Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_allvideos has a deprecated constructor in /home/hka/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 18

Havidíjas honlapkészítés csomagok

Ezek itt HAVIDÍJAS csomagok, amelyeket min. 6 hónapos szerződéssel lehet kérni.
Itt találhatóak az EGYSZERI, FIX DÍJAS »» honlapkészítés csomagok.

A vállalkozása akkor fejlődik gyorsan és termel több profitot, ha folyamatosan foglalkozunk az online marketingjével. A legtöbb honlapot senki nem fejleszti, ezért vagy el sem jut a célpiachoz - vagy pedig a meglévő látogatókból nem konvertál ("készít") új vásárlókat. Ráadásul a Google elinte "bünteti" is az friss weboldalakat pár hónapig, mert nem biztos még abban, hogy bizalmat szavazhat neki. Egy honlap beindítása általában 3-6 havi munkával jár, ezért a havidíjas csomagok először csak 6 hónapos szerződéssel köthetőek - illetve ennek megfelelően vannak kalkulálva az induló költségek is.

A megoldás lehet egy havidíjas holnapcsomag, amivel egy marketingszemléletű honlapkészítő folyamatosan foglalkozik, ezért újabb és újabb vásárlókat hoz Önnek. Nézzük az előnyeit!

  • Alacsony induló költségek, gyors megtérülés
  • A havidíjat az előző havi bevételek fedezhetik
  • Folyamatos vevőszerzés, egyre magasabb bevételek
  • Egyre növekvő, garantált látogatószám **
  • Frissített, spamoktól védett rendszerek
Alapozó Értékesítő Piacvezető
Bármikor továbbfejleszthető, legfrissebb
kiadású Joomla alaprendszer
modern, letisztult megjelenés
céges e-mailek technikai segítséggel,
külön mobilverzió
Igen Igen Igen
Látogatószám (potenciális vásárlók, nem pedig unatkozó ismerősök garantált ** garantált ** garantált **
Ajánlott hirdetési keret (A Google-nek utalva, számlát erről is kap. ) 5.000 Ft/hó 10.000 Ft/hó 15.000 Ft/hó
A tartalom optimalizálása, Facebook-ra is Igen Igen
Havi rendszeres tartalombővítés (cikkek, blog, stb.) Igen
Havi online marketing-tanácsadás általános ötletek egyedi javaslatok egyedi, kidolgozva
Havi munkaidőkeret összesen (hirdetés-kezelés, elemzés, frissítés, bővítés, marketing-tanácsadás) 5 óra 10 óra 15 óra
A rendszerkiépítés egyszeri díja (átadáskor) 15.000 Ft 20.000 Ft 25.000 Ft
Havidíj a 2. hónaptól, minimum 6 hónapos szerződéssel 9.800 Ft / hó
13.800 Ft / hó
17.800 Ft / hó
  (A fenti árak bruttó végösszegek, nincs +ÁFA)

 

Fontos! A havidíjas honlapkészítés csomagok nem részletfizetési konstrukciók! Tehát nem arról van szó, hogy most megcsináljuk és később kell fizetni. Itt valóban arról van szó, hogy az átadás után is hétről hétre foglalkozunk a már kész rendszerrel annak érdekében, hogy több látogató, több vevő és egyre nagyobb bevétel legyen.

Ajánlott hirdetési keret - Az az összeg, amit minden hónapban el szeretne költeni online hirdetésre. Ha nincs elég látogató, akkor nem lehet a statisztikákat kéászíteni, nem tudjuk, hol kell módosítani az jobb eredmények érdekében. Egy látogató megszerzésének az ára leginkább a konkurenciától függ, tehát előre nem lehet megtippelni sajnos.

** Látogatószám - A legtöbb honlapot a tulajdonos meg a FB-on unatkozó ismerősei nézik. Egyik sem a célpiac, vagyis nem számítanak üzleti szempontból. Látogatószám alatt azokat az embereket értem, akik éppen azt a dolgot keresik, amiről a honlap szól, tehát ha jó az ajánlat, akkor azonnal vásárlóvá válhatnak. Pl. a havi 200 látogató elsőre nagyon kevésnek tűnhet, de ha 10 ember vásárol egy nagyobb értékű terméket/szolgáltatást, akkor már bőven megtérült az Ön befektetése. A max. elérhető látogatószám nagyban függ a vállalkozás jellemzőitől! (Elhelyezkedés, keresés intenzitása, árfekvés, konkurencia aktivitása, stb.)

Havi munkaidőkeret - Legalább ennyi munkaórát el fogok tölteni az adott hónapban azért, hogy több látogató legyen a lehető legolcsóbban, illetve hogy a már meglévő látogatókból vevők legyenek. Fontos még a rendszer folyamatos karbantartása is, mert sok vírus van a neten, ami minden nap támadja a honlapokat. A havidíjas csomagok induló szerkezetében benne van minden olyan kiegészítő (képgaléria, űrlap, térkép, szavazás, felugró ablak, stb..), amelyekre szükség lehet a célok eléréséhez. Minden, ami ezeken felül szükséges lehet és nem fér bele a havi frissítési/bővítési keretbe, azt egyedileg megbeszéljük.

Kérdése van a részletekkel kapcsolatban? Tekerje lejjebb az oldalt a kapcsolatfelvételi űrlap alá!

Kérem, adja meg a nevét!
Kérem, helyes email címet adjon meg!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Feltételeket, mert enélkül nem küldheti el a személyes adatait a honlapon keresztül.

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu