Profi honlapkészítés, korrekt árak

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Ezért 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt tudod megbánni, ha kihagyod!

Profitnövekedés

Túl erős a konkurencia, nem tudsz új vevőket szerezni? Megerősítsük piaci pozíciódat, megnöveljük a profitot a már jólbevált online megoldásokkal.

Kérem, adja meg a nevét!
Kérem, helyes email címet adjon meg!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait.

Titoktartási nyilatkozat

Vállaljuk azt, hogy soha nem adunk tovább harmadik félnek semmit, amit Ön küldött át nekünk, illetve semmi olyan információt, amihez a honlap elkészítése vagy üzemeltetése közben jutottunk hozzá. Ilyen adatok pl. a regisztrált felhasználók száma, az oldal látogatottsága, a reklámkampányok eredményessége, a keresőoptimalizálás során alkalmazott megoldások részletei, stb.


Igazán akkor lehet csak sikeres a honlapkészítés, ha maximálisan megbízunk egymásban. Meg kell értenie és el kell fogadnia, hogy hosszútávon együttműködve tudunk mindketten igazán sikeresek lenni, ezért számunkra nem az egyszeri eladás a fontos, hanem a kölcsönös együttműködés. Pl. ha azt gondolja, hogy az általunk kalkulált honlapkészítés árak magasabbak, mint amennyit az általunk kínált végeredmény ér, akkor máris oda a bizalom. [Ezt tudjuk is, ezért soha nem kockáztatnánk meg, hogy többet számlázunk, mint amennyit a munkánk ért.]

Nekünk tudnunk kell, hogy mik az Ön céljai és lehetőségei, máskülönben egészen biztosan nem azt fogja kapni, amire a vállalkozásának szüksége van. Különösen egy fizetett hirdetésnél vagy egy jól sikerült akciós kampánynál fordulhat elő, hogy több érdeklődő jut el a céghez, mint amit az ki tud szolgálni - nem egyszer volt már erre példa, hogy "túl jól sikerült" egy-egy vevőszerző kampány.

Önnek nehezebb a dolga, mert meg kell bennünk bíznia, pedig a legtöbb esetben ismeretlenül, a Google keresőből vagy más internetes weboldalról jutott el hozzánk - így csak egy vagyunk a több száz honlapkészítéssel foglalkozó cég közül.

Szeretnénk egy kicsit megkönnyíteni a dolgát, ezért egyrészt ingyenes próbalehetőséget és pénzvisszafizetési garanciát adunk Önnek, de tudjuk, ha manapság az egyik legfontosabb érték a biztos információ, az ügyféladatbázis és meglévő statisztikai adatok összessége.

Kis-Simonka Tamás

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.
Kis-Simonka Tamás - bormax.hu

Fazekasné Judit

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.
Fazekasné Judit - karcagiszallas.hu

Landenberger Béla

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.
Landenberger Béla - vakolatshop.hu

Spisák Péter

Csak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!
Spisák Péter - spisakpeter.hu

További vélemények