Profi honlapkészítés, korrekt árak

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt tudod megbánni, ha kihagyod!

Profitnövekedés

Túl erős a konkurencia, nem tudsz új vevőket szerezni? Megerősítsük piaci pozíciódat, megnöveljük a profitot a már jólbevált online megoldásokkal.

Kérem, adja meg a nevét!
Kérem, helyes email címet adjon meg!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait.

Bemutatkozás / Elérhetőségek

Elnézést kérünk, de jelenleg csak meglévő ügyfeleink érnek el telefonon bennünket. Viszont a facebook-on próbálunk a lehető leggyorsabban válaszolni:

https://www.facebook.com/nagy.gabor.hka

Elsősorban kis- és középvállalkozásoknak segítünk abban, hogy a lehető legtöbb online látogatót szerezzék, illetve hogy az interneten megelőzzék a tőkeerősebb konkurenciát is.

Nagy GáborFő szakterületem a honlapkészítés és a keresőoptimalizálás. Végzettségemet tekintve marketing menedzser (diploma) és boltvezető (OKJ) vagyok - így nem csak elméleti, hanem gyakorlati tapasztalataim is vannak.

Oyan kisvállalkozóknak segítek a honlapkészítés során, akiknek még nem sikeresek az interneten. Biztos alapot és számos gyakorlati segítséget is adok, hogy a honlap minél népszerűbb legyen a célpiacuk előtt. Megmutatom a vállalkozóknak azt, hogy a honlap ár - érték aránya az egyik legfontosabb szempont a döntés meghozatalakor. Általában én vezénylem le a teljes folyamatot, de önállóan szerkeszthető honlapcsomagokat is kínálok.

Szabó Ildikó | Eredetileg magyar irodalom és nyelvtan tanár vagyok, ezért elsősorban a keresőoptimalizálással és a szövegírással foglalkozom. Ha egy jó és nyelvtanilag is kifogástalan értékesítőszövegre van szükség, akkor is érdemes megkeresnie Segítek, ha valakinek nincs ideje, esetleg érzéke a tartalom megírásához. Általában az én feladatom az ügyfélszolgálati segítségnyújtás is, elég gyakran én veszem fel a telefonunkat.

 

Mások véleményét rólunk és munkáinkról itt olvashatja: Ajánlások.

Kis-Simonka Tamás

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.
Kis-Simonka Tamás - bormax.hu

Fazekasné Judit

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.
Fazekasné Judit - karcagiszallas.hu

Landenberger Béla

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.
Landenberger Béla - vakolatshop.hu

Spisák Péter

Csak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!
Spisák Péter - spisakpeter.hu

További vélemények