Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.

Titoktartási nyilatkozat

Vállaljuk azt, hogy soha nem adunk tovább harmadik félnek semmit, amit Ön küldött át nekünk, illetve semmi olyan információt, amihez a honlap elkészítése vagy üzemeltetése közben jutottunk hozzá. Ilyen adatok pl. a regisztrált felhasználók száma, az oldal látogatottsága, a reklámkampányok eredményessége, a keresőoptimalizálás során alkalmazott megoldások részletei, stb.


Igazán akkor lehet csak sikeres a honlapkészítés, ha maximálisan megbízunk egymásban. Meg kell értenie és el kell fogadnia, hogy hosszútávon együttműködve tudunk mindketten igazán sikeresek lenni, ezért számunkra nem az egyszeri eladás a fontos, hanem a kölcsönös együttműködés. Pl. ha azt gondolja, hogy az általunk kalkulált honlapkészítés árak magasabbak, mint amennyit az általunk kínált végeredmény ér, akkor máris oda a bizalom. [Ezt tudjuk is, ezért soha nem kockáztatnánk meg, hogy többet számlázunk, mint amennyit a munkánk ért.]

Nekünk tudnunk kell, hogy mik az Ön céljai és lehetőségei, máskülönben egészen biztosan nem azt fogja kapni, amire a vállalkozásának szüksége van. Különösen egy fizetett hirdetésnél vagy egy jól sikerült akciós kampánynál fordulhat elő, hogy több érdeklődő jut el a céghez, mint amit az ki tud szolgálni - nem egyszer volt már erre példa, hogy "túl jól sikerült" egy-egy vevőszerző kampány.

Önnek nehezebb a dolga, mert meg kell bennünk bíznia, pedig a legtöbb esetben ismeretlenül, a Google keresőből vagy más internetes weboldalról jutott el hozzánk - így csak egy vagyunk a több száz honlapkészítéssel foglalkozó cég közül.

Szeretnénk egy kicsit megkönnyíteni a dolgát, ezért egyrészt ingyenes próbalehetőséget és pénzvisszafizetési garanciát adunk Önnek, de tudjuk, ha manapság az egyik legfontosabb érték a biztos információ, az ügyféladatbázis és meglévő statisztikai adatok összessége.

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu