Korrekt honlapkészítés árak | Online vevőszerzés kisvállalkozóknak

Gyors megoldás

Ugye nem szeretne heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3 munkanapon belül, amit utána közösen fejlesztünk tovább.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Ezért 100%-os garanciát adunk minden új weblaphoz.
Ezt nem bánja meg utólag!

Profitnövekedés

Túl erős a konkurencia, nem tud új vevőket szerezni? Megerősítsük piaci pozícióját, megnöveljük a profitot a jólbevélt online marketing megoldásokkal.

Videós oktatás

Szeretné önállóan is kezelni a honlapját? Semmi probléma! Ha pedig kérni, akkor a kész rendszerhez szívesen csinálunk oktatóvideókat is.

Honlapkészítés Szolnok

Általában nincs szükség arra, hogy személyes találkozzunk az ügyfelekkel, ugyanakkor Szolnok vonzáskörzetében személyesen is tudunk találkozni előzetes egyeztetés alapján. Az irodám a lakásom a Hild Viktor úton található, de ez egy panellakás lényegében és sajnos egy lift nélküli épület legfelső szintén van - ezért érthető okokból nem szokták szeretni az emberek.

Kik a honlap látogatói?

 • Kik lesznek a honlap látogatói?
 • Hogyan kell ezt figyelembe venni a honlapkészítés során?

A honlapkészítés során a célunk nem lehet egy "szimpla bemutatkozás", mert az kevés. A látogató a vásárlási folyamat más szakaszaiban vannak, így többféle reklámszövegre van szükség a siker érdekében!

Milyen legyen a honlap megjelenése?

 • Milyen az ideális megjelenés?
 • Van ingyenes logókészítő és profi képszerkesztő?

A kevesebb néha több, az emberek nagy része számára a letisztult (pontosan szerkesztett, könnyen átlátható) külső fontosabb, mint egy "modern dizájn". A honlapkészítés célja az értékesítés, ezért mindent ennek kell alárendelni.

A honlapkészítés kérdései I.

 • Mennyit időt/pénzt szánunk a honlapra?
 • Mi a legfontosabb szempont honlapkészítés során?
 • Milyen részeredmény hoz gyors megtérülést?

Már a jóval honlapkészítés előtt (már a tervezéskor) fel kell állítanunk egy fontossági sorrendet annak érdekében, hogy a befektetett időnk, energiánk vagy pénzünk a leghamarabb és a legnagyobb mértékben megtérüljön.

A honlapkészítés kérdései II.

 • Mi hoz több látogatót?
 • Mi a legfontosabb szempont honlapkészítés során?
 • Melyik eredményez gyors megtérülést?

"Már a jóval honlapkészítés előtt fel kell állítanunk egy fontossági sorrendet annak érdekében, hogy..." Figyelem, ez a cikksorozat második része, olvassa el az elsőt is!

Keresőoptimalizálás alapok

Mi az a keresőoptimalizálás? Miket kell tudnunk, mielőtt egyáltalán hozzáláthatnánk? A honlapkészítés technikailag nem jelent kihívást, éppen ezért számtalan honlap van ma már az interneten. A célunk az, hogy olyan emberek is megtaláljanak bennünket, akik még korábban nem hallottak rólunk.

Hgyan válasszunk jó domain nevet?

A honlapkészítés legelső lépése a domain név kiválasztása. A honlap bármikor változhat - de a legtöbb cégnek a domain név év(tized)ekre szól, ezért jó alaposan fontolja meg!

Hogyan szerezhet több vevőt az internetről?

Most mondatnám azt, hogy "egy olyan honlappal, amit csak mi tudunk megcsinálni", ezért "vásároljon nálunk, mert a siker garantált".. de (másokkal szemben) mi nem szoktunk felelőtlenül ígérgetni. Azt szeretjük, ha az ügyfelünk tisztában van azzal, hogy milyen lehetőségei vannak.

Mire elég egy új honlap a keresőben?

A legtöbb válllakozó azt gondolja, hogy elég csak felrakni egy "legegyszerűbb" honlapot az internetre és máris be fog jönni a Google keresőben 4-5 meghatározott szóra. Sajnos(?) ez nem így van, a valós helyzet ennél sokkal-sokkal bonyolultabb és nehezebb. Olvasson tovább, fontos!

Ads / Adwords hirdetések indítása

Ez a leírás akkor szükséges, ha már megbeszéltük az Adwords hirdetési kampány elindítását, de még semmi konkrét lépés nem történt. Ha minden jól megy, akkor egy 15.000 Ft-os kuponra lesz jogosult 5-10.000 Ft befizetése és elköltése után, de ezt előre nem tudjuk garantálni. Kérem, érdeklődjön ezzel kapcsolatban, ha még nem beszéltünk róla.

