Korrekt honlapkészítés árak | Online vevőszerzés kisvállalkozóknak

Gyors megoldás

Ugye nem szeretne heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3 munkanapon belül, amit utána közösen fejlesztünk tovább.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Ezért 100%-os garanciát adunk minden új weblaphoz.
Ezt nem bánja meg utólag!

Profitnövekedés

Túl erős a konkurencia, nem tud új vevőket szerezni? Megerősítsük piaci pozícióját, megnöveljük a profitot a jólbevélt online marketing megoldásokkal.

Videós oktatás

Szeretné önállóan is kezelni a honlapját? Semmi probléma! Ha pedig kérni, akkor a kész rendszerhez szívesen csinálunk oktatóvideókat is.

Gyakori kérdések a honlapkészítés kapcsán

Valósak a feltüntetett honlapkészítés árak?

Természetesen, nálunk nincsenek rejtett költségek! Sőt, ha Ön pl. ma kér árajánlatot, de holnap mi megváltoztatjuk az árakat, akkor egy bizonyos ideig, általában 2 hétig akkor is fenntartjuk a kedvezőbb árakat, ha a honlapkészítés elkezdése előtt szeretné átgondolni a dolgokat, hogy kit bízzon meg a feladattal. Ez a két bőven elég egy tesztoldal elkészítéséhez, így Ön pontosan látja végül, hogy mi mennyibe kerülne.

Meddig tart a honlapkészítés?

Ez leginkább az Ön elképzeléseitől függ, míg kis mértékben attól, mennyire vagyunk elfoglaltak. A közzétett honlapkészítés csomagok lényege, hogy akár már 24 órán belül is lehet egy modern, profitszerző honlapja, amelyet később bármikor egyedivé lehet alakítani. Ha sok tartalom kerül fel a honlapra (pl. termékkatalógus vagy webáruház esetén) és azt szeretné, hogy ezt mi csináljuk meg, akkor a honlapkészítés néhány nappal tovább fog tartani, de ezt mindig megmondjuk előre.

Meddig tart a Google keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás alapjait már a honlap elkészítése során le kell rakni, de az általunk használt rendszerek esetén ez 'gyárilag' benne lesz, mert mi csak keresőbarát, Google barát honlapokat adunk át. A további szövegírás és linképítés időtartama nagyon sok tényezőtől függ, ezt minden esetben egyedileg szoktuk megbeszélni.

Egyik honlapkészítés csomag sem megfelelő számomra, egyedi weblapokat is készítenek?

Természetesen, habár azt tudnia kell, hogy azért ilyen alacsonyak nálunk (viszonylag) a honlapkészítés árak, mert nem profi programozók vagyunk, hanem elsősorban tapasztalati tudásunk van a honlapok elkészítése és menedzselése során. Amit tőlünk X Ft-ért kap meg, az sok más helyen ennek a két- vagy háromszorosáért adnák csak azért, mert nekik szakirányú végzettségük is van. (Egy időben mi is meg akartuk szerezni, de olyan gyorsan változik az internetes kereskedelem, hogy a mindennapokban úgyis elavult lesz 3 év múlva, amit ma még a hallgatóknak tanítanak.) Olvassa el a Jogi nyilatkozatunkat!

Van garancia az átadott honlapokhoz?

Igen, kétféle garanciát biztosítunk. Minden honlap ingyen kipróbálható szerkezetileg és egy egyedire alakított megjelenéssel, mielőtt Ön a megvásárlásáról dönt. Ez lényegében egy 100%-os pénzvisszafizetési garancia, de nálunk még a pénzt sem kell átutalnia. Ha a rendszerrel elégedett, akkor kezdődhet a tartalom feltöltése.

Keress(en) bennünket bizalommal,
mert mi néhány órán belül válaszolunk.

Kérem, adja meg a nevét!

Kérem, helyes email címet adjon meg!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait.

Kis-Simonka TamásBevallom, elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.
Kis-Simonka Tamás - www.bormax.hu

Nemesné Emri SzilviaGábor a honlapkészítés során végig odafigyelt arra, hogy pontosan azt kapjam, amit kértem. Igaz, pár nappal tovább tartott a munka, de összességében maximálisan elégedett vagyok. A honlap szép és áttekinthető lett.
Nemesné Emri Szilvia

Barati RichárdNagyon elégedett vagyok a weblapkészítés eredményével, mert több év "önálló próbálkozása" után végre egy igazán szép, profi weblapom van!:) Időközben már az egyik kollégám is kért egy honlapot magának.
Barati Richárd - www.fakivago.hu

Spisák PéterCsak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!
Spisák Péter - www.spisakpeter.hu

További vélemények

2020 | Minden jog fenntartva!