Korrekt honlapkészítés árak | Online vevőszerzés kisvállalkozóknak

Gyors megoldás

Ugye nem szeretne heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3 munkanapon belül, amit utána közösen fejlesztünk tovább.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Ezért 100%-os garanciát adunk minden új weblaphoz.
Ezt nem bánja meg utólag!

Profitnövekedés

Túl erős a konkurencia, nem tud új vevőket szerezni? Megerősítsük piaci pozícióját, megnöveljük a profitot a jólbevélt online marketing megoldásokkal.

Videós oktatás

Szeretné önállóan is kezelni a honlapját? Semmi probléma! Ha pedig kérni, akkor a kész rendszerhez szívesen csinálunk oktatóvideókat is.

Kiemelt előnyök a honlapkészítés során

Bárhol kapható kész honlap, a honlapkészítés technikai része pedig rövidebb idő alatt is megtanulható, ha elég elszánt az ember, de ez önmagában kevés a sikerhez. Az alábbi kiemelt előnyök talán máshol is elérhetőek, én viszont ezekre garanciát is tudok biztosítani.

Korrekt árak - Az általam meghatározott honlapkészítés árak nem a legolcsóbbak, de biztos lehet abban, hogy nálam jobb ár-érték arány nem sok helyen kínálhatnak. Sokan olcsón adnak rossz minőséget, mások profi eredményt kínálnak horror áron. Én mindig hosszútávú üzleti kapcsolatban gondolkodom, mert a célom nem az egyszeri pénzszerzés. Egy olyan fenntartható órabért határoztam meg, ami mellett a honlap folyamatosan kigazdálkodható bármely kisvállalkozás számára - akár az online bevételekből is.

Ingyenes oktatás, tanácsadás - Hogy a honlapkészítés árak biztosan megtérüljenek az Ön számára, előbb tanulnia kell! Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de számtalan esetet láttam már, amikor a honlap önmagában rendben volt, de a tulajdonosa nem állt készen az online értékesítésre. Ha a honlap csak egy kötelező rossz és nem tudja, mihez kezdhet vele a jövőben, akkor komoly gondok vannak és szinte biztos, hogy a honlapkészítés ára is csak hónapok alatt fog megtérülni - néhány hét helyett.

Gyorsaság - Számomra nincs hétvége de még piros betűs ünnep sem, hiszen az emberek akkor interneteznek általában, amikor nincs munkaidő - vagyis este, hétvégén, ünnepnapok környékén. A honlapkészítés számomra egy önként vállalt "robotolás", amikor a saját érdekeimet félre kell tennem annak érdekében, hogy a megbízóm elérje a céljait. Ha a célpiacához azonnal el kell juttatni egy információt, akkor a lehető leggyorsabban megoldom azt.

Rendszerszemlélet - Segítek egy olyan komplex rendszert létrehozni, ami önállóan látogatókat szerez a keresőből, majd a látogatókat vevőkké alakítja. Komolyan mondom: már én is unom ismételgetni magam, hogy "a honlapkészítés messze túlmutat a HTML kódok egymásra dobálásán". Ettől függetlenül tény, hogy egy sima bemutatkozó honlap ma már nem vált ki különösebb reakciót a célközönségből. Pl. először el kell kérnünk, hogy megtaláljanak bennünket! Ha a honlapkészítés során nem vesszük figyelembe azt, hogyan kell az ideális rendszert felépíteni, akkor igencsak sok bevételtől eshetünk el.

Ügyfélközpontúság - Nekem az Ön érdeke az elsődleges, mert őszintén azt gondolom, hogy mindketten akkor járunk a legjobban, ha Ön pénzt keresel azzal, amit megvásárolt. Akkor is megpróbálom majd egy - tudásom és tapasztalataim szerint - rossz ötletről, ha nekem az anyagilag jobb megoldás lenne. Nem az egyszeri pénzszerzés motivál, hanem hosszútávú, mindkettőnk számára üzleti kapcsolatokban gondolkodom.

Élettartam garancia - Habár a honlapkészítés során mindig a legjobb tudásom szerint dolgozom, nem vagyok tökéletes, én is hibázhatok. Ha a honlap átadását és kifizetését követően derül ki egy korábban rejtett, a működést befolyásoló súlyos rendszerhiba, akkor 24 órán belül díjmentesem javítom, vagy ha nem javítható, akkor további 30 nap pénzvisszafizetési garanciát biztosítok, mely alatt eldöntheti, hogy megtartja-e a honlapot. [Nem fordult még ilyen elő, de soha nem lehet tudni.]

Pénzvisszafizetési garancia - Biztos vagyok abban, hogy a honlapon található honlapkészítés árak rendkívül kedvezőek, ezért "kérdés nélküli, 30 napos pénzvisszafizetési garanciát" vagy "egy hónap ingyen honlaphasználatot" adok minden honlaphoz. A kettő között csak annyi a különbség, hogy sokan nem szeretnek tartozni, ezért azonnal ki akarják fizetni a honlapot az átadást követően. A lényeg mindkettőnél ugyanaz. Ha nem lesz elégedett a honlapkészítés eredményével, akkor egyszerűen csak jelzi ezt nekem írott formában és az általam készített honlap letörlése után visszakapja a honlap árát, ha már kifizette. Ha még nem, akkor onnantól kezdve nem fog semmivel sem tartozni.

Vonzó partnerporgram - Hamarosan!

Keress(en) bennünket bizalommal,
mert mi néhány órán belül válaszolunk.

Kérem, adja meg a nevét!

Kérem, helyes email címet adjon meg!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait.

Kis-Simonka TamásBevallom, elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.
Kis-Simonka Tamás - www.bormax.hu

Nemesné Emri SzilviaGábor a honlapkészítés során végig odafigyelt arra, hogy pontosan azt kapjam, amit kértem. Igaz, pár nappal tovább tartott a munka, de összességében maximálisan elégedett vagyok. A honlap szép és áttekinthető lett.
Nemesné Emri Szilvia

Barati RichárdNagyon elégedett vagyok a weblapkészítés eredményével, mert több év "önálló próbálkozása" után végre egy igazán szép, profi weblapom van!:) Időközben már az egyik kollégám is kért egy honlapot magának.
Barati Richárd - www.fakivago.hu

Spisák PéterCsak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!
Spisák Péter - www.spisakpeter.hu

További vélemények

2020 | Minden jog fenntartva!