Google Ads / Adwords

Jelenleg a Google kereső uralja a magyar piacot, azt használja szinte mindenki. Ha tehát szeretnénk minél több látogatóhoz jutni ingyen, akkor úgy kell megcsinálnunk, hogy a Google "szeresse" a honlapot. Erre többféle módszer van, melyekre itt nem lehet kitérni pár bekezdésben. A módszerek összessége a keresőoptimalizálás, ami a honlapkészítéssel párhuzamos feladat (de persze el is hagyható).

Melyik honlapkészítés csomag való Önnek?

Most csak az egyszerűség miatt beszélek csomagokról, természetesen az egyes "honlapkészítés elemek" külön is kérhetőek, ha már kész honlappal rendelkezik. Tény azonban az is, hogy ha valaki egy meglévő honlap mellett keres új honlapkészítőt, akkor általában az eredeti szakember már régen eltűnt és az egész rendszer frissítésre szorul.

A honlapkészítés menete

Szinte minden honlapkészítés egy alapos tájékoztatással kezdődik, ezért úgy gondoltam, hogy a legfontosabb, legáltalánosabb dolgokat leírom, hogy mire számíthat a honlap elkészítése előtt, közben és után.

Restart - Betegség utáni újrakezdés

Az utóbb hetekben szinte teljesen eltűntem, csak nagyon kevés e-mailt írtam és telefonon sem voltam elérhető - ezért elnézést kérek utólag is. Ez a bejegyzés inkább magánjellegű lesz, mégis egy fontos üzletpolitikai változás első lépését is magában foglalja.

Online átverések [3-5]

A legutóbbi "privát" blogbejegyzésben arról beszéltem, melyik az a kettő leggyakoribb panasz (élménybeszámoló), amint a honlapkészítés megkezdése előtt vagy közben hallok olyanoktól, akik már egyszer rosszul választottak szakembert.

Most azt a korábbi cikket szeretném kiegészíteni 3 másikkal, ezért indul a sorszám is a hármassal.

 • 3. A honlapkészítő kihasználja a másik fél hozzá nem értését.
 • 4. A honlapkészítő saját nevére veszi a domaint/tárhelyet.
 • 5. A szakember mégsem szakember, csak lelkes amatőr.

Online átverések [1-2]

Az elmúlt években sok esetben szemsültem azzal, hogy sokan visszaélnek a helyzetükkel vagy tudásukkal a honlap elkészítése során. A visszaélések egy része szándékos, máskor a hibás fél is a saját körülményeinek az áldozata, egyszerűen túlvállalja magát.

 • 1. Nincs készen időben a honlap (és akár már az előleget is felvette).
 • 2. Nem azt kapja a tulajdonos, amit várt vagy kért.

A gyakorlati szempontból viszont az eredmény ugyaz: a megrendelőt anyagi kár éri. Ha nem szeretne így járni, olvassa tovább a blogbejegyzést...

Honlapkészítés helyett online marketing

Már nagyon sokszor akartam nyitni egy blogot itt, ami a témához kapcsolódik és más oldaláról közelíti meg ezt a szakmát, mint hogy "ezt kérem - rendben, tessék, ennyibe kerül". Az a baj, hogy sok vállalkozó maga sem tudja, mire van szüksége, ha fel akarja építeni az online marketingjét, így a sok próbálkozás többsége vagy kifullad vagy totális kudarc lesz.

Ebben a pillanatban 13.176 db domain van a magyar rendszerben, amit nem hosszabbított meg a tulajdonosa jan. 19 és márc. 20 között. Durván számolva napi 220 domain, honlap szűnik meg, mert érte meg üzemeltetni!

Kérdések a honlapkészítés előtt

Egy modern honlaphoz 4 dologra van szükség:

 • domain név - amivel megtalálják a tartalmat
 • a tárhely - amin fut maga a honlap (szoftvere)
 • szoftver(csomag) - ami a képek, szövegek, stb. megjelenését biztosítja
 • maga a tartalom (ami egyedi és a legfontosabb az egészben)

Keress(en) bennünket bizalommal,
mert mi néhány órán belül válaszolunk.

Kérem, adja meg a nevét!

Kérem, helyes email címet adjon meg!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait.

Kis-Simonka TamásBevallom, elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.
Kis-Simonka Tamás - www.bormax.hu

Nemesné Emri SzilviaGábor a honlapkészítés során végig odafigyelt arra, hogy pontosan azt kapjam, amit kértem. Igaz, pár nappal tovább tartott a munka, de összességében maximálisan elégedett vagyok. A honlap szép és áttekinthető lett.
Nemesné Emri Szilvia

Barati RichárdNagyon elégedett vagyok a weblapkészítés eredményével, mert több év "önálló próbálkozása" után végre egy igazán szép, profi weblapom van!:) Időközben már az egyik kollégám is kért egy honlapot magának.
Barati Richárd - www.fakivago.hu

Spisák PéterCsak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!
Spisák Péter - www.spisakpeter.hu

További vélemények

2020 | Minden jog fenntartva!