Profi honlapkészítés, kedvező árak

Honlapkészítés

Teljes kivitelezés, ha szeretnéd: Domain-, tárhely, szövegírás, SEO,  hirdetési kapmányok.

Google SEO

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy hirdetés nélkül is megtalálják a weboldaladat.

Hirdetések

Google, Facebook és Youtube hirdetések tervezése, kiépítése és adminisztrálása.

Marketing

Ha egy jó vevőszerző rendszert szeretnél, érdemes szakemberre bízni.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_allvideos has a deprecated constructor in /home/hka/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 18

A honlapkészítés menete

Szinte minden honlapkészítés egy alapos tájékoztatással kezdődik, ezért úgy gondoltam, hogy a legfontosabb, legáltalánosabb dolgokat leírom, hogy mire számíthat a honlap elkészítése előtt, közben és után.

Ahhoz, hogy a honlapkészítés megkezdődhessen, legalább kettő dologra szükség van: kell egy domain név és kell egy tárhely. A honlap lényegében különböző fájlok halmaza, ami általában a honlapkészítő számítógépén állnak össze egy egységgé. Ahhoz, hogy ne csak ő, hanem bárki más is láthassa ezeket, fel kell töltenie egy tárhelyre, így kerül fel az internetre. Ahhoz, hogy mások is könnyen megtalálják ezeket a fájlokat (a kész honlapot), létre kell hozni egy egyedi címet (domain nevet), amit a kiválasztott tárhellyel össze kell kapcsolni. [A honlap teszteléséhez tudok ideiglenes tárhelyet és domain nevet biztosítani!]

Egy honlap tehát 3 részből áll:

  • tárhely, ahová a fájlok kerülnek
  • domain név, ami 'mutatja az utat' a tárhelyhez
  • a fájlok összesége, amelyek létrehozzák a bárki által látható honlapot

 

1. Az első lépés mindig az igényfelmérés és tanácsadás, ami nem is olyan egyszerű, mert a leendő tulajdonos sokszor nem tudja, hogy mit is akar - máskor pedig olyat akar, ami előnytelen a számára. Természetesen igyekszem megtalálni az egyensúlyt, hogy Önnek lehetőleg ne kelljen lemondani az eredeti terveiről, de olyasmit se kérjen, amit később nagyon meg fog bánni, mert nem fog vásárlókat hozni az üzletébe.

2. Ha sikerült összeállítani, hogy nagyjából mit kell tennem a honlapkészítés során és megállapodtunk az árban, akkor előbb létrehozok egy teszthonlapot. A teszthonlaphoz tudok tárhelyet és domaint biztosítani, azaz nem kell "elköteleznie" magát addig, míg nem tudja, pontosan mit is kap a pénzéért.

3. A domain nevet és tárhelyet viszonteladóként tudom biztosítani kedvezményes áron, illetve sok esetben ajándékba adom a honlaphoz őket az év végéig. [Nagyobb, rendszeres megrendelés esetén egyébként a honlapkészítés árak is csökkennek a honlapon megjelöltekhez képest.]

4. Ha elkészül a honlap tesztverziója, Ön eldöntheti, hogy átveszi-e vagy sem. Ha nem, akkor nincs fizetési kötelezettsége, semmit sem kockáztat. Természetesen igyekszem a legjobb tudásom szerint, az eredetileg megbeszélt árfekvésben elkészíteni a honlapot, hiszen duplán rosszul járok, ha a megrendelőm csalódott lesz, plusz hiába is dolgoztam. Ilyen ajánlatot egyébként nem sok helyen kap, pláne a nagyobb cégektől, akik bizony az előnyösnak hitt szerződéssel csapják be a gyanútlan ügyfelet. (Több ilyen példát tudok, hogy pl. 400.000 Ft-ért olyan honlapot kapott, amit mi akkor 50.000 FT környékén megcsináltunk volna neki, de hiába, a szerződés oda kötötte.)

5. Ha készen van a honlap szerkezete, a külseje, plusz a honlap már az eredeti helyére költözött, akkor megbeszéljük, hogy Ön szeretné-e kezelni a honlapot vagy rám hárul a tartalomfeltöltés feladata is. Ha egyedül szeretné kezelni a honlapját, oktatóvideókkal tudok segíteni, melyek megvásárolhatóak csomagban és egyenként is. A honlapkészítés árak a tartalomfeltöltés előtt fizetendőek, ha 10-nél több aloldal lesz szükséges.

6. Az összes általam készített honlap bármikor továbbfejleszthető, azaz a honlapkészítés árak biztosan megtérülnek, csak Önön múlik, hogy mikor. Ha az eredetileg elkészített honlap kevés lesz a későbbi terveihez, azaz szeretné fejleszteni, akkor semmi gond nincs, nem kell mindent a nulláról kezdeni majd! A honlapot 1-2 évente érdemes frissíteni, karbantartani akkor is, ha nincs változás rajta, mert a számítástechnika gyorsan változik.

Gyors megoldás

Ugye nem szeretnél heteket várni? Működő honlapot adunk akár 3-5 munkanapon belül, ha már minden tartalom rendelkezésre áll.

100% Garancia

A meglepetés jó dolog - de nem az üzleti életben! Mi 100%-os pénzvisszafizetési garanciát adunk. Csak azt bánod meg, ha kihagyod.

10 év tapasztalat

Elakadtál a tervezésben? Segítek. Nemcsak elméleti tudásom van, hanem már kb. 150 vevőszerző honlapot átadtam ügyfeleknek.

Bár elsőre soknak tűnt a honlapkészítés ára, de az érdeklődők számának megnövekedése hamar meggyőzött arról, hogy ez tényleg jó befektetés volt. Gábor eddig már 5 honlapom létrehozásában segített.

Kis-Simonka Tamás, bormax.hu

Baráti ajánlás alapján kerestük meg Gábort közel 10 évvel ezelőtt és azóta már mi ajánlottuk őt tovább ismerősnek. Nekem vendégházam van, a férjemnek pedig egy borkereskedése, így két külön honlapot is fejleszt nekünk.

Fazekasné Judit, karcagiszallas.hu

Mi már régóta ismerjük egymást, mert 2011-ben indult a honlap, amikor sokkal nehezebb volt festőként munkát vállalni. Szerencsére olyan jól sikerült a honlapkészítés, hogy rövid időn belül már válogathattam is a munkalehetőségek közül.

Landenberger Béla, vakolatshop.hu

Csak jót tudok mondani Gáborékról. A honlapkészítés gyors és pontos volt, meglepően alacsony áron. Később egy bloggal szerettem volna kiegészíteni a weblapom, amit szintén villámgyorsan elkészítettek. Köszönöm szépen!

Spisák Péter, spisakpeter.hu