Korrekt honlapkészítés árak | Online vevőszerzés kisvállalkozóknak

Gyors megoldás

Ugye nem szeretne heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3 munkanapon belül, amit utána közösen fejlesztünk tovább.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Ezért 100%-os garanciát adunk minden új weblaphoz.
Ezt nem bánja meg utólag!

Profitnövekedés

Túl erős a konkurencia, nem tud új vevőket szerezni? Megerősítsük piaci pozícióját, megnöveljük a profitot a jólbevélt online marketing megoldásokkal.

Videós oktatás

Szeretné önállóan is kezelni a honlapját? Semmi probléma! Ha pedig kérni, akkor a kész rendszerhez szívesen csinálunk oktatóvideókat is.

Aktuális honlapkészítés akciók

Különféle időszakos és állandó honlapkészítés akciók közül választhat, ha új honlapot kér, azonban fontos, hogy csak akkor módunkban jóváírni az akció keretein belül kínált engedményt vagy ajándékot, ha még a számlázás előtt felhívja erre a figyelmünket. Erre azért van szükség, mert sokszor 1-1 akció csak pár napig tart, míg egy összetett honlap elkészítése hetekig is eltarthat és egyszerűen kimegy a fejünkből, hogy melyik időszakban kezdtük el.

Az árengedmény kizárólag az egyedi, első megbízás kapcsán felmerülő munkadíjra vagy az először megrendelt előkészített honlapkészítés csomagokra vonatkozik, tehát nem kérhet csak tárhelyet vagy domaint, hiszen az nekünk is fix összegbe kerül.

"Országos akció" (-10% árengedmény)

Ez a honlapkészítés akció akkor elérhető az Ön számára, ha a vállalkozásának a székhelye olyan magyarországi településen van, ahonnan még nincs ügyfelünk. A célunk az, hogy országosan is ismertek legyünk, hiszen a honlapkészítés során egyébként sincs szükség személyes találkozásra. Ügyfeleink, megbízóink kb. 90%-ával soha nem találkoztunk és várhatóan nem is fogunk.

"Viszonteladói" honlapkészítés akció (-15% vagy ingyen SEO)

Nem elég csak eljutni valamelyik településre az országban, fontos az is, hogy a már meglévő ügyfeleink továbbadják a jó hírünket. Ha Ön a honlapkészítés során, még a számla kifizetése előtt ajánlás útján új ügyfelet szerez nekünk, akkor 15% árengedményt vagy ennek megfelelő linképítést kap ajándékba. Ha a számla kiegyenlítése után hoz új ügyfelet, akkor vagy a következő rendeléskor (pl. éves fenntartás) írjuk jóvá vagy ajándék linképítést adunk ajándékba. Elnézést kérünk, de pénzt visszautalni nem áll módunkban, mert aránytalanul sok jogi/könyvelési adminisztrációval járna.

Nincs más dolga tehát, mint megmutatni honlapunkat vagy szórólapunkat ismerőseinek és felhívni figyelmüket arra, hogy ha ajánlással érkezik hozzánk, akkor neki is jár 10% kedvezmény.

"Ajánlóval jöttem" akció (-10%)

Akkor jogosult rá, ha megnevezi azt a személyes ismerősét vagy üzleti partnerét, aki Önnek megmutatta a mi honlapunkat. A "Viszonteladó honlapkészítés akció" párja, annak kivételével bármelyik másik akcióval összevonható. Egyszerre természetesen csak egy ajánlót nevezhet meg.

Keress(en) bennünket bizalommal,
mert mi néhány órán belül válaszolunk.

Kérem, adja meg a nevét!

Kérem, helyes email címet adjon meg!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait.

Kis-Simonka TamásBevallom, elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.
Kis-Simonka Tamás - www.bormax.hu

Nemesné Emri SzilviaGábor a honlapkészítés során végig odafigyelt arra, hogy pontosan azt kapjam, amit kértem. Igaz, pár nappal tovább tartott a munka, de összességében maximálisan elégedett vagyok. A honlap szép és áttekinthető lett.
Nemesné Emri Szilvia

Barati RichárdNagyon elégedett vagyok a weblapkészítés eredményével, mert több év "önálló próbálkozása" után végre egy igazán szép, profi weblapom van!:) Időközben már az egyik kollégám is kért egy honlapot magának.
Barati Richárd - www.fakivago.hu

Spisák PéterCsak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!
Spisák Péter - www.spisakpeter.hu

További vélemények

2020 | Minden jog fenntartva!