Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_allvideos has a deprecated constructor in /home/hka/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 18

Ingyenes honlapkészítés

Az általunk kínált ingyenes honlapkészítés egy korlátozott mértékben vehető díjmentes szolgáltatás. Kizárólag nonprofit szervezetek számára találtuk ki, pl civil szervezetek, menhelyek, alapítványok számára.

Az ingyenes honlapkészítés csomagok nem rendelhetőek meg, hanem "igényelni" lehet őket. E-mailben tisztázzuk a feltételeket és a részleteket, majd a következő 10-15 napban elkészítjük a honlapot. Habár a honlapkészítés ingyenes, a megfelelő domainről és a tárhelyről a tulajdonosnak kell gondoskodnia (segítünk kiválasztani).

Az ingyenesség a honlapkészítés folyamatára és a hozzá kapcsolódó alapszintű oktatóanyagok elkészítésére vonatkozik, de ha sok a tartalom, akkor sajnos nem áll módunkban a tartalmat feltölteni és/vagy frissíteni a jövőben, de az oktatóanyagok segítségével ez nem lesz probléma a tulajdonos számára sem.

Hogyan lehet /miért/ ingyenes?

Habár a legfrissebb, modern szoftverekből épül fel és szép, letisztult megjelenést kap, de nem jár a honlaphoz részletes testreszabás, azaz egyedi programozás és olyan grafikai szolgáltatás, ami a fő honlapkészítés csomagokban benne van. Általában az egyedivé alakítással megy el a legtöbb idő, így azt itt és most elhagyjuk (de bármikor továbbfejleszthető lesz a honlap).

Mi nem jár az ingyenes honlapkészítés megoldásokhoz?

Nem jár hozzá a korlátlan, ingyenes segítségnyújtás, hiszen ha sok e-mailre kell válaszolnunk, az rengeteg időt elvesz tőlünk. [A normál csomagoknál nincs korlátozás.] Nem jár hozzá ingyenes domain és tárhely, nem jár hozzá részletes, csak az alapszintű oktatóanyag, amivel már kezelni tudja a honlapját, ha szeretné.

Egyéb apróbetűs tudnivalók?

Ingyen semmi sincsen, még az ingyenes honlapkészítőknél sem. Ott is azért van ingyen valami, mert telepakolják a honlapot reklámokkal, így végülis a cég látogatói termelik a hasznot a szolgáltatónak. Sajnos sok esetben annyira elterelik az emberek figyelmét, hogy a cég által (pl. fizetett hirdetéssel) odairányított látogató is elmegy a konkurenshez, hiszen többnyire témábavágó hirdetések futnak. [ Így lesz az ingyenes honlap végül nagyon drága!:) ]

Mi is kérünk némi hirdetési felületet, de mi csak nem NEM témavágó és nem zavaró méretű képes vagy szöveges hirdetéseket rakunk fel, amit a tulajdonos nem távolíthat el egy éven belül. A honlapot kizárólag saját normális domain és profi tárhelyre telepítjük, nem kínlódunk gagyi, ingyenes megoldásokkal. (Igény esetén a tárhelyet és domaint viszonteladóként tudjuk biztosítani, melyek együttes ára kb. 5.000 Ft/év.)

Mi van tehát az ingyenes honlapkészítés csomagban?

 • Naprakész Joomla alaprendszer
 • 5 mintaoldal, egyszerű menüvel feltöltve
 • Egyszerű, könnyen kezelhető képgalériaszoftver
 • Egyszerű üzenetküldési lehetőség
 • 20 perc oktatóvideó a honlap kezeléséről (az adminfelületről)
 • Facebook beágyazási lehetőség
 • Térképbeágyazási lehetőség
 • Szerkeszthető megjelenéssablon

Mi nincs az ingyenes csomagban?

 • Domain és tárhely
 • Egyedi programozás és grafikai megoldások
 • Olyan kiegészítők, amiket csak a profi csomagokhoz adunk

 

Ezek a honlapcsomagok nem vásárolhatóak meg, nem kérhetőek korlátlan számban - ezeket igényelni kell, mert nem szeretnénk összecsapni az ingyenes csomagokat sem, illetve a sok igénylővel való folyamatosan megbeszélés is rengeteg ideig tartana. A beérkező igényléseket 3 napon belül "elbíráljuk", majd a honlapkészítés további 2-3 napot vesz igénybe.

Ha úgy érzi, hogy az ingyenes honlapkészítés csomag is megfelelő Önnek egyelőre, akkor ne habozzon, hanem kérjen tájékoztatást mielőbb, mert nem tudjuk garantálni, hogy később is elérhető lesz.

Kérem, adja meg a nevét!
Kérem, helyes email címet adjon meg!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait.

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu