Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_allvideos has a deprecated constructor in /home/hka/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 18

Bemutatkozás / Elérhetőségek

Elnézést kérek, de a mobilszámom csak a komoly érdeklődőknek adom meg. Ennek egyszerűen az az oka, hogy egy időben rengeteg komolytalan érdeklődő volt, akikre sok idő elment a valódi ügyfelek rovására. A sorrend pedig egyértelmű. Akivel már együtt dolgozom, arra szeretnék a leginkább koncentrálni. Írj egy üzenetet a terveiddel, pár órán belül válaszolok. Utána tudunk beszélni telefonon is.

Elsősorban kis- és középvállalkozásoknak segítek abban, hogy a lehető legtöbb online látogatót szerezzék, illetve hogy az interneten megelőzzék a tőkeerősebb konkurenciát is. Ennek vannak jól bevált módszerei, melyeket nagyon sok különböző profilú vállalkozásnál teszteltünk az elmúlt 10+ évben.

Magáról persze mindenki mondhat bármit. :) Kicsivel lentebb viszont elolvashatod azt is, hogy az ügyfelek hogyan látták ugyanezt. :) A beágyazott Google térkép "vélemények" részében olvasható néhány hozzászólás.

Nagy GáborFő szakterületem a honlapkészítés és a keresőoptimalizálás. Többféle szakirányú végzettséggel rendelkezem:

  • programozó [frontend, backend, API]
  • marketing menedzser (diploma)
  • bolti eladó, boltvezető (OKJ)

Ezen kívül foglakoztam (természetesen) képszerkesztéssel, hirdetési kampányokkal, vevői magatartás-vizsgálattal. Üzemeltettem már saját webáruházat is, pár évig fizikai üzletben is dolgoztam eladóként, illetve üzletvezető-helyettesként. Így tehát nemcsak elméleti, hanem gyakorlati tapasztalataim is vannak arról, hogyan lehet a látogatóból érdeklődőt, az érdeklőből pedig visszatérő vásárlókat "konvertálni". Egy vállalkozás (anyagi) szempontjából igazából csak ez számít.

Olyan kisvállalkozóknak segítek a honlapkészítés során, akiknek még nem (elég) sikeresek az interneten. Biztos alapot és számos gyakorlati segítséget is adok, hogy a honlap minél népszerűbb legyen a célpiacuk előtt. Általában én vezénylem le a teljes folyamatot, de önállóan szerkeszthető honlapcsomagok is vannak.

Még egy fontos dolog. Van sok jó programozó, aki egész életében csak kódot látott, de vevőt nem. Sok tehetséges grafikus van, aki hiába érti a pszichológiát is akár, de nem tudja azt működő rendszerré alakítani. Meg vannak nagyon jó kereskedők, akik nem ismerik az online világot.

Oda szeretnék kilyukadni, hogy egy rendszer felépítésekor a leggyengébb részlet (láncszem) nagyban meghatározza a teljes ereményességet. Ezért érdemes vagy egy teljes fejlesztőcsapatot megbízni - vagy olyan személyt keresni, aki minden fontos területen rendelkezik elég tapasztalattal.

Egy teljes csapat várhatóan ügyesebb és gyorsabb lesz, mint pl. én - viszont általában 3-4szeres árat fognak mondani (nagyon hasonló végeredmény mellett). Ahogy írtam is fentebb, én elsősorban kisvállalkozásokkal dolgozok együtt, akiknek lépésenként szeretnének haladni.

A legjobb, ha írsz egy üzenetet ITT, de FB-on is elérhető vagyok: facebook profilom »»

(Persze, tudom.. jobb lett volna egy üzletiesebb képet kitenni ide, de kb. 10 helyen használom ezt az interneten, ezért egyszerűbb most is ugyanezt csatolni.)

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu