Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.

Joomla honlapkészítés

A Joomla lényegében egy olyan már kész honlaprendszer, amivel a honlapkészítés gyorsan, ezáltal alacsony áron is kivitelezhető. Ha a "semmiből" szeretnénk egyedileg egy honlapot felépíteni, az több napig is eltarthat, míg kb. ugyanaz a működés Joomla rendszerre építve akár még aznap kész lehet. A különbség tíz- vagy százezrekben mérhető, a végeredmény pedig lényegében ugyanaz a felhasználó számára.

Nem véletlen tehát, hogy egyes források szerint 1.000.000-nál is több honlap fut ma a világon ezzel a rendszerrel. A Joomla kellően biztonságos a hackertámadásokkal szemben, máskülönben nem használnák ilyen sokan. Egy ingyenes rendszer sem tökéletes, viszont a Joomla honlapkészítés előnyei sokkal hangsúlyosabbak, mint a hátrányai - különösen egy induló cég vagy egy kisvállalkozás számára.

A Joomla honlapkészítés előnyei

1. Azonnal használható = Akár egy óra alatt átadható egy olyan rendszer, amibe felvihető a tartalom, ha nagyon sürgős a működő online megjelenés. Általában 1-2 hetes határidőt szoktam javasolni, hogy profi módon minden a helyére kerüljön, de az "egy órás" határidő is tartható lenne (formázatlanul, az egyedivé alakítás nélkül).

2. Olcsó = A Joomla honlap azért olcsó, mert gyorsan elkészül és mivel viszonylag sokan értenek hozzá, kevésbé szabadulnak el az árak, mint az egyedi rendszerek esetén. Amit egy átlagos webfejlesztő cég mond egy adott tudású egyedi honlapra, annak kb. a feléért, harmadáért mi meg tudjuk csinálni közel ugyanolyan minőségben.

3. Magyar adminisztrációs felülettel rendelkezik = Sok kisvállalkozó szeretné önmaga kezelni a honlapját, viszont nincs megfelelő szaktudásuk ehhez a feladathoz, ezért nagyon fontos a logikus felépítés és a beépített szövegszerkesztő. A Joomla honlapkészítés eredménye egy könnyen kezelhető rendszer, aminek a használatát néhány óra alatt is meg lehet tanulni.

4. Bármikor továbbfejleszthető, rugalmas = Bármikor továbbfejleszthető ingyenes vagy alacsony árú kiegészítőkkel, így "egy pillanat alatt" bővíthető a legmodernebb online megoldásokkal, vagy átalakulhat akár fórummal, webáruházzá, apróhirdetési portállá is.

5. Fejlesztőfüggetlen = A Joomla nyílt forráskódú rendszer, sokan értenek hozzá. Ha bármi miatt az eredeti készítő nem tudja folytatni a munkát, akkor Önnek nem kell máshol, mással mindent az elejéről kezdeni, egyszerűen át tudják majd venni a rendszer fejlesztését. Csak arra figyeljen, hogy nem mindenki egyformán ért hozzá és nem mindenki ugyanolyan becsületesen dolgozik!

6. Nem "zsákbamacska" = A rendszer és a hozzá tartozó kiegészítők előre is megnézhetőek működés közben (pl. a sok referenciahonlapon). Ha Ön bizonytalan, akkor egyszerűen csak kérje, hogy mutassuk meg előre, hogy mit kap majd végül. A legtöbb cég csak szerződést ír (ami őket védi) és a megrendelő csak a végén tudja meg, hogy mit kap pontosan a honlapkészítés végeztével. Nem egy ilyen esetben tudok komoly csalódásokról és elhúzódó pereskedésről.

 

A joomla honlapkészítés hátrányai

1. Véges testreszabhatóság = A Joomla legnagyobb előnye a legnagyobb hátránya is egyben, mivel egy már működő kész rendszerből indulunk ki, illetve a kiegészítőket is sokszor készen kapjuk. Egy ponton túl már nem lehet testreszabni, bizonyos meglévő keretek között kell maradni. Ezért mondom azt, hogy a Joomla kisvállalkozások számára ideális leginkább. Ha viszont nagyon egyedi igényei vannak és megteheti, hogy évi 100-200.000 Ft-ot költsön csak a honlap kialakítására, akkor nem biztos, hogy ezt a rendszert érdemes választania.

2. Évente 1-2 alkalommal frissíteni kell = Bár a rendszer biztonságos, a nagy számú honlap miatt előbb-utóbb találni fognak hibát a hackerek és akkor több hasonló honlapnál is "bepróbálkoznak". Ez a feltörési kísérlet akkor szokott sikeres lenni, ha a honlap már régen készült, ezért a legfontosabb dolog, hogy a honlapot évente 1-2 alkalommal frissíteni kell. Általunk készített és kezelt, rendszeresen frissített honlapot még soha nem törtek fel. Egy normális online jelenlét egyébként is folyamatos munkát igényel, ez tehát nem is igazi hátrány valójában.

 

 

Összegzés: A Joomla honlapkészítés gyors és ezért olcsó is. A rendszer magyar adminisztrációs felülettel rendelkezik, a használata akkor is megtanulható, ha nincsenek előzetes HTML ismeretei. Elsősorban kisvállalkozásoknak ajánlott, nagyobb cégeknek célszerű egyedi rendszert választani profi fejlesztőcsapattal. A rendszer biztonságos, de figyelni kell arra, hogy rendszeresen frissítve legyen!

Mikor érdemes tehát a Joomla alapú honlapkészítés mellett döntenie?

  • Ha nem akar sokat várni a honlapra, csak max 5-14 napot.
  • Ha szeretné önállóan is kezelni a honlapot.
  • Ha jó áron akar a keresőben elöl lenni bizonyos kifejezésekre.
  • Ha nem akar 100.000 Ft-nál többet költeni a honlapjára.
  • Ha egy biztonságos, modern honlapot szeretne.
  • Ha nem akar függeni 1 adott honlapkészítőtől/cégtől.

 

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu