Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.

Honlapkészítés csomagok

Hogy a honlapkészítés árak átláthatóbbak és jobban kalkulálhatóak legyenek, különböző honlapkészítés csomagokat állítottunk össze. Természetesen egyedi honlapokat is kérhetsz, de minden szempontból jobban jársz egy már sokszorosan letesztelt megoldás-csomaggal.

A honlapkészítés során kiemelten fontos a helyes célok meghatározása a pillanatnyi lehetőségek figyelembevételével. Egy problémára számtalan megoldás létezik a legolcsóbbtól a legprofibbig - nem mindenkinek ugyanarra van szüksége. Ne az legyen a kérdés, hogy mennyibe kerül egy képgaléria vagy hogy ezek a honlapkészítés árak hány aloldal feltöltését tartalmazzák. Ezek részletkérdések, mi rugalamasan állunk az elképzeléseidhez.

Érthető, hogy egy induló vállakozás nem akar még pluszban százezreket honlapra és online marketingre költeni. Ezért több egymásra épülő honlapcsomagot dolgoztunk ki. Indulhatsz kicsiben, aztán válthatsz még hatékonyabb megoldásokra a már online megszerzett bevételeidből. Bármelyiket kérheted teljes kivitelezéssel és oktatással is, ha önállóan szeretnéd kezelni a kész rendszert.

Jelenleg 3 egymásra épülő honlapcsomag közül választhatsz, a hozzájuk tartozó leggyakoribb "honlap-elemeket" pedig az alábbi táblázatban találod felsorolva.

Alapozó Vevőszerző Profitnövelő

Modern, vevőbarát felépítés A V P
Egyedi, céges e-mail címek A V P
Mobilra is optimalizált rendszer A V P
Keresőbarát felépítés A V P
Bármikor továbbfejleszthető A V P
Képgaléria, diavetítő, felugró ablak A V P
Kapcsolatfelvételi űrlap A V P
Google / Facebook integráció A V P
Google optimalizálás és hirdetések létrehozása - V P
Többnyelvűség beállítása - V P
Profi exit popup (felugró ablak)   V P
Haladó marketing tanácsadás - V P
Profi analitikai szoftverek - V P
Blogrendszer - V P
Konkurencia-elemzés - - P
SWOT analízis - - P
Beépített hírlevélküldő - - P
Katalógus- / Webáruházrendszer - - P
Egyedi megoldások igény szerint - - P
Aktuális irányárak, egyedi igényektől függően
  • Alapozó: 24-34.800 Ft
  • Vevőszerző: 39-49.800 Ft
  • Profitnövelő: 59-79.800 Ft

Mindhárom rendszerhez ingyenes próbalehetőséget biztosítunk és 100% pénzvisszafizetési garanciát adunk.

Alapozó honlapkészítés csomag

Kezdő vállalkozásoknak ajánljuk, ha az induló költségek alacsonyan tartása a fő szempont. A honlapkészítés során a fő vezérelv a gyors kivitelezés a lehető legalacsonyabb költségekkel. A honlap célja egy egyszerű online jelenlét, de a rendszer bármikor továbbfejleszthető lesz, hogy önállóan is komoly látogatószámot vonzzon. A honlapkészítés 3-5 munkanapot vesz igénybe.

Vevőszerző / Ügyfélszerző honlapkészítés csomag

Ezt a csomagot akkor ajánljuk, ha igazán komolyan gondolod a webes megjelenést és már most is hosszútávra terveznel. A honlapkészítés során kiemelt figyelmet fordítunk a keresőoptimalizálásra és a hirdetések hatékonyságáre. Az ügyfélszerző honlapkészítés csomag minden olyan részterületet magába foglal, amit le kell fednünk ahhoz, hogy egy igazán sikeres céges honlapunk lehessen. A tervezés közben a profi marketingmegoldásokat alkalmazzuk, tehát nem csak a keresőoptimalizálási szempontoknak fog a honlap megfelelni.

Profitnövelő honlapkészítés csomag

A profitnövelő csomag esetén a honlapkészítés eredménye egy olyan rendszer, amely a fizetett hirdetések útján érkező látogatókból a lehető legrövidebb idő alatt vevőket hoz, azaz hatékonyan növeli a vállalkozás profitját. A fizetett hirdetésekkel nagy létszámú érdeklődőt irányítunk a honlapra, akik rövid időn belül vásárolnak, így a cégnek azonnali bevétele képződik. Egy ilyen honlap "rendszeres törődést" igényel, az eredményeket pedig célszerű hetente/havonta kiértékelni. Egy ilyen honlapot már szélesebb körben láthatnak az első hónapokban is, ha megfelelő mértékű hirdetési keret tartozik hozzá. Fontos kiemelni, hogy az egyedi megjelenés önmagában semmit sem ad el, érdemes ennek a felárát inkább hirdetésre költeni!

Értékesítő honlapkészítés csomag

Az értékesítő honlapkészítés csomag lényege a többihez képest, hogy egy webáruházrendszerre épül. Igazán akkor lehet egy ilyen értékesítő honlapot rendesen beindítani, ha kezdetben fizetett hirdetésekkel és profi keresőoptimalizálással támogatjuk meg. Pár hónappal később már a honlap "önállóan" is tud vevőket szerezni a Google keresőből. Érdemes rendszeresen frissíteni, esetleg bloggal kiegészíteni.

 

Kérem, adja meg a nevét!
Kérem, helyes email címet adjon meg!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Feltételeket, mert enélkül nem küldheti el a személyes adatait a honlapon keresztül.

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu