Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.

Árváltozás 2022/2023

Mindig törekedtem arra, hogy a honlapkészítés árak és az éves fenntartási díjak egyszerre legyenek alacsonyak és hosszútávon kiszámíthatóak. Ennek ellenére a KATA-s törvénymódosítás, az elszálló energiaárak és a mindennapi extrém infláció engem is arra kényszerít, hogy újragondoljam a vállalkozással kapcsolatos óradíjakat.

Az biztos, hogy nem fogom abbahagyni. 12+ éve készítek weboldalakat vállalkozások számára és nem belefásultam, hanem egyre szívesebben csinálom. Folyamatosan tanulom az legújabb új technológiákat a jól bevált módszerek mellé és még hosszútávra tervezek.

  • A KATA átírása miatt több lesz az adó, magasabb a könyvelési díj és kevésbé rugalmas az egész rendszer.
  • Az áramdíjak emelkedése minden szakmabelit érint. Erős számítógép napi 16 órában, néha gyakran 2 egyszerre. A home office miatt nem igazán lehet a rezsiköltségeken spórolni.
  • A tárhelyek költségei is emelkednek, hiszen ott kiugró az áramfogyasztás.

Mindezek miatt a honlapon lévő árakat (és korábban kiment árajánlatokat) csak augusztus 31-ig tudom garantálni. (Nem az átadott, hanem az addig megbeszélt/elkezdett rendszereket.)

Őszintén nem tudom, hogy mi lesz szeptembertől, de az biztos, hogy ha új honlapon, vagy egy régi fejlesztésén gondolkodsz, akkor most érdemes átbeszélni és belekezdeni. Kis túlzással, tényleg minden nap számít, hiszen nem mindegy, hogy kiszámlázható-e még augusztusban akkor is, ha esetleg nincs teljesen készen. Biztos vagyok benne, hogy mások is árakat fognak emelni, mert elkerülhetetlen. Kifizetni elég akkor (nálam), ha már 100%-ban elkészült, de a számlát meg kell írni augusztus végéig.

Idén még csak egy kisebb áremelés várható (talán elkerülhető), de januártól nem kizárt a 30-40% sem. Szakmai fórumokban is hasonló számokról beszélnek, tehát itt nem arról van szó, hogy személy szerint én "akarok" emelni, hanem az adót és az inflációt figyelembe véve ekkora emelés kell majd ahhoz, hogy ugyanott legyünk, mint 2021 végén.

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu