Korrekt honlapkészítés árak | Online vevőszerzés kisvállalkozóknak

Gyors megoldás

Ugye nem szeretne heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3 munkanapon belül, amit utána közösen fejlesztünk tovább.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Ezért 100%-os garanciát adunk minden új weblaphoz.
Ezt nem bánja meg utólag!

Profitnövekedés

Túl erős a konkurencia, nem tud új vevőket szerezni? Megerősítsük piaci pozícióját, megnöveljük a profitot a jólbevélt online marketing megoldásokkal.

Videós oktatás

Szeretné önállóan is kezelni a honlapját? Semmi probléma! Ha pedig kérni, akkor a kész rendszerhez szívesen csinálunk oktatóvideókat is.

A honlapkészítés menete

Szinte minden honlapkészítés egy alapos tájékoztatással kezdődik, ezért úgy gondoltam, hogy a legfontosabb, legáltalánosabb dolgokat leírom, hogy mire számíthat a honlap elkészítése előtt, közben és után.

Ahhoz, hogy a honlapkészítés megkezdődhessen, legalább kettő dologra szükség van: kell egy domain név és kell egy tárhely. A honlap lényegében különböző fájlok halmaza, ami általában a honlapkészítő számítógépén állnak össze egy egységgé. Ahhoz, hogy ne csak ő, hanem bárki más is láthassa ezeket, fel kell töltenie egy tárhelyre, így kerül fel az internetre. Ahhoz, hogy mások is könnyen megtalálják ezeket a fájlokat (a kész honlapot), létre kell hozni egy egyedi címet (domain nevet), amit a kiválasztott tárhellyel össze kell kapcsolni. [A honlap teszteléséhez tudok ideiglenes tárhelyet és domain nevet biztosítani!]

Egy honlap tehát 3 részből áll:

  • tárhely, ahová a fájlok kerülnek
  • domain név, ami 'mutatja az utat' a tárhelyhez
  • a fájlok összesége, amelyek létrehozzák a bárki által látható honlapot

 

1. Az első lépés mindig az igényfelmérés és tanácsadás, ami nem is olyan egyszerű, mert a leendő tulajdonos sokszor nem tudja, hogy mit is akar - máskor pedig olyat akar, ami előnytelen a számára. Természetesen igyekszem megtalálni az egyensúlyt, hogy Önnek lehetőleg ne kelljen lemondani az eredeti terveiről, de olyasmit se kérjen, amit később nagyon meg fog bánni, mert nem fog vásárlókat hozni az üzletébe.

2. Ha sikerült összeállítani, hogy nagyjából mit kell tennem a honlapkészítés során és megállapodtunk az árban, akkor előbb létrehozok egy teszthonlapot. A teszthonlaphoz tudok tárhelyet és domaint biztosítani, azaz nem kell "elköteleznie" magát addig, míg nem tudja, pontosan mit is kap a pénzéért.

3. A domain nevet és tárhelyet viszonteladóként tudom biztosítani kedvezményes áron, illetve sok esetben ajándékba adom a honlaphoz őket az év végéig. [Nagyobb, rendszeres megrendelés esetén egyébként a honlapkészítés árak is csökkennek a honlapon megjelöltekhez képest.]

4. Ha elkészül a honlap tesztverziója, Ön eldöntheti, hogy átveszi-e vagy sem. Ha nem, akkor nincs fizetési kötelezettsége, semmit sem kockáztat. Természetesen igyekszem a legjobb tudásom szerint, az eredetileg megbeszélt árfekvésben elkészíteni a honlapot, hiszen duplán rosszul járok, ha a megrendelőm csalódott lesz, plusz hiába is dolgoztam. Ilyen ajánlatot egyébként nem sok helyen kap, pláne a nagyobb cégektől, akik bizony az előnyösnak hitt szerződéssel csapják be a gyanútlan ügyfelet. (Több ilyen példát tudok, hogy pl. 400.000 Ft-ért olyan honlapot kapott, amit mi akkor 50.000 FT környékén megcsináltunk volna neki, de hiába, a szerződés oda kötötte.)

5. Ha készen van a honlap szerkezete, a külseje, plusz a honlap már az eredeti helyére költözött, akkor megbeszéljük, hogy Ön szeretné-e kezelni a honlapot vagy rám hárul a tartalomfeltöltés feladata is. Ha egyedül szeretné kezelni a honlapját, oktatóvideókkal tudok segíteni, melyek megvásárolhatóak csomagban és egyenként is. A honlapkészítés árak a tartalomfeltöltés előtt fizetendőek, ha 10-nél több aloldal lesz szükséges.

6. Az összes általam készített honlap bármikor továbbfejleszthető, azaz a honlapkészítés árak biztosan megtérülnek, csak Önön múlik, hogy mikor. Ha az eredetileg elkészített honlap kevés lesz a későbbi terveihez, azaz szeretné fejleszteni, akkor semmi gond nincs, nem kell mindent a nulláról kezdeni majd! A honlapot 1-2 évente érdemes frissíteni, karbantartani akkor is, ha nincs változás rajta, mert a számítástechnika gyorsan változik.

Keress(en) bennünket bizalommal,
mert mi néhány órán belül válaszolunk.

Kérem, adja meg a nevét!

Kérem, helyes email címet adjon meg!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Kérem, fogadja el az Adatvédelmi Tájékoztatóban leírtakat. Enélkül nem küldheti el a személyes adatait.

Kis-Simonka TamásBevallom, elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor és Ildikó eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.
Kis-Simonka Tamás - www.bormax.hu

Nemesné Emri SzilviaGábor a honlapkészítés során végig odafigyelt arra, hogy pontosan azt kapjam, amit kértem. Igaz, pár nappal tovább tartott a munka, de összességében maximálisan elégedett vagyok. A honlap szép és áttekinthető lett.
Nemesné Emri Szilvia

Barati RichárdNagyon elégedett vagyok a weblapkészítés eredményével, mert több év "önálló próbálkozása" után végre egy igazán szép, profi weblapom van!:) Időközben már az egyik kollégám is kért egy honlapot magának.
Barati Richárd - www.fakivago.hu

Spisák PéterCsak jót tudok mondani Ildiékről. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!
Spisák Péter - www.spisakpeter.hu

További vélemények

2020 | Minden jog fenntartva!