itt olvashatja: Ajánlások.

Keress(en) bennünket bizalommal,
mert mi néhány órán belül válaszolunk.

Kérem, adja meg a nevét!

Kérem, helyes email címet adjon meg!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait.

Kis-Simonka TamásBevallom, elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.
Kis-Simonka Tamás - www.bormax.hu

Nemesné Emri SzilviaGábor a honlapkészítés során végig odafigyelt arra, hogy pontosan azt kapjam, amit kértem. Igaz, pár nappal tovább tartott a munka, de összességében maximálisan elégedett vagyok. A honlap szép és áttekinthető lett.
Nemesné Emri Szilvia

Barati RichárdNagyon elégedett vagyok a weblapkészítés eredményével, mert több év "önálló próbálkozása" után végre egy igazán szép, profi weblapom van!:) Időközben már az egyik kollégám is kért egy honlapot magának.
Barati Richárd - www.fakivago.hu

Spisák PéterCsak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!
Spisák Péter - www.spisakpeter.hu

További vélemények

2020 | Minden jog fenntartva!