Korrekt honlapkészítés árak | Online vevőszerzés kisvállalkozóknak

Gyors megoldás

Ugye nem szeretne heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3 munkanapon belül, amit utána közösen fejlesztünk tovább.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Ezért 100%-os garanciát adunk minden új weblaphoz.
Ezt nem bánja meg utólag!

Profitnövekedés

Túl erős a konkurencia, nem tud új vevőket szerezni? Megerősítsük piaci pozícióját, megnöveljük a profitot a jólbevélt online marketing megoldásokkal.

Videós oktatás

Szeretné önállóan is kezelni a honlapját? Semmi probléma! Ha pedig kérni, akkor a kész rendszerhez szívesen csinálunk oktatóvideókat is.

Titoktartási nyilatkozat

Vállaljuk azt, hogy soha nem adunk tovább harmadik félnek semmit, amit Ön küldött át nekünk, illetve semmi olyan információt, amihez a honlap elkészítése vagy üzemeltetése közben jutottunk hozzá. Ilyen adatok pl. a regisztrált felhasználók száma, az oldal látogatottsága, a reklámkampányok eredményessége, a keresőoptimalizálás során alkalmazott megoldások részletei, stb.


Igazán akkor lehet csak sikeres a honlapkészítés, ha maximálisan megbízunk egymásban. Meg kell értenie és el kell fogadnia, hogy hosszútávon együttműködve tudunk mindketten igazán sikeresek lenni, ezért számunkra nem az egyszeri eladás a fontos, hanem a kölcsönös együttműködés. Pl. ha azt gondolja, hogy az általunk kalkulált honlapkészítés árak magasabbak, mint amennyit az általunk kínált végeredmény ér, akkor máris oda a bizalom. [Ezt tudjuk is, ezért soha nem kockáztatnánk meg, hogy többet számlázunk, mint amennyit a munkánk ért.]

Nekünk tudnunk kell, hogy mik az Ön céljai és lehetőségei, máskülönben egészen biztosan nem azt fogja kapni, amire a vállalkozásának szüksége van. Különösen egy fizetett hirdetésnél vagy egy jól sikerült akciós kampánynál fordulhat elő, hogy több érdeklődő jut el a céghez, mint amit az ki tud szolgálni - nem egyszer volt már erre példa, hogy "túl jól sikerült" egy-egy vevőszerző kampány.

Önnek nehezebb a dolga, mert meg kell bennünk bíznia, pedig a legtöbb esetben ismeretlenül, a Google keresőből vagy más internetes weboldalról jutott el hozzánk - így csak egy vagyunk a több száz honlapkészítéssel foglalkozó cég közül.

Szeretnénk egy kicsit megkönnyíteni a dolgát, ezért egyrészt ingyenes próbalehetőséget és pénzvisszafizetési garanciát adunk Önnek, de tudjuk, ha manapság az egyik legfontosabb érték a biztos információ, az ügyféladatbázis és meglévő statisztikai adatok összessége.

Keress(en) bennünket bizalommal,
mert mi néhány órán belül válaszolunk.

Kérem, adja meg a nevét!

Kérem, helyes email címet adjon meg!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait.

Kis-Simonka TamásBevallom, elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.
Kis-Simonka Tamás - www.bormax.hu

Nemesné Emri SzilviaGábor a honlapkészítés során végig odafigyelt arra, hogy pontosan azt kapjam, amit kértem. Igaz, pár nappal tovább tartott a munka, de összességében maximálisan elégedett vagyok. A honlap szép és áttekinthető lett.
Nemesné Emri Szilvia

Barati RichárdNagyon elégedett vagyok a weblapkészítés eredményével, mert több év "önálló próbálkozása" után végre egy igazán szép, profi weblapom van!:) Időközben már az egyik kollégám is kért egy honlapot magának.
Barati Richárd - www.fakivago.hu

Spisák PéterCsak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!
Spisák Péter - www.spisakpeter.hu

További vélemények

2020 | Minden jog fenntartva!