Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.

Bemutatkozás / Elérhetőségek

Elnézést kérek, de a mobilszámom nem publikus. Ennek egyszerűen az az oka, hogy egy időben rengeteg komolytalan érdeklődő volt, akikre sok idő elment a valódi ügyfelek rovására. A sorrend pedig egyértlemű. Akivel már együtt dolgozom, arra szeretnék a leginkább koncentrálni. (Írj egy e-mailt a terveiddel, pár órán belül válaszolok és utána tudunk beszélni telefonon is.)

 

Elsősorban kis- és középvállalkozásoknak segítünk abban, hogy a lehető legtöbb online látogatót szerezzék, illetve hogy az interneten megelőzzék a tőkeerősebb konkurenciát is.

Nagy GáborFő szakterületem a honlapkészítés és a keresőoptimalizálás. Végzettségemet tekintve marketing menedzser (diploma) és boltvezető (OKJ) vagyok - így nem csak elméleti, hanem gyakorlati tapasztalataim is vannak.

Oyan kisvállalkozóknak segítek a honlapkészítés során, akiknek még nem sikeresek az interneten. Biztos alapot és számos gyakorlati segítséget is adok, hogy a honlap minél népszerűbb legyen a célpiacuk előtt. Megmutatom a vállalkozóknak azt, hogy a honlap ár - érték aránya az egyik legfontosabb szempont a döntés meghozatalakor. Általában én vezénylem le a teljes folyamatot, de önállóan szerkeszthető honlapcsomagokat is kínálok.

facebook profilom »»


 

Ildi sajnos már nem állandó munkatárs, de kisebb projektekben még szívesen részt vesz, ha ideje engedi. || Szabó Ildikó - Eredetileg magyar irodalom és nyelvtan tanár vagyok, ezért elsősorban a keresőoptimalizálással és a szövegírással foglalkozom. Keressen bizalommal, ha egy igazán jó vevőszerző  tartalomra van szüksége - ami ráadásul nyelvtanilag is kifogástalan. Segítek, ha valakinek nincs ideje, esetleg érzéke a tartalom megírásához.

 

Mások véleményét rólunk és munkáinkról itt olvashatja: Ajánlások.

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu